İçeriğe Yönlendir

Toyota Land Cruiser 100 mü, Nissan Patrol Y61 mi? Eksi ve Artı Yönleri Nelerdir?

Turgut Hüseyn

Recommended Posts

Turgut Hüseyn

Toyota Land Cruiser 100 mü, yoksa Nissan Patrol Y61 mi? Eksi ve artı yönleri nelerdir?

107714455_2001-toyota-land-cruiser-100-series-press-image-1200x800p(1).jpg.b1372c3cf85f38d84c16821781aa6b3a.jpg

maxresdefault.jpg.52fba293a5d4d92ad613f490c97cf9b0.jpg  Nissan Patrol Y61

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Üstad offroad olarak toyotay landı  deneyimledim çok güzel işler çıkartıyordu ve dikkat ettiğim şu oldu yolda giderkende asfalt ve mucurda çok stabil konforlu bir gidişi var. Ayrıca offroad sonrası hemen kırılmıyor araç yani tabiri caizse nazlı bir araç değil. Ustalarda ayrı bir yere koyuyorlardı land'ı...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn
Talha Bilgi yazdı:

Üstad offroad olarak toyotay landı  deneyimledim çok güzel işler çıkartıyordu ve dikkat ettiğim şu oldu yolda giderkende asfalt ve mucurda çok stabil konforlu bir gidişi var. Ayrıca offroad sonrası hemen kırılmıyor araç yani tabiri caizse nazlı bir araç değil. Ustalarda ayrı bir yere koyuyorlardı land'ı...

Evet, ben de land cruiserdan yanayım. Ama nissan patrol hiç deneyimlemedim.
Acaba, nissan patrol, offroadda toyotaya nazaran, daha mı güçlü?

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

TR de olduğum için Toyota. Nissan ın parçasını burada bulamazsınız. Ama parça varsa ben olsam patrol alırım.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Nissanın binek otomobillerinde bile yedek parça sıkıntısı varken tercih land Cruise olmalı bence. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
İsmail Demir yazdı:

Patrol'ün olduğu yerde -arazide- konu kapalıdır.

Ama parça konusunda ülkemizde Nissan marka olarak hep sınıfta kalmaz mı? Arkadaş severek aldığı almeraya ki araba 2000 modelin üzerindeydi, parça bulmakta sıkıntı yaşıyordu, sattı yakın zamanda. Bir sürü almera varken bile böyleyse görece çok daha az kullanımı olan patrol göz korkutucu geliyor nedense.  

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Parça konusunda şehrinizdeki off road araç ustalarına danışabilirsiniz. Patrol toyotadan aşağı kalmaz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Doğan

Modellere bakılırsa yaşına göre hangisi daha temiz kullanılmış, az yıpranmışsa onu tercih ederdim. İki araçta gaddardır. Parça bulunabilirliği yurtdışında olduğunuzu düşünerek sorun olacağını sanmam. Arazi için ise en az arka kilitli diferansiyel mümkünse ön arka kilitli diferansiyelli bir model. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Onur Doğan
Onur Doğan yazdı:

Modellere bakılırsa yaşına göre hangisi daha temiz kullanılmış, az yıpranmışsa onu tercih ederdim. İki araçta gaddardır. Parça bulunabilirliği yurtdışında olduğunuzu düşünerek sorun olacağını sanmam. Arazi için ise en az arka kilitli diferansiyel mümkünse ön arka kilitli diferansiyelli bir model. 

Bir alternatif olarak da pajero 3.5 motor 24 valve de değerlendirilebilir, mutlu eder. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

arkadaş yurtdışında.. hama hangi yurtdışı bilgi alabilir miyiz?

Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn
Mehmet Göktürk yazdı:

arkadaş yurtdışında.. hama hangi yurtdışı bilgi alabilir miyiz?

Azerbaycanda yaşıyorum. Ve burada Land Cruiserlar daha aktif kullanılıyor. Patrol kullanıcısı yok denecek kadar az. Patrol kullanıcılarının çoğu da Mercedes 2.9 ya da mercedes 3.2 motorla kullanıyorlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Turgut Hüseyn yazdı:

Azerbaycanda yaşıyorum. Ve burada Land Cruiserlar daha aktif kullanılıyor. Patrol kullanıcısı yok denecek kadar az. Patrol kullanıcılarının çoğu da Mercedes 2.9 ya da mercedes 3.2 motorla kullanıyorlar.

o zaman alınacak araba belli. Maceraya gerek yok

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Erzurumda köyün yakınlarında petrol boru hattı döşeniyordu 1990 lı yıllar araçların çoğu ssyoung kısa şaseli jiplerdi. Niye bunlar deyince mercedes motorlu ama mercedes gibi narin değil demişlerdi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...