İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam: Solido İtaliano 2.0 JTD

Ebrar Tüfek

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Ebrar Tüfek yazdı:

psa abi 9HU motor 1.6 hdi 90 lık.

bir ara niyetleniştim motoru revize ediliyordu oradan gördüm , bu 2.0 lar fiat mı?

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Çağlar Bayur yazdı:

bir ara niyetleniştim motoru revize ediliyordu oradan gördüm , bu 2.0 lar fiat mı?

yok oda hdi, ilk mesajda 109 yazmıştım, ruhsata baktım bizdeki 94 hp olanmış 8v common rail, egr, dpf var. Samsunda dolmuşta rektefiyeli milyon görüyor.

Okay Kaygusuz yazdı:

hayırlı olsun

teşekkürler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ebrar Tüfek yazdı:

dpf var.

yoktur yahu? umarım yoktur, olmasın ama

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

hayırlı olsun Ebrar ,bir Samsun klasiği almışsın :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Çağlar Bayur yazdı:

yoktur yahu? umarım yoktur, olmasın ama

Katalizör var abi malesef, şuanlık ellemiyorum, ne var ne yok komple iptal edicem bi problem olursa. 

Haluk Şentürk yazdı:

hayırlı olsun Ebrar ,bir Samsun klasiği almışsın :)

Teşekkür ederim hocam :) 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ebrar Tüfek yazdı:

Katalizör var

o tamam da dpf yoktur?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Çağlar Bayur yazdı:

o tamam da dpf yoktur?

Doğruymuş abi, dpf yok kat var.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Sanayide bulunmanın avantajlarını yaşayamadık şu hayatta :) 

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Sanayide bulunmanın avantajlarını yaşayamadık şu hayatta :) 

Teşekkürler, sanayi iyidir, zorluğu çok ama :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Hayırlı olsun Ebrar Allah kaza bela vermesin. Tezkerenden ötürü de ayrıca tebrik ederim. Geçmiş olsun, gözünaydın.

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Ali Darbaz yazdı:

Karavan işinde çekme daha mantıklı bence

Şuan bu fazlasıyla işimi görür zaten ufak tefek kamplar yapılır en fazla, tam techizat karavan olmaz bundan.

Çağrı Alaf yazdı:

Hayırlı olsun Ebrar Allah kaza bela vermesin. Tezkerenden ötürü de ayrıca tebrik ederim. Geçmiş olsun, gözünaydın.

Abi teşekkür ederim, çok şükür sağ salim bitirdik geldik. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Hayırlı olsun.

Hep aklıma takılır bu sonradan koltuk takılan araçlarda Allah korusun kaza halinde nasıl sonuçlar doğuyor?

En arka koltuklar aslında yok, arkadan biri vurdu ve Allah korusun ölüm öldü (arkadan vuran şoför vefat etti) öndeki yani ruhsatta olmayan koltukları olan araç sahibine bir yaptırım oluyor mu?

@Mehmet Ozyurek bey aydınlatır mi bizi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Hayırlı olsun.

Hep aklıma takılır bu sonradan koltuk takılan araçlarda Allah korusun kaza halinde nasıl sonuçlar doğuyor?

En arka koltuklar aslında yok, arkadan biri vurdu ve Allah korusun ölüm öldü (arkadan vuran şoför vefat etti) öndeki yani ruhsatta olmayan koltukları olan araç sahibine bir yaptırım oluyor mu?

@Mehmet Ozyurek bey aydınlatır mi bizi.

Ruhsata işlenmemiş olan koltukta yolcu varken kaza olursa, canlara zarar gelse yada gelmese bile istiap haddi aşımı sebebiyle hasar ödemeleri yapılmaz. 

Bedeni zarar olursa ferdi kaza teminatları çalışmaz. 

Hukuki yönden sadece kaza olarak değerlendirilebilir ancak sigorta yönünden her çeşit hasarı red edilir. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Teşekkür ederim abi, büyük risk, Allah korusun.

Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca

hayırlı olsun kazasız belasız ...

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Serkan Karakoca yazdı:

hayırlı olsun kazasız belasız ...

teşekkürler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Ebrar Tüfek

422.xxx km de yazılımlandık, stage 1 yazılım yaptım, katalizör iptal, inceden dumanlı fena bişey oldu :) 

1DB97E62-F60B-4FED-ABE5-D02408E4B376.jpeg.c84a07bd60ebe9cbad3f3f5cb0d67bf4.jpeg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)

şimdiye kadar stok ise geçen km lere yazık. bunda psa motoru mu fiat motoru mnu var

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Çağlar Bayur yazdı:

şimdiye kadar stok ise geçen km lere yazık. bunda psa motoru mu fiat motoru mnu var

Abi wikipedia şöyle diyor; PSA Motormuş anladığım kadarıyla, bendeki 8v 94 hp olan. Birsürü arabada kullanılmış motor.

Motor kodu DW10 BTED / RHX

Initially available in the midsized models, such as the Citroën Xsara and Xantia and Peugeot 306, 406 and Peugeot 206 it was soon spread across the PSA range, such as the LCVs, while a 16-valve version(RHW), with 109 PS (80 kW; 108 hp), was used in the large MPVs built in association with Fiat. Suzuki was a customer for these powerplants, using them in the European Vitara, Grand Vitara, and XL-7. Eurovan-based commercial vans, the Citroën Jumpy, Peugeot Expert and Fiat Scudo were available with a 94 PS (69 kW; 93 hp) DW10 BTED engine, which is essentially an intercooled version of the original 90 PS (66 kW; 89 hp) design.

The DW10 was used as the basis for the new family of Duratorq Diesel engines co-developed with Ford and Volvo it is used in the Focus, Kuga, Mondeo Mk3, Mondeo Mk4, C-Max and C30/S40/V50/C70, besides various Citroën and Peugeot passenger models. The DOHC 16-valve powerplants were mated to a second generation common rail injection system and a variable-geometry turbocharger, pushing power to 136 PS (100 kW; 134 hp) (RHR). It is fitted with a six-speed manual transmission or six-speed Aisin-automatic transmission (in Citroën C5 from summer 2004 onwards).

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

mıncıklanacak yeri çoktur onun

düz turbo dur en sevdiğim

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Çağlar Bayur yazdı:

mıncıklanacak yeri çoktur onun

düz turbo dur en sevdiğim

6 ileri bile takılabiliyormuş ama kodunu öğrenmek lazım. Çok önü açık bi motor, birsürü araçta kullanılmış. Aslında güzel bişeyler yapılabilir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...