Mustafa Zobu 22 Ocak 2023 Paylaş 22 Ocak 2023 Ford Fiesta 2009 TDCI araci hafta sonu servise götürdüm. Aracın altında bunu yağ farkettim. Resmini çektim ve sonra temizlettim nerden geldiğini görmek için biraz araca bindim zorladım da sonra yeniden resmini çektim bi sızıntı gözükmüyor suanlik. Bu sızıntı nereden olabilir. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Ocak 2023 Paylaş 22 Ocak 2023 Fazla koyulan yağı atmış olabilir, gözlemleyerek kaçak varsa bulabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 22 Ocak 2023 Paylaş 22 Ocak 2023 Karter contasında problem var. Terletme yapmış, temizledikten sonra hemen sızıntı olmaz zaten. Biraz zaman gerekir, diğer türlü olsa yağ kalmaz ve terleme değil doğrudan kaçak olurdu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ocak 2023 Paylaş 22 Ocak 2023 modelin yaşı ile oluşmaya baişlayan muhtelif kaçaklar 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Zobu 22 Ocak 2023 Yazar Paylaş 22 Ocak 2023 Ü.Emre Kartal yazdı: Karter contasında problem var. Terletme yapmış, temizledikten sonra hemen sızıntı olmaz zaten. Biraz zaman gerekir, diğer türlü olsa yağ kalmaz ve terleme değil doğrudan kaçak olurdu Insallah krank keçesi değildir umarım 😔 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 23 Ocak 2023 Paylaş 23 Ocak 2023 Karter sökülür, temizlenir, yeniden conta çekilir, mis gibi olur. Aldığım bütün dizellerde yaptırdığım işlem, benden araba alan bana dua etmiştir, bana hiç sızdırmayanı denk gelmedi. 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Zobu 28 Ocak 2023 Yazar Paylaş 28 Ocak 2023 Bugun ustaya gittim temizlenen bölgede bir yağ gözüküyor mu diye usta yağın krank kecesinden geldigini ancak tehlikeli olmadigini sizinti seklinde oldugunu istersemde triger yerini acip degistirecegini soyledi sizce degistirmelimiyim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak 2023 Paylaş 28 Ocak 2023 başka hiçbir sorun yoksa, triger vakti gelmdi ise ben ellemezdim 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Zobu 28 Ocak 2023 Yazar Paylaş 28 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: başka hiçbir sorun yoksa, triger vakti gelmdi ise ben ellemezdim Abi şuan yardımına ihtiyacım var Baska bir servise gittim Dediki krank keçesi , yağ pompası oringi değişecek dedi. Ancak orjinal parça pahalı olur sana dedi yan sanayi takacakmis. Ayrıca işçilik 850 tl Ve bu takacagi keçe yaysızmış. Orjinalinde nasıl bilmiyorum. Sence bu sorun bana büyük bir problem yaratır mı araba sürerken. Triger yeni değiştirdim 1 yıl oldu. Araca her bindiğimde yağ kontrol ediyorum. Ne olur ne olmaz diye. Ayrıca sizinde alışveriş yaptığınız bir orjinal parça satan site var mi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak 2023 Paylaş 28 Ocak 2023 bu tip keçe kaçakaları ile yağ bitmez , online da arasford sitesi güvenilirdir sahibi soner günal Yorum bağlantısı
Mustafa Zobu 29 Ocak 2023 Yazar Paylaş 29 Ocak 2023 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: bu tip keçe kaçakaları ile yağ bitmez , online da arasford sitesi güvenilirdir sahibi soner günal Teşekkür ederim abi, bu hafta sonu bosh car servisi de yaptıracağım usta dedi yapmışken karteride çıkaralım bi temizleyelim içini dedi. Dedim bu krank kecesi ve yağ pompası oringi orjinal olsun dedim. Ama internetten bakiyorum orjinal parçanın markası var mi bulamadım. Internetten ayrıca Ford orjinal yağ filtresi T6714FDE Mann hava filtresi aldım Bizim buradaki ozdilektende Castrol Magnatec 5w30 A5 4lt yağ aldim Orjinal sattığı icin. Araca biraz masraflar arttı 29 Ocak 2023 tarihinde Mustafa Zobu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ocak 2023 Paylaş 29 Ocak 2023 arabalar pahalı, mekaniği yenilemek ömrünü artırır iyidir Yorum bağlantısı
Recommended Posts