Fatih Akbaş 1 Şubat 2023 Paylaş 1 Şubat 2023 Merhaba arabaya uzun uğraşlar sonucu 209 göstergesi taktım nasıl olmuş. 4 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 Şubat 2023 Paylaş 2 Şubat 2023 Eskisi nasıldı ki After/Before foto olsaydı Herkesin yıldızı yok sonuçta 3 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Şubat 2023 Paylaş 2 Şubat 2023 Bence orjinali daha çok yakışıyor Alptuğ Özcan yazdı: Eskisi nasıldı ki After/Before foto olsaydı Herkesin yıldızı yok sonuçta Orjinali bir sonraki konuda var 😄 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Şubat 2023 Paylaş 2 Şubat 2023 bunlar 88 beyinli değil mi? zor olmuştur işlem Yorum bağlantısı
Hamit inan 2 Şubat 2023 Paylaş 2 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: zor olmuştur Aldığı gün dedim Fatih'e " uykusuz geceler seni bekliyor" diye bu kasadan olupta tirmalamayan adam görmedim daha 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Şubat 2023 Paylaş 3 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: bunlar 88 beyinli değil mi? zor olmuştur işlem sanayide usta beyindendir dese müşteri ne diyor acaba güzel bir modifiye olmuş mercedesin bu kadranı çok güzel Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Şubat 2023 Paylaş 3 Şubat 2023 Önder Özcan kasa Mercedes kadranı değil mi bu? Yakışmış güle güle kullanın 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Şubat 2023 Paylaş 3 Şubat 2023 Güzel olmuş, elinize sağlık. Cem Işık yazdı: Önder Özcan kasa Mercedes kadranı değil mi bu? Yakışmış güle güle kullanın Evet bendeki kadrandan. W211 kasa için konuşuyorum, avantgarde olanlar beyaz zemin, elegance olanlar siyah zemin. W209 da da aynıdır sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Akbaş 3 Şubat 2023 Yazar Paylaş 3 Şubat 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Bence orjinali daha çok yakışıyor Orjinali bir sonraki konuda var 😄 Orjinali kötü değilde kronik ekran sıkıntısı var.Bu göstergeyle arkasındaki sepeti eski ekranın 3/2 fiyatına geldi. Çağlar Bayur yazdı: bunlar 88 beyinli değil mi? zor olmuştur işlem Abi 88 Beyini bilmiyorum.24U17 epprom var kmyi EEPROM dan düzelttim yemedi,makinadan yaptırdım bende. Hamit inan yazdı: Aldığı gün dedim Fatih'e " uykusuz geceler seni bekliyor" diye bu kasadan olupta tirmalamayan adam görmedim daha Haha abi arabayla uğraşmasan vadeliye düşüyom ordada CZ ye kaptırıyom parayı en azından elimizde bişey var şimdi Ali Gök yazdı: sanayide usta beyindendir dese müşteri ne diyor acaba güzel bir modifiye olmuş mercedesin bu kadranı çok güzel Teşekkür ederim bencede Önder Özcan yazdı: Evet bendeki kadrandan. W211 kasa için konuşuyorum, avantgarde olanlar beyaz zemin, elegance olanlar siyah zemin. W209 da da aynıdır sanırım. Güzel olmuş, elinize sağlık. Evet bendeki kadrandan. W211 kasa için konuşuyorum, avantgarde olanlar beyaz zemin, elegance olanlar siyah zemin. W209 da da aynıdır sanırım. Evet abi Avangarde beyaz 211 in radyo kodları farklı 211 takınca ses düğmesi filan çalışmadı bende 2 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Şubat 2023 Paylaş 3 Şubat 2023 Önder Özcan yazdı: Güzel olmuş, elinize sağlık. Evet bendeki kadrandan. W211 kasa için konuşuyorum, avantgarde olanlar beyaz zemin, elegance olanlar siyah zemin. W209 da da aynıdır sanırım. Son gerçek Mercedeslerden.. Allah kaza bela göstermesin abi:) 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 Şubat 2023 Paylaş 3 Şubat 2023 Cem Işık yazdı: Son gerçek Mercedeslerden.. Allah kaza bela göstermesin abi:) hakikaten, böyle düşünen tek ben değilmişim. Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Şubat 2023 Paylaş 3 Şubat 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: hakikaten, böyle düşünen tek ben değilmişim. 2004 senesinde staj yaptığım avukata aldırmıştım o kasa E 270 CDİ, daha birkaç gün önce gördüm , Volvo xc 90 almış kendine, mercedesi satmaya kıyamıyorum diyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2023 Paylaş 3 Şubat 2023 Fatih Akbaş yazdı: 88 Beyini bilmiyorum.2 yok biz de bilmiyorduk da, bir arkadaşımız cam değişirken cam beyini bile var demişler onu çözemedik , Fatih Akbaş yazdı: kronik ekran sıkıntısı var.B pixeller mi siliniyor? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Şubat 2023 Paylaş 3 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: yok biz de bilmiyorduk da, bir arkadaşımız cam değişirken cam beyini bile var demişler onu çözemedik , Cam beyinciği de var. Rutin işleri o hallediyor (indir kaldır) tek basışta aç kapa istenirse beyin giriyor devreye. 1 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 Şubat 2023 Paylaş 3 Şubat 2023 Akıllı adam işi değil, ne kadar uğraştığını az çok biliyorum. Eline sağlık kardeşim, çok güzel olmuş. Kazasız belasız kullan inşallah... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2023 Paylaş 3 Şubat 2023 vesile ile kadran/ kokpit/ torpido daki vs değişimler favorim , plazmasız göstergeyle araba süremem bünyeye aykırı ,ama acayip uğraştırıoyr Yorum bağlantısı
Hamit inan 4 Şubat 2023 Paylaş 4 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: cam beyini bile var Silecek düğme gibi hatlar genende tüm araçlarda 2 kablolu. Butonlarlar üzerine direnç ekliyorlar. Her butonda iki kablo üzerinden farklı voltaj geçiyor. Bu şekilde iki kablo üzerinden istediği kadar buton sinyali alıyor. Daha sonra bu anolog voltajlar belli noktakardaki beyin denen zımbırtılar ile CAN hattına gidiyor. Mesala ezs denen 203 kontağına silecekler de bağlı. Silecek sinyal dörtlü kontak anahtarı ne kadar zart zurt varsa orada toplanıyor can hattına gidiyor. Aynı şekilde 4 kapıda kapılar anahtarlar camlar için 4 beyin, ön camda yağmur sensörü tavan lambalari için bir beyin ( cam beyni denen muhtemelen bu ), arka bagajda savrulma sensörü arka ışıklar, radyo tertibatı için bir beyin ...... 7 den sonrasını saymamistim ben. Kısaca analog sinyalleri dijitale çevirmek için belli noktalar çeviriciler atmışlar ve bunlara beyin demişler. Çağlar Bayur yazdı: vesile ile kadran/ kokpit/ torpido daki vs değişimler favorim , plazmasız göstergeyle araba süremem bünyeye aykırı ,ama acayip uğraştırıoyr Benim sahina micro bilgisayar ile LCD fakacaktim. motor sıcaklığı kapılar hız v.s. ne varsa ekleyecektim. Sonra aman boş iş deyip bıraktım. Aslında yapılsa sahinciler deli olurdu. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 4 Şubat 2023 Paylaş 4 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: doğanL candır beyinsiz Kesinlikle. Alman teknolojisi bezdirdi kaprisli metres gibi hem para yiyor hem uğraştiriyor 😂 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Şubat 2023 Paylaş 5 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: doğanL candır beyinsiz aşkolsun 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat 2023 Paylaş 6 Şubat 2023 Doğan Arşiray yazdı: aşkolsun tofaşk dünyasında bir iltifat o, yün örgü karpuz bilir misin? Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Şubat 2023 Paylaş 8 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: tofaşk dünyasında bir iltifat o, yün örgü karpuz bilir misin? Araba alınınca konu komşu örer hediye ederdi 80 li yıllarda .. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Şubat 2023 Paylaş 8 Şubat 2023 Cem Işık yazdı: Araba alınınca konu komşu örer hediye ederdi 80 li yıllarda .. tecrübe böyle bir şey Yorum bağlantısı
Fatih Akbaş 25 Şubat 2023 Yazar Paylaş 25 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: yok biz de bilmiyorduk da, bir arkadaşımız cam değişirken cam beyini bile var demişler onu çözemedik , pixeller mi siliniyor? Evet abi yaz aylarında ekran siliniyordu @Hamit inan abinin araba km gözükmüyor diye muayeneden kalmıştı.Birde bu yeni taktığımda hararet göstergesi var eski alışkanlık harareti göremeyince çok bi rahat değildim. Furkan Avcı yazdı: Akıllı adam işi değil, ne kadar uğraştığını az çok biliyorum. Eline sağlık kardeşim, çok güzel olmuş. Kazasız belasız kullan inşallah... Teşekkür ederim abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts