Bekir Çelik 20 Şubat 2023 Paylaş 20 Şubat 2023 Merhaba abiler. Bir vatandaşın TC Numarasına bir miktar para yatıracağım. Mobil bankacılık, e-devlet vb yollarla bunun bir kolayı var mı? Yoksa şahsen PTT şubesine mi gitmem gerek illa? Teşekkürler. Not: Banka hesabına değil, kişi adına PTT'ye yatırmam gerekiyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Şubat 2023 Paylaş 20 Şubat 2023 ptt şubesine gidilyor nakit ile, değişmedi ise son 1 yılda 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Şubat 2023 Paylaş 20 Şubat 2023 Telefona yollanabiliyor diye biliyorum ama hiç denemedim. Telefonun iban olarak kaydolmasindan bahsetmiyorum. Var öyle bir olay da detayı tam bilemedim. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 20 Şubat 2023 Paylaş 20 Şubat 2023 İlla PTT olması gerekmiyorsa bu denenebilir. https://www.yapikredi.com.tr/sinirsiz-bankacilik/cebe-havale 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 20 Şubat 2023 Paylaş 20 Şubat 2023 Pttbank kullanıcısı değilseniz, şubeye uğramanız gerekiyor. Adı soyadı parayı hangi şubeden alacak onları ordaki forma yazıp gönderebilirsiniz. Pttbank uygulaması kullanıyorsanız daha doğrusu sizinde ptt hesabınız varsa o şekilde adına gönderebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 20 Şubat 2023 Paylaş 20 Şubat 2023 (düzenlendi) Ben kiramı,ev sahibimin ptt hesabına, mobil bankacılıktan ( Ziraat bankası) gönderiyorum. para transferi > başka banka > bankalar arasında posta ve telgraf teşkilatı > şube seçimi >hesap no> isim soyisim şeklinde transfer yapabilirsiniz. Düzeltme: alıcının ptt hesabı olmalı. diğer türlü bu işlemi yapamazsınız. 20 Şubat 2023 tarihinde Murat Azalma tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 20 Şubat 2023 Yazar Paylaş 20 Şubat 2023 Murat Azalma yazdı: Ben kiramı,ev sahibimin ptt hesabına, mobil bankacılıktan ( Ziraat bankası) gönderiyorum. para transferi > başka banka > bankalar arasında posta ve telgraf teşkilatı > şube seçimi >hesap no> isim soyisim şeklinde transfer yapabilirsiniz. Düzeltme: alıcının ptt hesabı olmalı. diğer türlü bu işlemi yapamazsınız. Tam aradığımı buldum diyordum ki, düzeltme notunuz işi bozdu. Anlaşılan şube yolu göründü bize. Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 20 Şubat 2023 Paylaş 20 Şubat 2023 pttparayatir.com alın iş fikri. %5 komisyon. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 20 Şubat 2023 Paylaş 20 Şubat 2023 Bekir Çelik yazdı: Merhaba abiler. Bir vatandaşın TC Numarasına bir miktar para yatıracağım. Mobil bankacılık, e-devlet vb yollarla bunun bir kolayı var mı? Yoksa şahsen PTT şubesine mi gitmem gerek illa? Teşekkürler. Not: Banka hesabına değil, kişi adına PTT'ye yatırmam gerekiyor. İş bankasında cebe havale var 500 tl ile sınırlı. Alıcı TC no ve cep telefonu olması yeterli. Birde doğum tarihi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 21 Şubat 2023 Paylaş 21 Şubat 2023 Bekir Çelik yazdı: Tam aradığımı buldum diyordum ki, düzeltme notunuz işi bozdu. Anlaşılan şube yolu göründü bize. Teşekkürler. Bu yüzden pttbank kullanıcı değilseniz diye belirttim 😊 ptt hesabınız olsa ptt şubesine para gönderebilirsiniz ama diğer bankalardan ptt şubesine para gönderimi yok. Bankalardan ptt hesabına para gönderebilirsiniz tabiki o eft oluyor zaten 😊 1 Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu 21 Şubat 2023 Paylaş 21 Şubat 2023 Bekir Çelik yazdı: Merhaba abiler. Bir vatandaşın TC Numarasına bir miktar para yatıracağım. Mobil bankacılık, e-devlet vb yollarla bunun bir kolayı var mı? Yoksa şahsen PTT şubesine mi gitmem gerek illa? Teşekkürler. Not: Banka hesabına değil, kişi adına PTT'ye yatırmam gerekiyor. PTT müdürü geldi 😊 Şubeler kapalı deprem bölgesinde merkeze uğramanız gerekiyor Bekir bey Şubeler kapalı deprem bölgesinde merkeze uğramanız gerekiyor Bekir bey hemseriymisiz yapabileceğim birşey olursa yardımcı olurum 1 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 22 Şubat 2023 Yazar Paylaş 22 Şubat 2023 Celal Maraşlıoğlu yazdı: PTT müdürü geldi 😊 Şubeler kapalı deprem bölgesinde merkeze uğramanız gerekiyor Bekir bey Şubeler kapalı deprem bölgesinde merkeze uğramanız gerekiyor Bekir bey hemseriymisiz yapabileceğim birşey olursa yardımcı olurum Müdürüm teşekkür ederim. Dün Mobilyacılar Sitesi şubesine giderek işi çözdüm. Bir müşkülümüz olursa rahatsız ederim. Saygılar. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts