Turgut Hüseyn 23 Şubat 2023 Paylaş 23 Şubat 2023 Toyota Land Cruiser 100 mü, yoksa Nissan Patrol Y61 mi? Eksi ve artı yönleri nelerdir? Nissan Patrol Y61 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 23 Şubat 2023 Paylaş 23 Şubat 2023 Üstad offroad olarak toyotay landı deneyimledim çok güzel işler çıkartıyordu ve dikkat ettiğim şu oldu yolda giderkende asfalt ve mucurda çok stabil konforlu bir gidişi var. Ayrıca offroad sonrası hemen kırılmıyor araç yani tabiri caizse nazlı bir araç değil. Ustalarda ayrı bir yere koyuyorlardı land'ı... 2 Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 23 Şubat 2023 Yazar Paylaş 23 Şubat 2023 Talha Bilgi yazdı: Üstad offroad olarak toyotay landı deneyimledim çok güzel işler çıkartıyordu ve dikkat ettiğim şu oldu yolda giderkende asfalt ve mucurda çok stabil konforlu bir gidişi var. Ayrıca offroad sonrası hemen kırılmıyor araç yani tabiri caizse nazlı bir araç değil. Ustalarda ayrı bir yere koyuyorlardı land'ı... Evet, ben de land cruiserdan yanayım. Ama nissan patrol hiç deneyimlemedim. Acaba, nissan patrol, offroadda toyotaya nazaran, daha mı güçlü? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Şubat 2023 Paylaş 23 Şubat 2023 TR de olduğum için Toyota. Nissan ın parçasını burada bulamazsınız. Ama parça varsa ben olsam patrol alırım. 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Şubat 2023 Paylaş 23 Şubat 2023 Land Cruiser' i, uzaylılar yapmış diyorlar 1 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 23 Şubat 2023 Paylaş 23 Şubat 2023 Nissanın binek otomobillerinde bile yedek parça sıkıntısı varken tercih land Cruise olmalı bence. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Demir 23 Şubat 2023 Paylaş 23 Şubat 2023 Patrol'ün olduğu yerde -arazide- konu kapalıdır. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 23 Şubat 2023 Paylaş 23 Şubat 2023 İsmail Demir yazdı: Patrol'ün olduğu yerde -arazide- konu kapalıdır. Ama parça konusunda ülkemizde Nissan marka olarak hep sınıfta kalmaz mı? Arkadaş severek aldığı almeraya ki araba 2000 modelin üzerindeydi, parça bulmakta sıkıntı yaşıyordu, sattı yakın zamanda. Bir sürü almera varken bile böyleyse görece çok daha az kullanımı olan patrol göz korkutucu geliyor nedense. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Şubat 2023 Paylaş 24 Şubat 2023 Parça konusunda şehrinizdeki off road araç ustalarına danışabilirsiniz. Patrol toyotadan aşağı kalmaz 1 Yorum bağlantısı
Onur Doğan 24 Şubat 2023 Paylaş 24 Şubat 2023 Modellere bakılırsa yaşına göre hangisi daha temiz kullanılmış, az yıpranmışsa onu tercih ederdim. İki araçta gaddardır. Parça bulunabilirliği yurtdışında olduğunuzu düşünerek sorun olacağını sanmam. Arazi için ise en az arka kilitli diferansiyel mümkünse ön arka kilitli diferansiyelli bir model. 1 Yorum bağlantısı
Onur Doğan 24 Şubat 2023 Paylaş 24 Şubat 2023 Onur Doğan yazdı: Modellere bakılırsa yaşına göre hangisi daha temiz kullanılmış, az yıpranmışsa onu tercih ederdim. İki araçta gaddardır. Parça bulunabilirliği yurtdışında olduğunuzu düşünerek sorun olacağını sanmam. Arazi için ise en az arka kilitli diferansiyel mümkünse ön arka kilitli diferansiyelli bir model. Bir alternatif olarak da pajero 3.5 motor 24 valve de değerlendirilebilir, mutlu eder. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Şubat 2023 Paylaş 24 Şubat 2023 arkadaş yurtdışında.. hama hangi yurtdışı bilgi alabilir miyiz? Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 24 Şubat 2023 Yazar Paylaş 24 Şubat 2023 Mehmet Göktürk yazdı: arkadaş yurtdışında.. hama hangi yurtdışı bilgi alabilir miyiz? Azerbaycanda yaşıyorum. Ve burada Land Cruiserlar daha aktif kullanılıyor. Patrol kullanıcısı yok denecek kadar az. Patrol kullanıcılarının çoğu da Mercedes 2.9 ya da mercedes 3.2 motorla kullanıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Şubat 2023 Paylaş 24 Şubat 2023 Turgut Hüseyn yazdı: Azerbaycanda yaşıyorum. Ve burada Land Cruiserlar daha aktif kullanılıyor. Patrol kullanıcısı yok denecek kadar az. Patrol kullanıcılarının çoğu da Mercedes 2.9 ya da mercedes 3.2 motorla kullanıyorlar. o zaman alınacak araba belli. Maceraya gerek yok 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 24 Şubat 2023 Paylaş 24 Şubat 2023 Erzurumda köyün yakınlarında petrol boru hattı döşeniyordu 1990 lı yıllar araçların çoğu ssyoung kısa şaseli jiplerdi. Niye bunlar deyince mercedes motorlu ama mercedes gibi narin değil demişlerdi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts