İçeriğe Yönlendir

550.000 TL'niz Var Hangi Aracı Alırdınız?

Doğukan Özdemir

Recommended Posts

Doğukan Özdemir

Arkadaşlar temiz araba almak istiyorum ama para bu kadar diyelim ..siz hangi araca giderdiniz.yardimci olur musunuz?

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

2019 1.6 benzin otomatik egea gelir tertemiz lounge paket :biggrin:

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Kaç kişiyiz o önemli.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Mehmet Cihat yazdı:

2019 1.6 benzin otomatik egea gelir tertemiz lounge paket :biggrin:

2022 1.4 urban da gelir :P 

egea her türlü gelir 

Yorum bağlantısı
Süleyman Can

Ucunu açık bırakırsanız citroen ami bile yazarlar. Kaç kişilik olacak ? Otomatik manuel? Benzin, dizel, hibrit ?

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

C5 tabi ki. :)

Şaka bir yana, ihtiyaçlar önemlidir, ne ihtiyacınız var ; sadece bir araç mı? Performans ve yakıt tüketimi ne kadar önemli ? Konfor ve güvenlik ne kadar önemli ? 

Büyüklük gerekli mi ?  Şehir içi mi kullanacaksınız yoksa uzun yol mu ?

• Beğen 4
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Mehmet Ozyurek yazdı:

C5 tabi ki. :)

Sarıyorum o zaman

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Celal Aydın

Arabaya bineceğim dersem, Passat B7 2012 2.0 TDI Comfortline ya da Highline alırım.

Temizleri bulunabiliyor o fiyata.

Audi'de A4'e güç yetmiyor, A6 daha eski oluyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

sıfırsa sanırım egea, son fiyatı nedir bilmiyorum ama...

2. elde iş karışık, birşey demiyim, sıfıra yakın km de egea olabilir diyim bari...

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Doğukan Özdemir yazdı:

Arkadaşlar temiz araba almak istiyorum ama para bu kadar diyelim ..siz hangi araca giderdiniz.yardimci olur musunuz?

Fiesta kullanıyorsanız Focus veya Mondeodan devam edin, temiz olanı bulun pişman olmazsınız.

Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru

Renault taliant 1 litre atmosferik 65 beygir

Yorum bağlantısı
Doğukan Özdemir
(düzenlendi)

Arkadaşlar haklısiniz..daha detay bilgi vermek gerekirse..5 kişilik, sedan araç almak istiyorum...uzun yol konforu onemli benim için..mümkünse yakıt cimrisi olsun...ben hasarli almak istemiyorum..iç dış temizliğine vurulmam gerek, benzin-dizel farketmez..şehir içi de çok kullaniyorum🙂

Focus diyorsunuz kaç model hangi paket..?

tarihinde Doğukan Özdemir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süleyman Can
Doğukan Özdemir yazdı:

Arkadaşlar haklısiniz..daha detay bilgi vermek gerekirse..5 kişilik, sedan araç almak istiyorum...uzun yol konforu onemli benim için..mümkünse yakıt cimrisi olsun...ben hasarli almak istemiyorum..iç dış temizliğine vurulmam gerek🙂

Araç fiyatları uçup gitmiş olsa da ben 500k gibi bir para vereceksem km'si yüksek bir araç almazdım. Biraz özellikten ve hacimden ödün verip modelli veya km'si az modellere yönelirdim.

Yorum bağlantısı
Celal Aydın

Uzun zamandır uzun yola çıkmıyordum, depremden dolayı yollar oldukça kalabalık Hatay-Mersin arası, dengesiz kullanan da çok araçları, sinirlerim bozuldu, 1.4 atmosferik lpg'li araç olunca altında gerçekten sinirler bozulabiliyor, geçmişte kullandığım 2.0 TDI motoru öyle özlediğimi farkettim ki orada...

Sola çıkıyorsun, gazı köklesen de gitmiyor hafif bayırda, arkadan gelen çakıyor selektörü, ortada sıkışıyorsun 90 km/h ile giden tırlardan...

Bundan sonraki aracım, hedefim, ciğerli bir turbo dizel motor almak. Yakarsa yaksın, 1.4 atmosferik ne yakıyorsa, birbirine yakın yakıyor, atla deve değil.

Verdiği güç, ara hızlanmalardaki güven hissi, gerçekten düşük hacimde yok.

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğukan Özdemir yazdı:

sedan araç almak istiyorum...uzun yol konforu onemli benim için..

c5 veya mondeo 1.6 tdci

Celal Aydın yazdı:

ortada sıkışıyorsun 90 km/h ile giden tırlardan...

taze geçen gün sağdaki kamyonla soldaki kamyonet arasında kalıyordum tost.... sonrası ikisinin de ön camında duman izi bırakarak uzaklara yelken açtım, 5 km sonra zincirleme kazanın yanında geçtik o ayrı konu, tork herkese bir gün lazım

• Beğen 8
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Celal Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

tork herkese bir gün lazım

Kesinlikle katılıyorum abi. Düşük hacim Atmosferik, sinirleri alınmış adam işi.

Normalde sakin kullanan biriyim, tehlike anlarında, aptal sürücülerin, kural tanımazların içine düşünce tork çok önemli.

Kaputun altında güç olsun, gerektiğinde kullanalım.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...