Melikhan Yürüker 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 Selamlar, kontagı bir kez cevirince fısss sesi geliyor. Arabayı çalıştırınca ses kesiliyor, sadece motor calismazken kontak acıkta durunca geliyor. Sebebi ne olabilir? (Araçta bir sorun yok!) Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 aleykümselam LPG sistemi var mı araçta benzin ile de aynı ses oluyor mu yada sesi videoya çekip youtube ile paylaşabilir misiniz Yorum bağlantısı
Hamit inan 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 Hava sesinden ziyade benzin pompası vesairede olabilir. Arka başlıklar far ayarı falanda vakumla çalışıyor öyle bir sistemden de olabilir 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 6 Mart 2023 Paylaş 6 Mart 2023 Göstergelerde bir problem varmı ? Yağ basınç vs orada da basınç varya acaba ordanmı geliyor ? Yorum bağlantısı
Özgür YILMAZ 8 Mart 2023 Paylaş 8 Mart 2023 Merhaba fıs sesi motordan mı bagaj kısmından mı geliyor acaba ? Kontak açıldıldığı zaman bağajda hem anten hemde mini kompresör var merkezi sisteme bağlı kapılar havalı olduğu için. Yorum bağlantısı
Melikhan Yürüker 4 Eylül 2023 Yazar Paylaş 4 Eylül 2023 Benzin rolesinin arızalanmasıyla öğrenmiş oldum ki gelen fıss sesi benzin pompasına aitmiş, hiçbir zararı yok. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 Melikhan Yürüker yazdı: Benzin rolesinin arızalanmasıyla öğrenmiş oldum ki gelen fıss sesi benzin pompasına aitmiş, hiçbir zararı yok. Benzin de çalışmıyor mu şuan Yorum bağlantısı
Melikhan Yürüker 4 Eylül 2023 Yazar Paylaş 4 Eylül 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Benzin de çalışmıyor mu şuan Benzin rolesi bozuldu ve fıss sesi kesildi benzinde ne çalışıyor ne gidiyordu. Roleyi ertesi gün değiştim fıss sesi geri geldi. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Eylül 2023 Paylaş 26 Eylül 2023 Melikhan Yürüker yazdı: Selamlar, kontagı bir kez cevirince fısss sesi geliyor. Arabayı çalıştırınca ses kesiliyor, sadece motor calismazken kontak acıkta durunca geliyor. Sebebi ne olabilir? (Araçta bir sorun yok!) kiskananlardan gelen ilk sestir o (: 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts