Arda Dulgar 20 Şubat 2023 Paylaş 20 Şubat 2023 Merhaba, İlk olarak hepimize geçmiş olsun. Çok kötü bir dönemden geçiyoruz. Depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Benim aracımla ilgili garip bir sorunum var. 2004 benzinli fusionum var. Silecek kolunu kendime doğru çekersem araç arka cama su fışkırtıyor ancak ön cam sileceği çalışıyor. Silecek kolundaki düğmeye basarsamda ön cama su fışkırtıyor ancak arka cam sileceği çalışıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? İlla tamirciye gitmek mi gerekir acaba? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 20 Şubat 2023 Paylaş 20 Şubat 2023 (düzenlendi) Düzeltiyorum, sanırım elektriksel bir sorun elektrik bağlantısı yanlış yapılmış bence bir oto elektrikçiye gitmenizde fayda var. 20 Şubat 2023 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 20 Şubat 2023 Paylaş 20 Şubat 2023 Sebebini hemen söylüyorum, silecek suyu deposunda bulunan motor üzerinde iki çıkış var ve bu çıkışlar ters takılmış. Hortumların yerini değiştirin 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts