Murat Öngür 3 Şubat 2023 Paylaş 3 Şubat 2023 Merhaba geçenler fark ettim fren lambası sürekli yanıyor + olarak park lambaları da frene basınca yanıyor arabaya mevcut ledlerini çıkarıp başka marka taktım yalnız bu yeni ledler de hata giderici olarak kullanılan küçük balas lardan yok , acaba ledler den mi yapıyor ? Sizce başka bir sebebi olabilir mi ? benim aklıma led lerden başka bir seçenek gelmedi , bu arada araçta herhangi bir arıza kodu vs yok Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Şubat 2023 Paylaş 3 Şubat 2023 Murat Öngür yazdı: Merhaba geçenler fark ettim fren lambası sürekli yanıyor + olarak park lambaları da frene basınca yanıyor arabaya mevcut ledlerini çıkarıp başka marka taktım yalnız bu yeni ledler de hata giderici olarak kullanılan küçük balas lardan yok , acaba ledler den mi yapıyor ? Sizce başka bir sebebi olabilir mi ? benim aklıma led lerden başka bir seçenek gelmedi , bu arada araçta herhangi bir arıza kodu vs yok Ya ledler kısa devre yaptırıyor ya da farklı bir kısa devre var araçta. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2023 Paylaş 3 Şubat 2023 led ler en ufak akımı görünce bile yanar, bazı arabalarda olağan sonuç oluyor bu, canbus tipi olursa bunu engeller 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Şubat 2023 Paylaş 3 Şubat 2023 Led stop ve sinyaller benim gözümü çok alıyor nedense. Yanınca kör oluyorum sanki. Etraftaki diğer şeyler soyutlanıyor. Bi soğukluk var ama çözemedim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2023 Paylaş 3 Şubat 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Led stop ve sinyaller benim gözümü çok alıyor nedense. Yanınca kör oluyorum sanki. Etraftaki diğer şeyler soyutlanıyor. Bi soğukluk var ama çözemedim fabrikasyon facia derece aydınlık olan frenler var, bunun bir uluslararsı standartı olmalı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Şubat 2023 Paylaş 3 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: fabrikasyon facia derece aydınlık olan frenler var, bunun bir uluslararsı standartı olmalı arkadan merceksiz led ile gelen şahini bile korkutur onlar 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2023 Paylaş 3 Şubat 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: arkadan merceksiz led ile gelen şahini bile korkutur onlar şahinlere laf yok ülkenin gururu, tekerlerine taş değmesin 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 4 Şubat 2023 Yazar Paylaş 4 Şubat 2023 Ön deki ledleri değiştirdim sorun düzelmedi, arkalarda da var belki onlardan dır , ama soğuk havada daha fazla ugrasamadim. Arkaları da değiştirip deneyeceğim. Not : yeni taktiğim ledler canbus tipi . Yorum bağlantısı
Murat Öngür 6 Şubat 2023 Yazar Paylaş 6 Şubat 2023 (düzenlendi) Şimdi ustam ile görüştüm , ampullerden herhangi birisi bozulmuş , frenlerden şase alıyor dedi ,Ampul kesmesi deniyormuş, ampulün bozulması demek illa yanmaması demek değil dedi , ama hangisi onu kestiremiyorum ya tek tek deneyeceğim yada servise gidince bakacak. Ampul kesmiştir dedi 6 Şubat 2023 tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts