Oğuzkan Işık 13 Mart 2023 Yazar Paylaş 13 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Olabilir 1 yıllık aküyü garantiden değiştirdik canısı 😊 Sizin arabanız bozukmuş aküyü de bozmuş 😄 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Bugün esp ve lastik basınç lambası aynı anda yandı. Termostat arızalı olunca bu iki ışık aynı anda yanıyormuş. Tekrar yanarsa değiştireceğim. Dörtlü flaşör yaksa daha anlamlı olurdu 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 Mart 2023 Yazar Paylaş 13 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dörtlü flaşör yaksa daha anlamlı olurdu Kibritte termostat var mı? Araba hiç 70 dereceyi görüyor mu? Park halinde güneş altında beklemesi hariç ? Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 Opel in de temizi şart beee. @Metin Akbal @Alpay Sumer 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Kibritte termostat var mı? Araba hiç 70 dereceyi görüyor mu? Park halinde güneş altında beklemesi hariç ? burası çok soğuk deyip arıza lambası yakıyor. El freniyle yağdanlık ışıklarını aynı anda yakıyor. Dur bi çay çorba iç ısın demek istiyor 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Mart 2023 Yazar Paylaş 14 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: burası çok soğuk deyip arıza lambası yakıyor. El freniyle yağdanlık ışıklarını aynı anda yakıyor. Dur bi çay çorba iç ısın demek istiyor 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Mart 2023 Yazar Paylaş 14 Mart 2023 Zafer Bakar yazdı: Opel in de temizi şart beee. @Metin Akbal @Alpay Sumer Akşam hazırlan temizlik yaptıracam sana 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 Zafer Bakar yazdı: Opel in de temizi şart beee. @Metin Akbal @Alpay Sumer Beyle mi? 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Mart 2023 Yazar Paylaş 14 Mart 2023 Bugün yine yandı. Abs de yandı. Abs sensörü mü acaba? Cihaz bağladım hata kodu vermiyor. Kadranda 170008 hala var. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Mart 2023 Yazar Paylaş 14 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Beyle mi? Burası da Ankara ha!😄😄 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Bugün yine yandı. Abs de yandı. Abs sensörü mü acaba? Cihaz bağladım hata kodu vermiyor. Kadranda 170008 hala var. Akünü ölçtür. Sinyaller de vs anormallik var mı? Sebebi ne biliyor musun yazmışsın zaten de hatırlatayım 😁 Oğuzkan Erışık yazdı: Sizin arabanız bozukmuş aküyü de bozmuş 😄 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Mart 2023 Yazar Paylaş 14 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Akünü ölçtür. Sinyaller de vs anormallik var mı? Sebebi ne biliyor musun yazmışsın zaten de hatırlatayım 😁 Sinyaller düzgün. Vites geçişleri düzgün. Herşey normal bir anormallik yok abi. Geçen hafta tamponu onarırken yarım saat teyp açıktı. Sonra basayımda azcık aküyü doldursun dedim. Kadrandaki vites göstergesi anormalleşti sonra çalıştı. Başka anormallik yaşamadım Akünün garantisi 18 şubatta bitmiş Ben daha 1 yıl var sanıyordum. Yiğit aküyü arasam yardımcı olurlar mı acaba değişim ücretinde? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 Eveet canısı. Gerekli kontroller: 1-Hararet müşiri soketini çıkar arabayı çalıştır tepkiyi gör geri tak. 2- Termostat soketini çıkar arabayı çalıştır tepkiyi gör geri tak. Bu iki soket sokumunde hangisinde aracın tepkisi değişmezse o bozuktur. 3-Akuyu ölçtür 299 kere yazdım 300 düz oldu bu iyi oldu 😁 4- Benim açtığım konu ABS-hiz sensörü hatası https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/308734-astra-j-c1221-hatası-ve-ön-tekerlek-hız-sensörü-abs-sensörü-tamiri/?tab=comments#comment-3685743 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Mart 2023 Yazar Paylaş 14 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Eveet canısı. Gerekli kontroller: 1-Hararet müşiri soketini çıkar arabayı çalıştır tepkiyi gör geri tak. 2- Termostat soketini çıkar arabayı çalıştır tepkiyi gör geri tak. Bu iki soket sokumunde hangisinde aracın tepkisi değişmezse o bozuktur. 3-Akuyu ölçtür 299 kere yazdım 300 düz oldu bu iyi oldu 😁 4- Benim açtığım konu ABS-hiz sensörü hatası https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/308734-astra-j-c1221-hatası-ve-ön-tekerlek-hız-sensörü-abs-sensörü-tamiri/?tab=comments#comment-3685743 İyi de ne bağırıyon 😀 Fotoğrafı çekerken de sinirliymişsindi zaten 😃 Öğle arasında gidip ölçtüreyim bari tamam😒 Ayrıca hararet müşürü ile termostat soketi aynı. Değil mi. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: İyi de ne bağırıyon 😀 Fotoğrafı çekerken de sinirliymişsindi zaten 😃 Öğle arasında gidip ölçtüreyim bari tamam😒 Ayrıca hararet müşürü ile termostat soketi aynı. Değil mi. Yok yahu ne bağırması 😅 Foto çekerken düşün arıza verdi keyif kaçtı mevzu oydu. Termostat ayrı bilgi hararet müşiri ayrı bilgi alır kablo soketleri farklıdır. Bende mesela termostat arızası oldu araç fan deli gibi çalışmaya başladı. Aracı en kısa sürede servise götürün diye yol bilgisayarinda yazdı. Ustaya dedim hararet normal 90 da. İnanmadım ilk. Sonra bu dediğim testi yaptım. Termostatı söktüm araç hatasında değişim olmadı. Hararet müşirini söktüm araç boğularak çalıştı ve yol bilgisayarında yüksek motor sıcaklığı sebebi ile klima kapalı diye hata verdi. Termostat değişti hata gitti. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Mart 2023 Yazar Paylaş 14 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Yok yahu ne bağırması 😅 Foto çekerken düşün arıza verdi keyif kaçtı mevzu oydu. Termostat ayrı bilgi hararet müşiri ayrı bilgi alır kablo soketleri farklıdır. Bende mesela termostat arızası oldu araç fan deli gibi çalışmaya başladı. Aracı en kısa sürede servise götürün diye yol bilgisayarinda yazdı. Ustaya dedim hararet normal 90 da. İnanmadım ilk. Sonra bu dediğim testi yaptım. Termostatı söktüm araç hatasında değişim olmadı. Hararet müşirini söktüm araç boğularak çalıştı ve yol bilgisayarında yüksek motor sıcaklığı sebebi ile klima kapalı diye hata verdi. Termostat değişti hata gitti. Abicim termostatta bir tane fiş var. O da müşürün. O da hararet müşürü. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Mart 2023 Yazar Paylaş 14 Mart 2023 Doğruladım. 2. Bir müşür yok @Metin Akbal Ki bunları her zaman yapmıyor ki. Amaan komple değiştirecem hepsini 😀 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Mart 2023 Yazar Paylaş 14 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: 3-Akuyu ölçtür 299 kere yazdım 300 düz oldu bu iyi oldu Akü sıfırdan farksızmış 😀 akün sapasağlam dedi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Mart 2023 Yazar Paylaş 14 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: termostat kdv mi ödüyor fişi olsun Allaha şükür. Kendimden şüphe etmeye başlamıştım 😅😅 iyi ki varsın abi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: termostat kdv mi ödüyor fişi olsun Abey Opel bu 😁 @Ali Darbaz ı çağırayım. Hatta bendeki soketleri de göstereyim foto çekip. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 Bakın bu Astra J 1.6 A16XER termostat komple gövde hararet müşiri ve termostatın kendisi olmak üzere 3 parçadan oluşuyor. Oluşan bu 3 parçadan gördüğünüz üzere turuncu olan termostat soketi mavi olan hararet müşiri soketi. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Mart 2023 Yazar Paylaş 14 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: bu da 1.3 termostatı. Gövde müşür ve termostat olarak 3 parçadan oluşuyor. Bir tane soket var o da müşürün. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: bu da 1.3 termostatı. Gövde müşür ve termostat olarak 3 parçadan oluşuyor. Bir tane soket var o da müşürün. Senin termostat bozuk değil eksik 😅 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts