Yurdaer Elay 20 Ocak 2023 Paylaş 20 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: konumuz normal insanların tatili, boşta trifaze kaplo olan konu diğer yanda muğla: Burada konaklamanın parasını kalsan da kalmasan da zaten peşin almıyorlar mı her sene? 3 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ocak 2023 Yazar Paylaş 20 Ocak 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Tarihi yaz ise forum buluşması yapalım burda, fiyat bedava 17 temmuz haftası Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak 2023 Paylaş 20 Ocak 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Tarihi yaz ise forum buluşması yapalım burda, fiyat bedava odadan çıkmazsak makul, çıkıp ta bi lahmacun bi ayrana temmuz şartlarında 750 tl isterlerse kötü Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Ocak 2023 Paylaş 20 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: Bu sene ucuz her şey dahil olmasa bile ucuz tatil mümkün mü. kötü olmadan mümkün değil. geçen sene bile aşırı pahalıydı. olacaksa, görece ucuz tatil butik oteller ile olabilir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ocak 2023 Yazar Paylaş 20 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: odadan çıkmazsak makul, çıkıp ta bi lahmacun bi ayrana temmuz şartlarında 750 tl isterlerse kötü Bim varsa sıkıntı değil Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak 2023 Paylaş 20 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: Bim varsa sıkıntı değil bim de köfteler dondurucuda? tabağa nasıl gelecek Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 20 Ocak 2023 Paylaş 20 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: bim de köfteler dondurucuda? tabağa nasıl gelecek 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak 2023 Paylaş 20 Ocak 2023 Ersen Tapan yazdı: çorbaya da kettle 2 Yorum bağlantısı
Emre Demir 20 Ocak 2023 Paylaş 20 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: Bim varsa sıkıntı değil Girişte solda bim var ilerisinde migros var Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 20 Ocak 2023 Paylaş 20 Ocak 2023 Ben şanslı insanlardanım. Yılda zaten iki kere izne çıkıyorum, ondada aileleri ziyaret etmek zorundayım. Malum torunları özlüyorlar. Bereket benim ailem Didim/Akbük de deniz kenarında yaşıyor. Eşimin aileside Alanyada:)) Bizimki tatil değil aile ziyareti... 3 3 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ocak 2023 Yazar Paylaş 20 Ocak 2023 Ümit Türk yazdı: İyi fikir. Köşeye bir yere sıkışılır. bu gün gelen maili gördünmü Ben bir tatil yeri daha bakacam .. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ocak 2023 Paylaş 20 Ocak 2023 Hakan Yavaş yazdı: Ben şanslı insanlardanım. Yılda zaten iki kere izne çıkıyorum, ondada aileleri ziyaret etmek zorundayım. Malum torunları özlüyorlar. Bereket benim ailem Didim/Akbük de deniz kenarında yaşıyor. Eşimin aileside Alanyada:)) Bizimki tatil değil aile ziyareti... Alalım bu arkadaşı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ocak 2023 Paylaş 20 Ocak 2023 Yurdaer Elay yazdı: Burada konaklamanın parasını kalsan da kalmasan da zaten peşin almıyorlar mı her sene? Yok peşin değil, taksitli. Çocuklar bile 40 yaşına kadar öderler. Çağlar Bayur yazdı: odadan çıkmazsak makul, çıkıp ta bi lahmacun bi ayrana temmuz şartlarında 750 tl isterlerse kötü Bim vardır ya. Yok mu ? Hakan Yavaş yazdı: Ben şanslı insanlardanım. Yılda zaten iki kere izne çıkıyorum, ondada aileleri ziyaret etmek zorundayım. Malum torunları özlüyorlar. Bereket benim ailem Didim/Akbük de deniz kenarında yaşıyor. Eşimin aileside Alanyada:)) Bizimki tatil değil aile ziyareti... Senin iki coğrafya kaderin de iyiymiş. 😅 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak 2023 Paylaş 20 Ocak 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bim vardır ya. Yok mu ? varmış, bir de çeşme bulduk mu keyfe gel, çadır kafi aslında 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ocak 2023 Yazar Paylaş 20 Ocak 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Bim vardır ya. Yok mu ? Hakan Yavaş yazdı: Abi Otopark ve A101 varmış.. Hemde burnumun dibinde. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ocak 2023 Yazar Paylaş 20 Ocak 2023 Hanım ile yaptığımız planlama bu şekilde 2 gün datça 5 gün dalyan 2 gün ölü deniz Kafamızdaki toplam konaklama bütcesi 6000 tl geçmiyecek şekilde rezervasyonları yapmaya çalışıyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak 2023 Paylaş 20 Ocak 2023 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: konaklama bütcesi 6000 tl geçmiyecek şekilde yeme içme yüzme yol hariç yani 20 Ocak 2023 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 20 Ocak 2023 Paylaş 20 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: bu gün gelen maili gördünmü Ben bir tatil yeri daha bakacam .. görmedim ne gelmiş? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak 2023 Paylaş 20 Ocak 2023 Ümit Türk yazdı: görmedim ne gelmiş? şkoda 25 maaş vermişti Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Ocak 2023 Paylaş 20 Ocak 2023 Hakan Yavaş yazdı: Ben şanslı insanlardanım. Yılda zaten iki kere izne çıkıyorum, ondada aileleri ziyaret etmek zorundayım. Malum torunları özlüyorlar. Bereket benim ailem Didim/Akbük de deniz kenarında yaşıyor. Eşimin aileside Alanyada:)) Bizimki tatil değil aile ziyareti... Babamın lafıdır. Babanın zengin olmamasi senin suçun değil kayınpederinin zengin olmamasi senin suçundur. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Ocak 2023 Paylaş 20 Ocak 2023 Ümit Türk yazdı: görmedim ne gelmiş? Patron banka promosyonu veriyor mu size? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ocak 2023 Yazar Paylaş 20 Ocak 2023 Ümit Türk yazdı: görmedim ne gelmiş? https://www.khev.org.tr/tr/Haber/koclular-tatile-cikarken-de-yalniz-kalmiyor-148 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak 2023 Paylaş 20 Ocak 2023 valencia ya gitmek için fırsattır https://www.seturselect.com/Tur_Detay/setur-select-ile-valencia-ugur-soner-esliginde yine iyisiniz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ocak 2023 Yazar Paylaş 20 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: valencia ya gitmek için fırsattır https://www.seturselect.com/Tur_Detay/setur-select-ile-valencia-ugur-soner-esliginde yine iyisiniz Uğur soner kim abi.. Emeklilik birikimini tanımadığım adamlarlamı geçireyim. Karım var benim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts