İçeriğe Yönlendir

Yabancı Ülkelerde Otomobil Hakkında Bir Şeyler

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Servet Aydın

Nüfusa oranla bakmalı. Milletin derdi ev sahibi olmak. Onun için 3"40 yıl deli gibi çalışıyorlar

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Nüfusa oranla bakmalı. Milletin derdi ev sahibi olmak. Onun için 3"40 yıl deli gibi çalışıyorlar

konumuz hayaller, orana bakmayalım, olmayan hayalimiz bile buhar olmasın

vesile ile

65 milyonmuş 1.6 milyon adet  sıfır araba satılmış 2022 de, 2021 göre %2 düşmüş 280bin adeti van tipi

Yorum bağlantısı
Erdem Doğan

Yurtdisi denmis bildirim geldi :crazy:

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Servet Aydın yazdı:

Nüfusun yaş ortalamasına da bakmalı. Adam dede moddadır ne porşesi dil altım nerde der mesela :ıslık çalan adam smileyi:

Saçı var diye aldanmamalı :seytan:

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Olay çocuklukta bitiyor. Çocukken ortalama veya üstü zenginlikte ailede yetişmiş çocuk bazı şeylere doymuş oluyor. Maddi şeylere çok tenezzül etmiyor. Cömert de oluyor. 

Tam tersi çocuklukta çocuk daha aç oluyor maddi şeylere. 

gelişmiş ülkelerde lüks araba alabilecek adamın dacia ile yetinmesi bu yüzden. Adamın ayrıca para harcaması gereken eğitimi, dünya gezginliği, tatili, ev alma planları daha öncelikli. Yaşamak artık her yerde zor. Burada youtube kanalını paylaşıp isveç’e giden bahattin vardı hatırlarsınız. Kış başında ısınma için millet ormandan odun topluyor. Ben de aldım. Böyle daha ucuz demişti. Oradaki adam da sürekli keyif şeklinde yaşamıyor yani. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

millet ormandan odun topluyor.

şimdi oldu, Land rover neden honda dan fazla satmıştır diye düşünüyordum

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Çağlar Bayur yazdı:

gencim yakışıklıyım (buraya kadar sorun yok) ingilizim ve veterinerde işe başlamışsam (bu kısım hayali) maaşım ile 3 yıl bitmeden bir 718 alma imkanım var

https://www.porsche.com/uk/models/718/718-models/718-cayman/

bu 718 modeli 47 bin sterling

maaşım da 17bin sterling 2.7 yıl içinde param yetebiliyor mesela

https://uk.jobted.com/salary#:~:text=Average Salary in the UK (2023)&text=The average salary in the,or £1%2C950 per month).

https://uk.jobted.com/salary/veterinary-receptionist

hemşire olsam 1.5 yılda iş tamam mesela

Abi o nasıl hesap yahu adamın 1 yıllık maaşı 22.000 pound. Bunun kirası var geçimi var nasıl alabilecek o arabayı ben çözemedim…

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Emre Şimşek yazdı:

Abi o nasıl hesap yahu adamın 1 yıllık maaşı 22.000 pound. Bunun kirası var geçimi var nasıl alabilecek o arabayı ben çözemedim…

hayallaerde bila fasfakiriz yahu , gaza suya ödeme yapma ailenle otur çekirdek aile ol

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Çağlar Bayur yazdı:

hayallaerde bila fasfakiriz yahu , gaza suya ödeme yapma ailenle otur çekirdek aile ol

Uzaklara gitmeye gerek yok. Bu ülkede yaptığım işi o ülkede yapsam yıllık 100.000 pound üzerinde kazanabilirmişim. Benim yorlamam bu kadar.

https://www.prospects.ac.uk/job-profiles/air-traffic-controller

Salary kısmında yazıyor.

• Senior controllers with substantial experience can potentially earn over £100,000 (including shift pay) at NATS busiest units.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ed China komple araç boyasına 4 bin sterling ateşledi. Porşeyi aman diyim çarpma veterinerle gezerken. Kapıyı çalıya sürtsen ya kendin boyarsın ya da en iyi kurbanlık pazarlığıyla bin sterlinge boyatırsın. Ya da London Star sanayi sitesinden aynı renk çıkma kapı bakacaksın.. 😃

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Serkan Toker yazdı:

Ed China komple araç boyasına 4 bin sterling ateşledi.

cimri o , elektrik/kilit/cam  işini kendisi yapıyor

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Burada o paralara o arabaları satsalar ayranı olmayan milletimiz ticari plaka takar veya her çıkan yeni kasasını alır. Üretmediğini tüketirsen cepten yersin. Iyfon 7 kullanıyorum bazı kendini bilmezler burun kıvırıyor yav daha şarj kablosunu yapamıyoruz ? 😀  

Çağlar Bayur yazdı:

Güzel cihaz ve takım taklavat reklamı yapıyor. Nokta kaynağı da var klima gaz basma cihazı da var ayarlı pensesi de var. Papağan pensesini henüz görmedik.. 

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Serkan Toker yazdı:

Güzel cihaz ve takım taklavat reklamı yapıyor. Nokta kaynağı da var klima gaz basma cihazı da var ayarlı pensesi de var.

masrafından dolayı kovuldu zaten kanaldan

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Çağlar Bayur yazdı:

masrafından dolayı kovuldu zaten kanaldan

Çocuğu yollayıp yandaki rot balanscıdan cırcır lokmayı istemiyor hepsini mayka aldırıyordu..

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Eskiden piyasaya yeni çıkan modellerin test videolarını izler nedir ne değildir detaylıca bakardım. Şimdi nasıl olsa alamayacağım diye izlemiyorum bile.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Benim gibi yapan çoktur. 100binlik araba bakıyorum nasılsa alamıyorum derken Bentley kategorisinde buluyorum kendimi

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Çağlar Bayur yazdı:

Boya öncesi zımparayıda o atıyor-du 🙂.

Mike Brewer ile çalışırken.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Servet Aydın yazdı:

Benim gibi yapan çoktur. 100binlik araba bakıyorum nasılsa alamıyorum derken Bentley kategorisinde buluyorum kendimi

dolar kısmını yazalım da millet “aha aynı klasmandayız servet aydın’la” diye sevinmesin boşuna :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Emrah Altun yazdı:

Eskiden piyasaya yeni çıkan modellerin test videolarını izler nedir ne değildir detaylıca bakardım. Şimdi nasıl olsa alamayacağım diye izlemiyorum bile.

Yılbaşında bilet bile almıyoruz öyle bir hale geldik.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Evren Erakçora yazdı:

Yılbaşında bilet bile almıyoruz öyle bir hale geldik.

Çıkan adam da kayıptı sanki o ne oldu? :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ne porschesi ya. Adamlar aç.. 

Reisi duymadın mı, ingiltere fransa almanya sokaklarda aç sefilmiş. 

hayali dedik zaten, vet kliniğinde işe başlamşsın, ailenle yaşayıp maaşını biriktitrisen 3 yıl sonra sıfır porşun alabilir yönündeki motivasyon

Emrah Altun yazdı:

onu ben de yapardım, sonuçta aday model kalmayınca, şimdi hepsini izliyorum , yoksa leopar belgeseli kaldı izlenecek

İlkay Başaran yazdı:

Çıkan adam da kayıptı sanki o ne oldu? :D

kazananı senin bilememen , kazananın kazanmasını engellemez.

bak tersten de yazabilirim, kazananın kazanmasını, senin bilmememen kazanmasını engellemez, ikici değişin sonunu başa, ilkinin başını ikninciin arkasına da yazabilirisin o da olur yani sonuç? 2022

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bizde 3 yılda egea bile alınamaz. 

Egea para ile alınabilecek araba değil zaten piyasada.

Ankara'dan biri aradi memurum diyor. Sanki kiraya vericez düzenli gelir soruyoruz.

Servet Aydın yazdı:

4 sene önce sıfır Clio mu Maserati Quattro porte arasında gidip gelmiştik.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Ankara'dan biri aradi memurum diyor. 

Al sat yapıyordur yarıdan fazlasının yaptığı gibi. Bizde ekmek yiyek demedi mi?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...