Ümit Türkel 26 Şubat 2023 Paylaş 26 Şubat 2023 (düzenlendi) Merhabalar. Aracımın aynasına park halinde birşey sürtmüş. Aynada sorun yok katlanıyor, kapağı düşmüş, siyah plastik kısımlarında derin çizikler ve hafif çatlak var. Araştırmalarım sonucu resimdeki 1 nolu parça ayrıca satılıyor ancak 2 nolu parça bulunmuyor. Macun çekip astar boya yapmayı düşündüm fakat plastiğin eski tırtıklı görüntüsü gidecek. Görüntü olarak sağ-sol farklı olması da istemiyorum. Ne yapabilirim çözüm önerisi sunar mısınız? 26 Şubat 2023 tarihinde Ümit Türkel tarafından düzenlendi resim yükleme Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Şubat 2023 Paylaş 26 Şubat 2023 Aynayı tamir edip folyo siyah kaplama olur diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türkel 26 Şubat 2023 Yazar Paylaş 26 Şubat 2023 o benim de aklıma geldi ancak parça dairesel olduğu için birleşme yerinde iz olur ve dış aksam olduğu için sökülür diye düşündüm. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Şubat 2023 Paylaş 26 Şubat 2023 Ümit Türkel yazdı: o benim de aklıma geldi ancak parça dairesel olduğu için birleşme yerinde iz olur ve dış aksam olduğu için sökülür diye düşündüm. Zımpara o kot farkını almaz mı? Net bı foto alsak daha kolay yorumlanır. Plastik kaynağı zımpara vs olur gibi düşünüyorum. Havya vs eritilerek hallolur. Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 27 Şubat 2023 Paylaş 27 Şubat 2023 Diğer aynaya da astar çekip, boya yaparsanız ikiside ayni olur 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts