Alptuğ Özcan 23 Ocak 2023 Paylaş 23 Ocak 2023 2020 yılında 2 Yetişkin+ 1 Bebek 6.300 TL'ye ayarlayıp pandemi yüzünden iptal etmek zorunda kaldığım 1 haftalık tatil şuan aynı otelde fiyatlar bu şekilde olmuş 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ocak 2023 Paylaş 23 Ocak 2023 Evren Erakçora yazdı: Rixos 80bin TL olmuş. Şimdi amariga düşünsün Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Ocak 2023 Yazar Paylaş 23 Ocak 2023 yahu avisde karavan kiralama daha ucuz valla. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Ocak 2023 Paylaş 23 Ocak 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: 6 bin liraya egede 2+1 kişi 9 gün tatil imkansız Ali. otelde bizzat çalışırlarsa olur bence. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak 2023 Paylaş 23 Ocak 2023 Alptuğ Özcan yazdı: 2020 yılında 2 Yetişkin+ 1 Bebek 6.300 TL' dolar kurundan artışı 2023 yılına orantılasak taşı ortadan yarar sak 18 bin TL max olması gerekiyor diyor ortodoks ekonomi sistemi, hetero da bu an az 2 ile çarpılır, yani 36 bin tl olarak çıkar hesap. tabloya bakınca sistem olarak sorun yok. biz tatile çıkamıyoruz o ayrı bir konu. tercihlerin sonucudur Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 23 Ocak 2023 Paylaş 23 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: dolar kurundan artışı 2023 yılına orantılasak taşı ortadan yarar sak 18 bin TL max olması gerekiyor diyor ortodoks ekonomi sistemi, hetero da bu an az 2 ile çarpılır, yani 36 bin tl olarak çıkar hesap. tabloya bakınca sistem olarak sorun yok. biz tatile çıkamıyoruz o ayrı bir konu. tercihlerin sonucudur Epistomolojik kopuş içindeyiz abi biz Otel işi çoğu kişi için olduğu gibi bizim içinde mümkün görünmüyor. Alternatiflere yöneliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 23 Ocak 2023 Paylaş 23 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: yahu avisde karavan kiralama daha ucuz valla. Şuan da öyledir. Sezonun da pahalı olur . Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Ocak 2023 Paylaş 23 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: Şimdi amariga düşünsün Miami de bile yok böyle. Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Ocak 2023 Paylaş 23 Ocak 2023 3500 e 2023 te tatil olmaz . tatil olsaydı eğer duramazdık 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 24 Ocak 2023 Paylaş 24 Ocak 2023 denizin içine doğdum, sahile sıfır mülk dahil imkan var ama neredeyse 20 yıldır denize vs girmedim. deniz odaklı bu kadar organizasyon bana ilginç geliyor, ben anlayamadım herhalde bu deniz, kum, güneş vs mevzularını. sahilde yatacağıma arabanın altına yatıyorum, lastik söküp davlumbaz temizliyorum vs tr'nin gitmediğim ili de kalmadı neredeyse bu arada, konsept olarak yolda olmaya bayılırım. 1 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Ocak 2023 Paylaş 24 Ocak 2023 Umut Taşlı yazdı: denizin içine doğdum, sahile sıfır mülk dahil imkan var ama neredeyse 20 yıldır denize vs girmedim. deniz odaklı bu kadar organizasyon bana ilginç geliyor, ben anlayamadım herhalde bu deniz, kum, güneş vs mevzularını. sahilde yatacağıma arabanın altına yatıyorum, lastik söküp davlumbaz temizliyorum vs tr'nin gitmediğim ili de kalmadı neredeyse bu arada, konsept olarak yolda olmaya bayılırım. 14-15 yaşlarında sabah 4 gibi evden çıkar, in cin geçmeyen koylara gider balık tutar, sıcakladıkça yüzer, acıkınca ateşimi yakıp tuttuğum balıklarla karnımı doyururken, şimdi denizi uzaktan görsem yetiyor bana.. Hiç aklımdan geçmez denize gitmek benim de. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Ocak 2023 Paylaş 24 Ocak 2023 Cem Işık yazdı: 14-15 yaşlarında sabah 4 gibi evden çıkar, in cin geçmeyen koylara gider balık tutar, sıcakladıkça yüzer, acıkınca ateşimi yakıp tuttuğum balıklarla karnımı doyururken... simdi 14 olanların coğu ekmeğe peyniri koyamıyor anne babasından bekliyor.. 