Oğuzkan Işık 14 Mart 2023 Yazar Paylaş 14 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Senin termostat bozuk değil eksik 😅 Oğuzkan Erışık yazdı: Metin Akbal yazdı: 3-Akuyu ölçtür 299 kere yazdım 300 düz oldu bu iyi oldu Akü sıfırdan farksızmış 😀 akün sapasağlam dedi Metin Akbal yazdı: Akuyu ölçtür 299 kere yazdım 300 düz oldu bu iyi oldu Metin Akbal yazdı: Akünü ölçtür. Sinyaller de vs anormallik var mı? Sebebi ne biliyor musun yazmışsın zaten de hatırlatayım 😁 Gördük kiii her fırsatta çamur atma girişimindesiniz bayım. Psikolojide bunun adı ne olarak geçiyor? 😀 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 Yaşlılar sizi biz bu işleri yedik yuttuk Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Mart 2023 Yazar Paylaş 14 Mart 2023 Zafer Bakar yazdı: Yaşlılar sizi biz bu işleri yedik yuttuk Aporlöleri hazırla akşama. Göreceğiz ne kadar yemişsin ne ladar yutmuşsın 😄 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Aporlöleri hazırla akşama. Göreceğiz ne kadar yemişsin ne ladar yutmuşsın 😄 Noluyo noluyo arasana beni adam randevularım var belkim Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Gördük kiii her fırsatta çamur atma girişimindesiniz bayım. Psikolojide bunun adı ne olarak geçiyor? 😀 Ekonomik yaklaşım 😁 Seçeneklerden birini elemiş olduk. Termostattan ucuz. Sen ne kadardır Opelcisin bilmem de başımıza gelenlerden tecrübe edindiğimiz kadarıyla bizim arabalarda kadran ikazlar sapitirsa ilk bakılması gereken yer aküdür. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Mart 2023 Yazar Paylaş 14 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Ekonomik yaklaşım 😁 Seçeneklerden birini elemiş olduk. Termostattan ucuz. Sen ne kadardır Opelcisin bilmem de başımıza gelenlerden tecrübe edindiğimiz kadarıyla bizim arabalarda kadran ikazlar sapitirsa ilk bakılması gereken yer aküdür. Opelden önce 3 arabam da fransızdı Alışkınım ışık yanınca aküye bakmaya 😄 Ekranda voltaj değeri görüyorum ama sırf senin için gittim ölçtürdüm fark çıkmadı 😄 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Abey Opel bu 😁 @Ali Darbaz ı çağırayım. Hatta bendeki soketleri de göstereyim foto çekip. Mutijet motorda termostat üzerinde müşür var. başka bişey yokmuş.. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Mart 2023 Paylaş 16 Mart 2023 Noldu yav termostat değişmedi mi daha 😄 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Mart 2023 Yazar Paylaş 16 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Noldu yav termostat değişmedi mi daha 😄 Yoo 😄😄 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Mart 2023 Paylaş 16 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Noldu yav termostat değişmedi mi daha 😄 Adam heyecan seviyor belki 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Mart 2023 Yazar Paylaş 16 Mart 2023 Selçuk Bakış yazdı: Adam heyecan seviyor belki Termostatta bişey yooookkk 😄 Termostat doğru çalışıyor Termostat sağlıklı Termostat olması gereken değerler arasında işlevini yerine getiriyor 😄 Sorun bence hala başka yerde. Poryaya baktıracağım bir de 😄 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Mart 2023 Yazar Paylaş 16 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Aküdür akü 😄 La havle 😄 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Mart 2023 Yazar Paylaş 16 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: n'olmuş akü müy müş mü ki ? Akü gayet iyi Çağlar abi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Mart 2023 Paylaş 16 Mart 2023 Neee, İlana koyulup japon mu alınacakmış? 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Mart 2023 Yazar Paylaş 16 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neee, İlana koyulup japon mu alınacakmış? Şşşş 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Mart 2023 Paylaş 16 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: n'olmuş capon mu alıcakmış bıkmış usanmış Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Mart 2023 Paylaş 16 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Eveet canısı. Ben senin ekrana yansımanı sevdim.. 🥰 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bıkmış usanmış Usanmıslık tıksanmıslık sendromuna benziyor bu 😎 Ya ben nokta atısı hata söyledim.. adam alt düzen hatası diyor yaa.. Töbeler olsun 🤢 1 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Mart 2023 Yazar Paylaş 16 Mart 2023 Alpay Sumer yazdı: Ben senin ekrana yansımanı sevdim.. 🥰 Usanmıslık tıksanmıslık sendromuna benziyor bu 😎 Ya ben nokta atısı hata söyledim.. adam alt düzen hatası diyor yaa.. Töbeler olsun 🤢 Egsoz bilyasına baktıracaktım ama önce porya diyorum. Ciddiye almadın inşallah 😄 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mart 2023 Paylaş 16 Mart 2023 Ne çok konuşulmuş.. Geyik mi dönüyor.. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Mart 2023 Yazar Paylaş 16 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ne çok konuşulmuş.. Geyik mi dönüyor.. Fırsattan istifade ediyorlar emmi. Yarın gidem termostatı değiştirem de sussunlar 😄 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Mart 2023 Paylaş 16 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Egsoz bilyasına baktıracaktım ama önce porya diyorum. Ciddiye almadın inşallah 😄 bence egzoz supaplarına baktır. Olmadı amortisör enjektörlerine falan 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mart 2023 Paylaş 16 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: egzoz supaplarına ferraride var Tansu Kalafatoğlu yazdı: amortisör enjektörlerine citorende kesin buluruz 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts