Metin Uzunoğlu 29 Ocak 2023 Paylaş 29 Ocak 2023 (düzenlendi) Yazdığınız lastiklerden michelin kullanmadım. Continentalin 5 olanını kullandım.bunların içinden en sessizi continental conti premium 5. Pahalı derseniz nokian derim. 29 Ocak 2023 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 29 Ocak 2023 Paylaş 29 Ocak 2023 İşim gereği çok araç kullanıyorum ve her 50k km de yeni takım takıyorum. Çok marka kullandım , aklımda performansı ile 2 lastik kaldı. Michelin Alpin kışlık , goodyear Egp yazlık. Memnun kalmadığım lastiklerin ilk sezonları fena değildi ama özellikle goodyear ug8 kışlık ikinci sezonunda taş gibi olmuştu. Petlas da aynı şekildeydi. Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 29 Ocak 2023 Paylaş 29 Ocak 2023 Bu arada hocam söylemeden geçmeyeyim Nokian yazlık 3-4 sene kullandım yanaklardan çatlama yaptı ve karşımda muhattap bulamadım. Hala aynı mı bilemiyorum ancak olay 2 sene önce oldu çok uzak değil. iline serisiydi... Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 Nokian dan memnun kalan da var kalmayanda var. Bundan onceki takım Nokian XL Line idi çok memnun kalmıştım 2 tekeri balon yaptirmama ragmen yineN okian Powerproof tercih etmiştim. Konfor ve ses olarak daha iyisi yok herhalde. Etiket değerleri keza öyle. Şu mesajı Temmuz ayında aracımın konusunda atmışım. Metin Akbal yazdı: Hemen hemen 15k km den fazla yol yapan 1220 tarihli ilk 2020 Aralık'ta kullanılan Nokian lastiklerin durumu. Belki kullanım ile alakalı ama çatlama vs birşey göremedim birde yorum alayım diye buraya atıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Arda Ataş 30 Ocak 2023 Yazar Paylaş 30 Ocak 2023 Bugun bir kaç araştırma yapma fırsatım oldu arkadaşlar. continental UltraContact diye vir seri çıkartmış 2022 yılında kimse sorsam çok iyi çok iyi dediler fiyat olarak bayisinden 1500 tl fiyat aldım. Bunun yanı sıra goodyear efg 2 içinde çok güzel dediler oda 1600 tl civarında sanırım continental UltraContact taktırıcam. Yinede yorumlarınızı bekliyorum Tayfun Aydın yazdı: Bu arada hocam söylemeden geçmeyeyim Nokian yazlık 3-4 sene kullandım yanaklardan çatlama yaptı ve karşımda muhattap bulamadım. Hala aynı mı bilemiyorum ancak olay 2 sene önce oldu çok uzak değil. iline serisiydi... Nokianın kendi sitesine bile yazmışlar o çatlama konusunu onu zaten elemiştim o yüzden Yorum bağlantısı
Serkan Derya 31 Ocak 2023 Paylaş 31 Ocak 2023 Benim önerim Nokian Powerproof. Nokian lastikleri biraz yumuşak hamurlu olur XL yanak ülkemiz yolları için gayet iyi. Etiket değeri : Yakıt C Yol tutuş A 69 db ses Yorum bağlantısı
Recommended Posts