Arif Aykın 3 Mart 2023 Paylaş 3 Mart 2023 @Oğuzkan ErışıkTam belli olmuyor diye internetten baktım aynı değil kardeşim Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Mart 2023 Yazar Paylaş 3 Mart 2023 Arif Aykın yazdı: @Oğuzkan ErışıkTam belli olmuyor diye internetten baktım aynı değil kardeşim Eksik olma abi sağol. 1.3 termostatı mı vardı sende? Yorum bağlantısı
Arif Aykın 3 Mart 2023 Paylaş 3 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Eksik olma abi sağol. 1.3 termostatı mı vardı sende? Yok kardeşim bende 1.6 termostatı mevcut Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Mart 2023 Yazar Paylaş 3 Mart 2023 Arif Aykın yazdı: Yok kardeşim bende 1.6 termostatı mevcut Uymazmış abi zaten dediğin gibi. Ben ilk söylediğinde 1.3 var zannetmiştim. Hatta nerden kaldı ki falan diye düşündüm 😄 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 3 Mart 2023 Paylaş 3 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Senle bunun termostatını hiç konuşmadık ki. Ulen termostat açıyor araba. Açması gereken dereceye gelince açıyor. Nasıl arızalı? Anlat bakalım Yaşalndığın için duymuyorsun 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Mart 2023 Paylaş 3 Mart 2023 Zafer Bakar yazdı: Yaşalndığın için duymuyorsun Söyleyen 17 yaşında ya zaten 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Mart 2023 Yazar Paylaş 3 Mart 2023 Murat Sahın yazdı: Söyleyen 17 yaşında ya zaten O daha cücük. Askere gidemiyor korkusundan. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Mart 2023 Yazar Paylaş 4 Mart 2023 Ustaya gösterdim. Herşey normal dedi. Ama yine takipteyim. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 Mart 2023 Yazar Paylaş 12 Mart 2023 Bugün esp ve lastik basınç lambası aynı anda yandı. Termostat arızalı olunca bu iki ışık aynı anda yanıyormuş. Tekrar yanarsa değiştireceğim. 3 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Bugün esp ve lastik basınç lambası aynı anda yandı. Termostat arızalı olunca bu iki ışık aynı anda yanıyormuş. Tekrar yanarsa değiştireceğim. Yine dediğime geldin abi Zafer Bakar yazdı: Termostat arızalı diye 372 kez söyledim. 😂😂😂 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 Mart 2023 Yazar Paylaş 12 Mart 2023 Zafer Bakar yazdı: Yine dediğime geldin abi 😂😂😂 Sen dediğinde arızalı değildi 🤣 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Sen dediğinde arızalı değildi 🤣 He ben bozdum onu da. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 Mart 2023 Yazar Paylaş 12 Mart 2023 Zafer Bakar yazdı: He ben bozdum onu da. Öyle değil bu sefer 😅😅 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Bugün esp ve lastik basınç lambası aynı anda yandı. Termostat arızalı olunca bu iki ışık aynı anda yanıyormuş. Tekrar yanarsa değiştireceğim. Oha. Bende bile öyle yanmadı 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 Mart 2023 Yazar Paylaş 13 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Oha. Bende bile öyle yanmadı Sabah kadrandan arıza koduna baktım. 170008 diyor. Çoğu yerde tcm uyarısı diyor ama. O da termostattan verebiliyormuş. Bakacuuuz Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Sabah kadrandan arıza koduna baktım. 170008 diyor. Çoğu yerde tcm uyarısı diyor ama. O da termostattan verebiliyormuş. Bakacuuuz hava akismetreye bak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Bugün esp ve lastik basınç lambası aynı anda yandı. Termostat arızalı olunca bu iki ışık aynı anda yanıyormuş. Tekrar yanarsa değiştireceğim. gizli uyarı mı nedir o Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Sabah kadrandan arıza koduna baktım. 170008 diyor. Çoğu yerde tcm uyarısı diyor ama. O da termostattan verebiliyormuş. Bakacuuuz Bence aküyü de ölçtür. Sonra Zafer in 373. kez de haklı çıktığını anlayalım Çağlar Bayur yazdı: gizli uyarı mı nedir o Abey Opel değişik. Hadi bobin buji arızasında TPMS+ESP anlarım da termostat lastik hava soğukluğunu mu ölçüyor onu anlamadım 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 Mart 2023 Yazar Paylaş 13 Mart 2023 Alpay Sumer yazdı: hava akismetreye bak. Bakayım abim. Balata spreyiyle mi temizleyim içini? Çağlar Bayur yazdı: gizli uyarı mı nedir o Müşür garip bir şekilde bunları yakıyormuş abi. Tecrübeyle sabitlenmiş artık. Metin Akbal yazdı: Bence aküyü de ölçtür. Sonra Zafer in 373. kez de haklı çıktığını anlayalım Şanzımanın kalibrasyonunu yaptırayım önce diyordum 😀 aküm iyi ya yeni. Işığıda yeşil. Hergün 80 km civarı yol yapıyorum. Ama bc menü açıkken stop ediyorum. O azaltmış mıdır 😀 Termostatı değiştirirsem Hepinize özelden mesaj atarım. Zaferciğim duymasın. 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Bakayım abim. Balata spreyiyle mi temizleyim içini? Müşür garip bir şekilde bunları yakıyormuş abi. Tecrübeyle sabitlenmiş artık. Şanzımanın kalibrasyonunu yaptırayım önce diyordum 😀 aküm iyi ya yeni. Işığıda yeşil. Hergün 80 km civarı yol yapıyorum. Ama bc menü açıkken stop ediyorum. O azaltmış mıdır 😀 Termostatı değiştirirsem Hepinize özelden mesaj atarım. Zaferciğim duymasın. Valla biseyle dokunmada en onemlisi o.. Dokunursan çanak çömlek patlar ebe olursun 😣 Balata spreyle dokunmadan temizlemeye calısabilirsin. Uyarı : Cok tikkatli ol 🤗 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 Mart 2023 Yazar Paylaş 13 Mart 2023 Alpay Sumer yazdı: Valla biseyle dokunmada en onemlisi o.. Dokunursan çanak çömlek patlar ebe olursun 😣 Balata spreyle dokunmadan temizlemeye calısabilirsin. Uyarı : Cok tikkatli ol 🤗 Ellemem de balata spreyi mi yoksa hava akışmetre temizleyici ile mi temizleyim niyetiyle sormuştum 😃 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Ellemem de balata spreyi mi yoksa hava akışmetre temizleyici ile mi temizleyim niyetiyle sormuştum 😃 e tabi iyisi varken idare islerle yapmamak lazım 😎 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Bakayım abim. Balata spreyiyle mi temizleyim içini? Müşür garip bir şekilde bunları yakıyormuş abi. Tecrübeyle sabitlenmiş artık. Şanzımanın kalibrasyonunu yaptırayım önce diyordum 😀 aküm iyi ya yeni. Işığıda yeşil. Hergün 80 km civarı yol yapıyorum. Ama bc menü açıkken stop ediyorum. O azaltmış mıdır 😀 Termostatı değiştirirsem Hepinize özelden mesaj atarım. Zaferciğim duymasın. Akü kaç yıllık şimdi bi soru işareti kalmadi değil. Akü genelde böyle saçmalar. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 Mart 2023 Yazar Paylaş 13 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Akü kaç yıllık şimdi bi soru işareti kalmadi değil. Akü genelde böyle saçmalar. Garantisi devam ediyor 😎 Alpay Sumer yazdı: e tabi iyisi varken idare islerle yapmamak lazım 😎 O zaman alayım bitane. Gerçi bu zamana kadar hep balata spreyiyle temizledik ama hiç biri kendi arabam değildi 😂😂 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Garantisi devam ediyor 😎 O zaman alayım bitane. Gerçi bu zamana kadar hep balata spreyiyle temizledik ama hiç biri kendi arabam değildi 😂😂 Olabilir 1 yıllık aküyü garantiden değiştirdik canısı 😊 Yorum bağlantısı
Recommended Posts