Çağlar Bayur 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Selim Bilgin yazdı: Hybrid cross bulabilir miyiz? Alsak mantıklı olur mu? çaydanlık bile alsan mantıksız olmaz vesile ile 249 nedir, pedal boyu mu Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Ocak 2023 Yazar Paylaş 25 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: çaydanlık bile alsan mantıksız olmaz vesile ile 249 nedir, pedal boyu mu Sen bilirsin aslında 249 u eski boyacılardansin Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: çaydanlık bile alsan mantıksız olmaz vesile ile 249 nedir, pedal boyu mu 2 camper, 2 the northface, 5 tane greyder ayakkabı, bot vs almışım zamanında. Müsriflik yaptım diye düşünürken, geçen çarşıda 900 tl ye aldığım camper 5000 tl olmuş uzaktan selamlaştık satıcıyla, gel çay içelim abi dedi, sessizce uzaklaştım. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Sen bilirsin aslında 249 u eski boyacılardansin adamlarım boyar ben parayı sayarım, 249bin mi bu Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Ocak 2023 Yazar Paylaş 25 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: Eee iç dış görseller yokmu. Ambalajlari duruyor . Sokunce çekeriz Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Hayirli olsun topraam güle güle kullan. SL gibi duruyor araba? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Ocak 2023 Yazar Paylaş 25 Ocak 2023 Erdem Doğan yazdı: Hayirli olsun topraam güle güle kullan. SL gibi duruyor araba? Sağol topraam sayende Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Şubat 2023 Yazar Paylaş 4 Şubat 2023 https://imgyukle.com/i/QkutbQ Binemiyoz daha ama eksiklerini tamamlayalım dedim. Bı kaç sipariş daha verdik. Tofaş alttaki parçaları takmayip satıyor. Servis satmaya nazlandi yokuş yaptı gittim sanayiden temin ettim yada sipariş verdik opar a gelecek yarına :P Nette satılanlar var. Ben sevmiim netten almak parcacidan aliyom. kaput ön fitili ( bu nu sipariş etmedim biraz tuzlu fiyatı) tampon üstü bakalit ( klipsli 335 lira orjinal opar 735664600) yan sanayisi de alınabilir serkar marka 100 lira 180 lira da var. Montaj fotosu farkı eklicez Ön kapı altı toz fitili ( ilave fitil gibi düşünebilir. Çifti 280tl opar) Bı de torpido altı halımsı bi yalıtım kaplaması var torpido altı izalator ( opar no 51984350) 85 TL Tampon üstü kapama Öncesi Sonrası 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Şubat 2023 Paylaş 4 Şubat 2023 La olum arabadan parçamı eksiltmişler. .. yahu senin araba lounge paket değilmiyidi. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Şubat 2023 Yazar Paylaş 4 Şubat 2023 Urban. Koç çalmış piyasadan topluyoz çalınanları Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Şubat 2023 Paylaş 4 Şubat 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Urban. Koç çalmış piyasadan topluyoz çalınanları Yanlışı var... O arabaya eklenen her parçanın maliyeti Ötv + Kdv vergisi biniyor. Sen parça olarak alınca %18 kdv ile alıyon miss gibi ... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat 2023 Paylaş 4 Şubat 2023 4 teker motor şase versin kafi cam bile istemem dedim, olmadı mali işler güvenlği çağırdı, daha önce plakasız satın almak istemiştim belki ondandır bilemedim. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Şubat 2023 Yazar Paylaş 4 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: 4 teker motor şase versin kafi cam bile istemem dedim, olmadı mali işler güvenlği çağırdı, daha önce plakasız satın almak istemiştim belki ondandır bilemedim. Sen ve sektördeki maceralarin. 2 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Şubat 2023 Paylaş 6 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: 4 teker motor şase versin kafi cam bile istemem dedim, olmadı mali işler güvenlği çağırdı, daha önce plakasız satın almak istemiştim belki ondandır bilemedim. Kitap yazsan best seller, youtube kanalı açsan her video milyonlar ama ahhh abi ahh Bir gün olacak sabırla bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Şubat 2023 Yazar Paylaş 6 Şubat 2023 Sani Gerşon yazdı: Foto'lar uçmuş. Dandik siteymis. Resim yükle çalışmadi diyr eklediydim oradan düzeltiriz akşam Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Şubat 2023 Paylaş 6 Şubat 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Kitap yazsan best seller, youtube kanalı açsan her video milyonlar ama ahhh abi ahh Bir gün olacak sabırla bekliyorum Ünlü Yutubır Bayur... 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Şubat 2023 Paylaş 16 Şubat 2023 Bu arabayı aldında eskisi satıldımı. Eski Grand Picasso satmışsın hayırlı olsun. İlk Egea ne oldu merak ettim . Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Şubat 2023 Yazar Paylaş 16 Şubat 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: https://imgyukle.com/i/QkutbQ Binemiyoz daha ama eksiklerini tamamlayalım dedim. Bı kaç sipariş daha verdik. Tofaş alttaki parçaları takmayip satıyor. Servis satmaya nazlandi yokuş yaptı gittim sanayiden temin ettim yada sipariş verdik opar a gelecek yarına :P Nette satılanlar var. Ben sevmiim netten almak parcacidan aliyom. kaput ön fitili ( bu nu sipariş etmedim biraz tuzlu fiyatı) tampon üstü bakalit ( klipsli 335 lira orjinal opar 735664600) yan sanayisi de alınabilir serkar marka 100 lira 180 lira da var. Montaj fotosu farkı eklicez Ön kapı altı toz fitili ( ilave fitil gibi düşünebilir. Çifti 280tl opar) Bı de torpido altı halımsı bi yalıtım kaplaması var torpido altı izalator ( opar no 51984350) 85 TL Tampon üstü kapama Torpido altı izalator Öncesi Sonrası Kapı altı izalasyon fitili Öncesi Sonrası Ali Darbaz yazdı: Bu arabayı aldında eskisi satıldımı. Eski Grand Picasso satmışsın hayırlı olsun. İlk Egea ne oldu merak ettim . Evet easy plus i verdik urban aldık 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts