Alpay Sumer 16 Mart 2023 Paylaş 16 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Egsoz bilyasına baktıracaktım ama önce porya diyorum. Ciddiye almadın inşallah 😄 Metin hocanın paylastigı fotoya bak orda yazana ithaffen 😎 Mehmet Ozyurek yazdı: Ne çok konuşulmuş.. Geyik mi dönüyor.. Emmi zorla takıl diyorlar ben napiiim 😂 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Mart 2023 Paylaş 16 Mart 2023 Oğuzkan başka nikle yeni konu açsın. Ben bu konuya teknik yaklaşamıyorum. Olmuyor yani 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mart 2023 Paylaş 16 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: konuya teknik yaklaşamıyorum caponda kaç fiş var Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Mart 2023 Paylaş 16 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: caponda kaç fiş var mümkün olan en az pinli ve sayıda Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Mart 2023 Yazar Paylaş 16 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: mümkün olan en az pinli ve sayıda Biryer bozulunca heryeri bozsun diye mi? 😄 Alpay Sumer yazdı: Metin hocanın paylastigı fotoya bak orda yazana ithaffen 😎 Emmi zorla takıl diyorlar ben napiiim 😂 Porya ve alt düzeni eşleştirdim de ondan oldu yav pardon. Trafik lambasında foruma bakmayacağım bir daha 😄 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Oğuzkan başka nikle yeni konu açsın. Ben bu konuya teknik yaklaşamıyorum. Olmuyor yani Pillerin manyetik alanının yan etkisinde olabilirsin sen abi 😄 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Mart 2023 Paylaş 16 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Pillerin manyetik alanının yan etkisinde olabilirsin sen abi 😄 merak etme akşam eve girmeden topraklanıp öyle giriyorum 1 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Mart 2023 Paylaş 16 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: merak etme akşam eve girmeden topraklanıp öyle giriyorum Ve beklediğim Orta geldi.. Röveşata : 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Mart 2023 Yazar Paylaş 16 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: merak etme akşam eve girmeden topraklanıp öyle giriyorum Alpay Sumer yazdı: Röveşata Kipritclub 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Mart 2023 Paylaş 17 Mart 2023 Alpay Sumer yazdı: Ben senin ekrana yansımanı sevdim.. 🥰 Usanmıslık tıksanmıslık sendromuna benziyor bu 😎 Ya ben nokta atısı hata söyledim.. adam alt düzen hatası diyor yaa.. Töbeler olsun 🤢 Çeviri hatasıdır o alt düzen diye 😁 Ben seni her halini sevdim ayrıca 😘 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 17 Mart 2023 Paylaş 17 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Çeviri hatasıdır o alt düzen diye 😁 Ben seni her halini sevdim ayrıca 😘 Ceviri hastasıdır ozaman 😬 Yok yakmiiim senin araçta 😂 (asırı gücenmişlik ve kırılmışlk icerir 😈 ) Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Mart 2023 Paylaş 17 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Termostatta bişey yooookkk 😄 Termostat doğru çalışıyor Termostat sağlıklı Termostat olması gereken değerler arasında işlevini yerine getiriyor 😄 Sorun bence hala başka yerde. Poryaya baktıracağım bir de 😄 Dayi senin termostat dümdüz termostat. Mesela 1,6 benzinli olsaydı. elektronik kontrol ile motor yüke bindiğinde termostat sonuna kadar açardı. Bizim motorlar yüksek devir çevirdiği için kanallardan devasa su basılıyor. Ben motoru yüke bindirince hararet 102 dereceden 90 dereceye düşüyor. Çünkü motor öngörerek su ısınmadan termostatı sonuna kadar açıyor. Senin araba dizel motor devir düşük , su pompası kapasitesi düşük devirden dolayı su basma kapasiteside az. Benzinli A16xer motorun su pompası 5500 devir cevirirken 165 litre u basıyor. Üstelik elektronik termostat var. Motor suyu sıcaklığından bağımsız 88 derecede dahi full açabiliyoruz. Ama sendeki gibi 1,3 dizel motor 4500 devirde 132 litre soğutma suyu basıyor. Senin 88 derece termostatın açılmaya başlıyor. Ama tamamen açılması için 102 derece olması gerekiyor. İlginçtir her iki motorunda soğutma suyu kapasitesi 6,2 litre. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mart 2023 Paylaş 17 Mart 2023 N'olmuş termostatı sonuna kadar açmayan lar dan mıy mış? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 Mart 2023 Yazar Paylaş 17 Mart 2023 Çıkan arıza lambalarının sebebi belli oldu. Az önce 70 80 giderken boydan boya kesilmiş kapatılmış bir çukurdan geçtim. Geçtiğim gibi yine abs lastik basınç ve esp lambaları yandı. O kısım abs sensöründen ama hangisinden 😁 Arka porya uğulduyor hafiften. O taraftaki mi acaba 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 17 Mart 2023 Yazar Paylaş 17 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: bilya kesmesin iyi olmaz Sabah çözeceğiz inşallah abi teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Mart 2023 Yazar Paylaş 18 Mart 2023 Sol ön abs okuyucu kablosu değişti. Tekrar aynı yerden hata verirse bu sefer poryayı değiştireceğiz. Orjinal gm kablo 350 tl 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Sol ön abs okuyucu kablosu değişti. Tekrar aynı yerden hata verirse bu sefer poryayı değiştireceğiz. Orjinal gm kablo 350 tl Tamir edeydin ya kırık yerden. Ben öyle yaptım. Gerçi 350 çok değil ama yine de 1 depo LPG parası 😊 Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 termostata sıra gelen kadar dökülecek araba ondan ürktüm şimdi 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Mart 2023 Yazar Paylaş 18 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Tamir edeydin ya kırık yerden. Ben öyle yaptım. Gerçi 350 çok değil ama yine de 1 depo LPG parası 😊 Geçmiş olsun. Kırık görünmüyordu ki hiç bir yerinde. Oksit vs de yoktu. Çağlar Bayur yazdı: termostata sıra gelen kadar dökülecek araba ondan ürktüm şimdi Termostatta bişey yok ki abi 😄 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Nasılsa çözülmemiştir diye 10 mesajda bir okuyorum 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Mart 2023 Yazar Paylaş 18 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Nasılsa çözülmemiştir diye 10 mesajda bir okuyorum Çözüm olarak işaretleyecem seni abi 😄 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Kırık görünmüyordu ki hiç bir yerinde. Oksit vs de yoktu. Bende de görünmüyordu. Kablo esnedigi yerden içerden kırılıyor. Ölçü aletine bağladım soketin ucunu kabloyla oynaya oynaya kırık yer nereyse orada ölçü aleti değeri değişmeye başlamıştı. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Mart 2023 Yazar Paylaş 18 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Bende de görünmüyordu. Kablo esnedigi yerden içerden kırılıyor. Ölçü aletine bağladım soketin ucunu kabloyla oynaya oynaya kırık yer nereyse orada ölçü aleti değeri değişmeye başlamıştı. Adres ver de göndereyim eski kabloyu. Bi bakıver abi olmaz mı? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Adres ver de göndereyim eski kabloyu. Bi bakıver abi olmaz mı? Olur yolla. Adresi atarım. Yedekte bulunsun. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts