Murat Algan Yücel 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 2010 boyasız bir 2.5T alma düşüncesindeyim. Motor içi elektrik tesisatında problem var. Bundan dolayı da fiyatı bi tık daha uygun. Şu an aracın 5 gözün 2 si çalışmıyor. Tesisat kötü durumda bundan dolayı benzin enjektörleri de çalışmıyor olabilir. Kompresyon testi yaptırıp almayı düşünüyorum. Tecrübeli 2.5T kullanan varsa özellikle fikrini alabilirim. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 2.5’ler atmosferik değil miydi? Bildiğim kadarıyla korumada kullanıldı onlar, çok temizini bulmak mümkün değil. Ben olsam bulaşmaz 2.0 tdci alırdım. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Turbo. Volvo motor . Güzel para yer. 2 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 o modelde böyle sorunlar var ise boyaya hiç bakmazdım fiyatı bir bir tık değil, bayağa taktuk pek düşük olmalı ki sahibi satabilsin Mustafa Tüfekçi yazdı: Turbo. Volvo motor . Güzel para yer. yer mi içer mi bilemem Yorum bağlantısı
Murat Algan Yücel 28 Şubat 2023 Yazar Paylaş 28 Şubat 2023 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: o modelde böyle sorunlar var ise boyaya hiç bakmazdım fiyatı bir bir tık değil, bayağa taktuk pek düşük olmalı ki sahibi satabilsin yer mi içer mi bilemem 225 e alınır mı sence abi içi dışı kozmetik temiz 260bin km de Araç çalışıyor sıcaklık sensörü filan okumuyor. Vites geçişleri düzgün sadece tekleme yapıyor araç 28 Şubat 2023 tarihinde Murat Algan Yücel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Turbo. Volvo motor . Güzel para yer. Baktım verilerine öyle aman aman bi gidişi de yok. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Sağlamını bile almam öyle bir araba. 7 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Selim Bilgin yazdı: Baktım verilerine öyle aman aman bi gidişi de yok. Volvonun binek motoru Ford da st spor araba diye o kadar düşün. Verimsiz bir ünite denebilir. Modifiye ile belki biraz gidiklanir anca dışarda olsa Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Şubat 2023 Paylaş 28 Şubat 2023 Harun Kocaçalışkan yazdı: Sağlamını bile almam öyle bir araba. ben demedim diyeyim de.... bana da gelmez 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 Mart 2023 Paylaş 1 Mart 2023 (düzenlendi) Kendi becerilerinizle garajınızda toplayabileceğinize inanıyorsanız ve fiyatı gerçekten uygunsa alın. Yoksa sanayide babanızın oğlu usta bile olsa ona güvenip almayın Sanayide şu aralar ortamlar çok farklı. Ustalar acayip araç seçiyor çünkü işleri başlarından aşkın. Paraya da doydular haliyle. 1 Mart 2023 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Kutluay Selçuk 1 Mart 2023 Paylaş 1 Mart 2023 ustalar böyle araçlara zaman ayırmazlar,hemde çok yorar, parasında değil,ona ayıracağı zamanla 5 tane 1.6 normal motor aracı onarır,daha çok kazanır. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Mart 2023 Paylaş 1 Mart 2023 Mustafa Arıkan yazdı: Kendi becerilerinizle garajınızda toplayabileceğinize inanıyorsanız ve fiyatı gerçekten uygunsa alın. Yoksa sanayide babanızın oğlu usta bile olsa ona güvenip almayın Sanayide şu aralar ortamlar çok farklı. Ustalar acayip araç seçiyor çünkü işleri başlarından aşkın. Paraya da doydular haliyle. pekçoğu yeni şeylere kafa da yormuyor zaten. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Mart 2023 Paylaş 1 Mart 2023 Doğan Arşiray yazdı: pekçoğu yeni şeylere kafa da yormuyor zaten. Onun için arabaya göre usta aramaktansa ustaya göre araba alıyoruz artık. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Mart 2023 Paylaş 1 Mart 2023 Araç fiyatları artınca yeni araç satışı da azaldı. İnsanlar da ellerindekilerle devam etmeye başlayınca sanayi dolup taşmaya başladı. Genel olarak sanayi çok yoğun. Yoğunluktan iş yapamayan da var, paraya doyan da var, bilmediği araçla uğraşmak istemeyen de var. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mart 2023 Paylaş 1 Mart 2023 Doğan Arşiray yazdı: pekçoğu yeni şeylere kafa da yormuyor zaten. Kafaları basmıyor aslen 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Mart 2023 Paylaş 1 Mart 2023 usta usta değilde ondan... gelişime açık zihin yeni şeyleri merak eder, sorgular dener sonra uygulayıp kabul der yada etmez. sonra öğretip bilgiyi paylaşır. bunlar bizim sözde ustlarda olayacak meziyetler. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Mart 2023 Paylaş 1 Mart 2023 Servet Aydın yazdı: Kafaları basmıyor aslen Kafa demişsin de, saçlar lens mi? 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Mart 2023 Paylaş 1 Mart 2023 uzak dur : 2.0 tdci al, yazılımı çak keyfine bak. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Mart 2023 Paylaş 1 Mart 2023 Bu arada 2.5 T problemli bir araç değildir. Anladığım kadarıyla hırpalanmış bir araç. Volvo olarak bakılırsa temiz iş çıkartılır ancak, cebinizi biraz üzer. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 1 Mart 2023 Paylaş 1 Mart 2023 Tamer Topaç yazdı: Bu arada 2.5 T problemli bir araç değildir. Anladığım kadarıyla hırpalanmış bir araç. Volvo olarak bakılırsa temiz iş çıkartılır ancak, cebinizi biraz üzer. Hırpalanmamış 2.5T var mı :S 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Mart 2023 Paylaş 1 Mart 2023 Harun Kocaçalışkan yazdı: Hırpalanmamış 2.5T var mı :S Bir tane bulmuştum. Nadide bir parçaydı. Elin oğlu cin gibi. Kaçırdık. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 1 Mart 2023 Paylaş 1 Mart 2023 illa kafaya koyduysanız almayı standalone ecu yaptırın daha az sorunlu olur tek seferde çıkarsınız işin içinden. 1 Yorum bağlantısı
Murat Algan Yücel 1 Mart 2023 Yazar Paylaş 1 Mart 2023 Bugün teklif yapacağım aklımdakinden daha düşük bir miktarı. Dediğiniz gibi usta bulmak zor ama ustama güvenmesem asla girmeye çalışmazdjm bu yola. Daha önce de kazalı mondeo alıp kimsenin yapmadıklarını yapmak istemediklerin yapıp bana çok yardımcı oldu. Ustaya gelen bir müşterinin aracı zaten bu araç. Araç sahibine teklif yapıp bekleyeceğim artık. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 Mart 2023 Paylaş 1 Mart 2023 Zor motora sahip bir araç. Yeteri kadar para ve zamana ihtiyacınız olacak. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mart 2023 Paylaş 1 Mart 2023 Önder Özcan yazdı: Kafa demişsin de, saçlar lens mi? Plug in play Yorum bağlantısı
Recommended Posts