6 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Ocak 2023 Paylaş 24 Ocak 2023 Tüm günümü denizin içinde geçiririm. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 24 Ocak 2023 Paylaş 24 Ocak 2023 Yunanistan la savaş çıkmazsa ben yine oradayım en güzel sahilde içecek market fiyatı güzel oluyor. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Ocak 2023 Paylaş 24 Ocak 2023 En son lise çağımda arkadaşlarla “nefes vererek en çok dibe inen kazanır” yarışmasını yapıp denizle olan jübilemi yapmıştım. Dağlar bayırlar bana daha güzel geliyor. Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Ocak 2023 Paylaş 24 Ocak 2023 Fatih Keskin yazdı: Yunanistan la savaş çıkmazsa ben yine oradayım en güzel sahilde içecek market fiyatı güzel oluyor. Açık bir davet bu, yoldayım İlkay Başaran yazdı: Tüm günümü denizin içinde geçiririm. En son bunu yaptığımda 3 gün evden çıkamadım güneş yanığından.. belime kadar denize girip ağustos ayında öğlen güneşinde 4-5 saat akya balığı yakalamaya çalışmıştım:) 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Ocak 2023 Paylaş 24 Ocak 2023 Cem Işık yazdı: Açık bir davet bu, yoldayım En son bunu yaptığımda 3 gün evden çıkamadım güneş yanığından.. belime kadar denize girip ağustos ayında öğlen güneşinde 4-5 saat akya balığı yakalamaya çalışmıştım:) Bizde hasan boğulduda 4 derece suda 15 dk kadar bele kadar girip balık tutmuştuk. Tuttuk balığı başla birşey yazmayayım. Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Ocak 2023 Paylaş 24 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: Bizde hasan boğulduda 4 derece suda 15 dk kadar bele kadar girip balık tutmuştuk. Tuttuk balığı başla birşey yazmayayım. Orası edremitte kaplıcanın olduğu yer değil mi? Ayağımın ucunu soktuğumu hatırlıyorum, daha da gitmem oraya:) 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 24 Ocak 2023 Paylaş 24 Ocak 2023 Cem Işık yazdı: 14-15 yaşlarında sabah 4 gibi evden çıkar, in cin geçmeyen koylara gider balık tutar, sıcakladıkça yüzer, acıkınca ateşimi yakıp tuttuğum balıklarla karnımı doyururken, şimdi denizi uzaktan görsem yetiyor bana.. Hiç aklımdan geçmez denize gitmek benim de. bu kısım bana zeki müren'in evinin bahçesini hatırlattı abi bana; oradan denize baktığımı, geçen seneki bakışımda gördüğüm cincik gibi gri w211'i, gözlüğü çıkartıp ekspertize çıplak gözle devam ettiğimi oralarda da az tatil mesaim yok ama hiç su skoru yapmadım, akdeniz 0-0 ege 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Ocak 2023 Paylaş 24 Ocak 2023 İlkay Başaran yazdı: Şimdi amariga düşünsün Düşünemedi. Bu sene otel tatili bize çoook uzak. Geçen sene kapadokya ziyareti yapmıştık 2 günlüğüne. Görmeyen varsa bakın ciddi söylüyorum gidip görün. Bu sene deniz güneş tatili yerine (zaten çok pahalı) kapadokyayı görün. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Ocak 2023 Paylaş 24 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: En son lise çağımda arkadaşlarla “nefes vererek en çok dibe inen kazanır” yarışmasını yapıp denizle olan jübilemi yapmıştım. Dağlar bayırlar bana daha güzel geliyor. çok mantıklıymış ama. konu, ekşisözlükte "ucuz tatil mümkün" diye trol başlığı gibi olmuş. kabul edelim, artık bizde, ucuz tatil olmaz, henüz rezalet yaşanmamış tatil olur. İlkay Başaran yazdı: Tüm günümü denizin içinde geçiririm. gündüz deniden çıkmayıp geceleri de otobüs ile uzun mesafeye gitsek aslında... olur bu iş. 2 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Yemişim denizi. Şimdi şuraya gidip 1 gece kalsam kendime gelirim.. https://www.etstur.com/Aforia-Thermal-Residences?check_in=26.01.2023&check_out=27.01.2023&adult_1=2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ocak 2023 Yazar Paylaş 25 Ocak 2023 Yemişim oteli. Bende uzun yol yapmak istiyorum. saate 80 km hızla ekonomi kasıp , yolları seyrede seyrede gitmek istiyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts