Evren Erakçora 22 Şubat 2023 Paylaş 22 Şubat 2023 https://www.tyrereviews.com/Article/2023-Summer-Tyre-Market-Overview.htm Sürpriz Çinden geliyor , Linglog. Lassa bu sefer orta sıralarda. 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Şubat 2023 Paylaş 23 Şubat 2023 Linglog'u bir sene sonra görmek gerek. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 24 Şubat 2023 Paylaş 24 Şubat 2023 Kış lastiği anketimiz bir kışta 20 oydan 247 oya ulaştı, bence güzel bir gösterge oldu Yaza doğru da yaz lastiği anketini açarız bakalım nolcak Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Şubat 2023 Paylaş 24 Şubat 2023 Geçen yazı kış lastiği ile geçirdim kışlıklarla devamdayım.. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 24 Şubat 2023 Paylaş 24 Şubat 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Geçen yazı kış lastiği ile geçirdim kışlıklarla devamdayım.. Riskli bir durum, genelde kış lastiklerinin hız sınıfı T veya H olur. Birçok araçta v sınıfı lastik takılıdır fabrikasyon. Sebebi sadece o hızlarda kullanılması değil, yanak kalınlıkları vs farklı. Yazın uzun seyahatlerde üzerine otobanda kullandıysanız lastikler fazlaca ısınırlar. Kış lastikleri bu bakımdan risk getirir, patlayabilirler. Ayrıca fren mesafeniz uzar, yakıt tüketiminiz artar. Erken aşınma vs konusuna girmiyorum bile. Bazı araçlarda kışlık lastik modu var, 140 km civarında uyarı veriyor mesela. (T sınıfı kışlık lastiklere göre yapılıyor sanıyorum) Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 24 Şubat 2023 Paylaş 24 Şubat 2023 Eski lastikçim yaz kış kışlık lastik kullanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Şubat 2023 Paylaş 24 Şubat 2023 Eğer ki vadesi dolmuş lastikleriniz varsa yazın kış lastiği daha iyi performans verebiliyor diye yorumlar okumuştum 😅 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Şubat 2023 Paylaş 24 Şubat 2023 İzmirde yazın kış lastiği ile kaza kaçınılmaz gibi birşey oluyor. Asfalt cam gibi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Şubat 2023 Paylaş 24 Şubat 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Eski lastikçim yaz kış kışlık lastik kullanıyor. Eskide kalması iyi olmuş hocam. Yazın kış lastiği çok kez gösterildiği gibi hem frenlemede hem de ani manevrada kötü. Buna bir de ıslak zemin eklersek çok tehlikeli şeyler çıkıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts