Hüseyin Sönmez 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Şimdi oradan mı bakayım ben? Her yerden bakmanı tavsiye ederim. Zaman az. Mert Gülkokan yazdı: Sebep düğün öncesi erkek tarafı sadece ev alırmış geri kalan tüm masraflar kız tarafı karşılarmış Bizde öyle birşey olmadı tabi Yine mi pozitif ayrımcılık. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Tuğla da şimdiki dandik tuğlalar değil ama.. Ateş tuğlası olacak.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Ali Darbaz yazdı: Marmaris’te park yeri sorunu kafamı meşgul ediyo. scooter yok mu bagajda? Mehmet Ozyurek yazdı: Bayramda tatile gidilmez.. yazlığı olan arkadaş davet açtırabilir Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Doğan Arşiray yazdı: zaten idari tatil. memurlar yaşadı hadi... Doktoru, askeri, polisi 7/24 çalışıyoruz nöbetteyiz. Tatil öğretmenlere ve şirketi olanlara güzel. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Doğan Arşiray yazdı: idari tatil kime tatil o zaman? Bildiğin kadarıyla engelli / hamile personel gibi özel durumu olanlara yarıyor idari tatil işi. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Koray Demir yazdı: şirketi olanlara güzel. Kendi işini yapıp aa bugün idari tatil hadi çalışmayalım diyen var mıdır 😄 1 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Doğan Arşiray yazdı: idari tatil kime tatil o zaman? Bankalara değil(devlet dahil) 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Bankalara değil(devlet dahil) vergi dairesi filan mı tatil? ama sorumluluklar değil tabi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Haziran 2023 Yazar Paylaş 9 Haziran 2023 Ben valla arife gününde bile çalışıyom Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Doğan Arşiray yazdı: vergi dairesi filan mı tatil? ama sorumluluklar değil tabi. 7/24 çalışmayan tüm kamu kurumları olsa gerek. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Selim Bilgin yazdı: Kendi işini yapıp aa bugün idari tatil hadi çalışmayalım diyen var mıdır 😄 Var para basan sanayi esnafı Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 kimse o tatil yapan çıksın ortaya . aramızda gizli gizli tatil yapan birileri var galiba Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Ali Gök yazdı: kimse o tatil yapan çıksın ortaya . aramızda gizli gizli tatil yapan birileri var galiba 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: epey zor durumdasın anlaşılan servet abi allah yardımcın olsun 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Ali Gök yazdı: epey zor durumdasın anlaşılan servet abi allah yardımcın olsun 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: şöyle güzel bir kaşarlı pide olacaktı... ateş pahası artık. işe bak ya. Ali Gök yazdı: epey zor durumdasın anlaşılan servet abi allah yardımcın olsun yağ sürmek problemmiş. gelelim abey dedik beğenmedi fikri. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Doğan Arşiray yazdı: şöyle güzel bir kaşarlı pide olacaktı... ateş pahası artık. işe bak ya. yağ sürmek problemmiş. gelelim abey dedik beğenmedi fikri. 160tl pide ama 🍯 gibi Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Selim Bilgin yazdı: Kendi işini yapıp aa bugün idari tatil hadi çalışmayalım diyen var mıdır 😄 Süre ve mekan sınırlaması yok, mesai devam zorunluluğu yok, istediğin işi ve müşteriyi seçebilme lüksü, 6 ay çalışıp 6 ay gezme imkanı her türlü muafiyet, tenzilat cabası daha sayalım mı 😄 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: 160tl pide ama 🍯 gibi Nee pide 160 lira mı olmuş.. Ben gidip biraz daha peynir alayım. kendim yaptırırım artık pideyi. O pidede 13 liralık peynir, 4 liralık hamur var.. 20 liralık kira işçilik vb, 5 lira da servis olsa. maliyet 42.. % 100 kar eklese eder 84 lira.. Nerede bu paranın geri kalanı. Doları bahane ediyor bu esnaf. 2 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 3 pide almıştır yahu tek mi 160? naylonda pakette? not: ben zaten pide yimemmm Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Haziran 2023 Yazar Paylaş 9 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Labranda Mares abi. Ben çok sevdim burayı dadı damağımda kalmuştur. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: 3 pide almıştır yahu tek mi 160? naylonda pakette? not: ben zaten pide yimemmm Tek pide. Zengin sıtayla Ali Darbaz yazdı: Labranda Mares abi. Ben çok sevdim burayı dadı damağımda kalmuştur. 4 yıldır giderim. Evim gibi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Haziran 2023 Yazar Paylaş 10 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: Tek pide. Zengin sıtayla 4 yıldır giderim. Evim gibi Fiyattı çok yükseltiler abi. Ben artık o rakamlara gidemem Yorum bağlantısı
Recommended Posts