Doğan Arşiray 2 Mart 2023 Paylaş 2 Mart 2023 fabrika bacalarının egt sini arttırıyorum hoop viop taban yapıyor işte bu da videosu. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 Mart 2023 Paylaş 2 Mart 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Tl olarak düşünme murat hatta dolara da enflasyonunu ekleyerek bak Abi ben zaten birim olarak düşünmüyorum ki. Alım gücü mantığı iyi gidiyor. Kilosu 70 lira olan kaşar peynirini dün 250 TL'den aldım. Bu noktada TL dolar falan anlamlı değil. Alım gücüne bakmak lazım. Teknik olarak ben fiyatlarda düşüş olacağını düşünmüyorum. Ülke şartları ve dünya ekonomisi ortada. Veriler net. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mart 2023 Paylaş 2 Mart 2023 bence kullanılmayan araçsa yani olmaması dert değilse tutmak anlamsız, o parayla para kazanırsın, arabadan yatırım olmaz, ancak bizdeki gibi extrem durumlar olursa, onunda zamanı geçti, şuan fiyatlar böyle gidecek gibi, ufukta daha ağır abd kaynaklı kriz gözükmekte, hesabınızı ona göre yapınız, daha ağır durumlarda olabilir ama daha zamanı var gibi... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Mart 2023 Paylaş 2 Mart 2023 Murat Sahın yazdı: Abi ben zaten birim olarak düşünmüyorum ki. Alım gücü mantığı iyi gidiyor. Kilosu 70 lira olan kaşar peynirini dün 250 TL'den aldım. Bu noktada TL dolar falan anlamlı değil. Alım gücüne bakmak lazım. Teknik olarak ben fiyatlarda düşüş olacağını düşünmüyorum. Ülke şartları ve dünya ekonomisi ortada. Veriler net. Kaşar? O neydi? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2023 Paylaş 2 Mart 2023 Murat Sahın yazdı: Veriler net. imzadaki yazı gibi, tarih kitaplarında okuduklarımız şimdi x50 hızında yaşıyoruz. dünyanınn 1900 den 1950 ye kadar yaşadıklarını, ve her ülkenin hangi farkla yaşadığını okurken iyiydi de şimdi içinde yaşıyoruz vesile ile araba fiyatlarındaki ani artışın içinde ötv değişikliği payı da büyük dolayısı ile ileriki yıllrda geçmiş yıl hzında artmaz, ama sabit te kalmaz düşmez de, ihtiyaçları iyi belirleyip, sınırlar çizmeli her türlü harcama için Mehmet Göktürk yazdı: Kaşar? O neydi? peynircibaba var gebze de, ben 120 km gitgel yapıp alıyorum, pişman değilim 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Mart 2023 Paylaş 2 Mart 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: o parayla para kazanırsın, gece gündüz dolar noldu borsa indimi kripto uçtumu diye takip edecek adam maksimum edeceği kar ile arabanın fiyat artışını zor yakalicak gireceği stres de cabası arkadaşımın biri 2. arabasını satıp borsaya girdi efsane para kazandığını anlatıyordu araba ne oldu dedik sahibindene girdi gözünün feri kaçtı zaten aynı para olmuş araba uğraştığına değmedi 1 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mart 2023 Paylaş 2 Mart 2023 Ali Gök yazdı: gece gündüz dolar noldu borsa indimi kripto uçtumu diye takip edecek adam maksimum edeceği kar ile arabanın fiyat artışını zor yakalicak gireceği stres de cabası arkadaşımın biri 2. arabasını satıp borsaya girdi efsane para kazandığını anlatıyordu araba ne oldu dedik sahibindene girdi gözünün feri kaçtı zaten aynı para olmuş araba uğraştığına değmedi hehe, arabayıda zamanında alıp borsaya girenler ne yaptı peki arabanın getirisi borsanın yanında cüccük kalır kardeş helede borsada orta uzun vadede neler kazanırsın neler, işi bileceksin ama, araba falan çerez... Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 Mart 2023 Paylaş 2 Mart 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: helede borsada orta uzun vadede neler kazanırsın neler, işi bileceksin ama, araba falan çerez... Evlendiğim yıldan(2015) bu güne kadar her ay düzenli yatırım yapsaydım şuan milyonerdim kesin. Geç anladık Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Mart 2023 Paylaş 2 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: imzadaki yazı gibi, tarih kitaplarında okuduklarımız şimdi x50 hızında yaşıyoruz. dünyanınn 1900 den 1950 ye kadar yaşadıklarını, ve her ülkenin hangi farkla yaşadığını okurken iyiydi de şimdi içinde yaşıyoruz vesile ile araba fiyatlarındaki ani artışın içinde ötv değişikliği payı da büyük dolayısı ile ileriki yıllrda geçmiş yıl hzında artmaz, ama sabit te kalmaz düşmez de, ihtiyaçları iyi belirleyip, sınırlar çizmeli her türlü harcama için peynircibaba var gebze de, ben 120 km gitgel yapıp alıyorum, pişman değilim Kralın yeri var peynir dağıtıyo 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 24 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2023 Ahh ah aklıma gelenleri fiiliyata dökmediğim için çok şey kaybettim şu hayatta. Bu da onlardan birisi. Aracı satıp parayı altın yapmıştım. Aracı bi garaja çekseydim kenarda yatsaydı daha karlıymışım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Mayıs 2023 Paylaş 24 Mayıs 2023 Ahmet Çalışkan yazdı: Ahh ah aklıma gelenleri fiiliyata dökmediğim için çok şey kaybettim şu hayatta. Bu da onlardan birisi. Aracı satıp parayı altın yapmıştım. Aracı bi garaja çekseydim kenarda yatsaydı daha karlıymışım bekle.. değil... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs 2023 Paylaş 24 Mayıs 2023 Ahmet Çalışkan yazdı: Ahh ah aklıma gelenleri fiiliyata dökmediğim için çok şey kaybettim şu hayatta. Bu da onlardan birisi. Aracı satıp parayı altın yapmıştım. Aracı bi garaja çekseydim kenarda yatsaydı daha karlıymışım 40 yıl geçse de 40 ons 40 onstur eksilmez paslanmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts