Ümit Türk 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Satılık 115 binde 17 egea var. 420 bin TL Yorum bağlantısı
Murat Sahın 19 Ocak 2023 Yazar Paylaş 19 Ocak 2023 Ümit Türk yazdı: Satılık 115 binde 17 egea var. 420 bin TL Sen dün 380 falan diyordun 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Cimer’e yarın lpg ve yazılımlılarla ilgili tekrar yazayım. Yazılımlılardan bahsederken haram beygirli diyeceğim. O zaman etkisi bakın nasıl oluyor 3 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Sen dün 380 falan diyordun Sıfır araçlara Ocakta 15 bin şubatta da 15-20 zam yapılacağını öğrenince mecbur 🤣 19 Ocak 2023 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: Cimere yazdım hibritlerin mtvsi ikiye katlansın diye Eldekini satmak öncelikli. Satılınca araba bulurum. Zaten piyasa eğrisine bakarak 1 hafta 10 günde bu değişim gerçekleşmezse arabayı satıştan çekerim. Hızlı yükseliş trendinde araçlar. Varmı arayan soran Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: Abi clionun hb olanı son seçenek. Aklımdaki clio sw olan. Ama hbolanda mantığım şu, bagajda tüp yok. Bagaj hacmi de golfe yakın. Golfte tüp tankı yer işgaliyesi olmasa yeter bagaj aslında. Ama tabi birinci önceliğim sedan seçenekler, onlardan da birinci seçeneğim egea. En son sırada yer alıyor clio hb. Değiştirmişken bagajı büyük bir şey olsun bari Takasla ihtiyaç kredisi ile nasıl yetişecez senin arabaya ki? Hadi yarı otomatiğini bir kenara koyalım. ASlında mesafeler çok olmasa gelip seninle bu konuda laflamak isterim. Yani ayda 3 bin km çeviriyorum. Bu noktada yarı otomatiğin masrafı düşündürüyor. Öte yandan, bu 3000 km trafikte yapılmıyor, yani benim güzergahta ısınan dsgler bile ısınmıyor. Acaba diyorum bu yarı otomatiğin masrafını çok mu abartıyorum. Sonra @Oğuzkan Erışık ve fluence için harcadıkları aklıma geliyor, yine bir korku başlıyor Ben 170 binde aldımda baskı balatası bir gün bitecekti diye aldım. 200 binde bitti. 11 bin verdim volan baskı balata otomatik debraj bilyasi dahil çıktım. Orijinal olsun diye usta kopardı bizi yoksa aynı işi 7 bine de yapıyordular. Ama garanti hikayesi vardı bozulsa cokecektim dükkana. 15 bin km oldu yapalı . Yani absürt bı durum olmazsa volan debraj bı 150 bin gider. Ha bozulacak başka yeri çıkar mi 13 yaşında araba . O kadar para bağlıyoz dertsiz olsun dersen bayiden egea 1.4 easy kovala derim. 364 bine 5 yıl 100 bin km garantili araba. 48 ay kredi ile öderim dersen zaten kredisi bittiğinde tam satmalik zamanı gelmiş olur. Zaten piyasa bu ikilemde ötürü ilerlemiyor. Amaç ayağımız yerden kesilsin dertsiz olsun ise egea 2023 kuş serisi tadında. Ama amaç beklentimiz yüksek hacim güvenlik hissi vs ise ya rakamlar 700 bandına cikicak 3 4 yaşındaki araba için ya da rakam düşüp 2000 2010 modellere binicez. Murat Sahın yazdı: Sen dün 380 falan diyordun Egea piyasası günlük saatlik değişiyor. Sıfır 2. Eller 500 bandını geçti mesela. İlanları unutup guncellemeyenler 480 bandında Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: Sen dün 380 falan diyordun bu hafta demiştik yarın son işte, her yarın dünü aratır der tibetli 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: Oğuzkan Erışık ve fluence için harcadıkları aklıma geliyor, yine bir korku başlıyor Ben yarı otomatik için beyin parası harcadım bir tek. Duyan da araba sanayiden çıkmadı zannedecek 😀 senin arabaya yaptığın bakımlar neyse benim yaptıklarım da öyleydi. Önleyici bakım iyidir abi. Edc şans işi. Arkadaşım 15bindeki megane 4 de serviste sıfır şanzıman taktırdı garantiden. Ben 230 binde değiştirdim. Söyleyeceklerim bu kadardır. 😀 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Ben yarı otomatik için beyin parası harcadım bir tek. Duyan da araba sanayiden çıkmadı zannedecek 😀 senin arabaya yaptığın bakımlar neyse benim yaptıklarım da öyleydi. Önleyici bakım iyidir abi. Edc şans işi. Arkadaşım 15bindeki megane 4 de serviste sıfır şanzıman taktırdı garantiden. Ben 230 binde değiştirdim. Söyleyeceklerim bu kadardır. 😀 bitmedi. Bir de kavraması olmayanlar var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bitmedi. Bir de kavraması olmayanlar var iyi haber: onların tamir parası yok kötü haber: dil altı hapı tedariği lazım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: iyi haber: onların tamir parası yok kötü haber: dil altı hapı tedariği lazım bilmeyen adam bile yapabiliyor bu şanzımanı. O kadar basit bozan da nasıl bozmuş anlamak zor. Ömrü boyunca yağ değişmemiş heralde Yorum bağlantısı
Murat Sahın 19 Ocak 2023 Yazar Paylaş 19 Ocak 2023 Ümit Türk yazdı: Sıfır araçlara Ocakta 15 bin şubatta da 15-20 zam yapılacağını öğrenince mecbur 🤣 İyide daha dün dediydin Ümit Türk yazdı: Varmı arayan soran Var, kalekim takası teklif etti biri mesela Şaka bir yana, var da, istediğim paraya gitmezse satmam. Baya para harcadım. Çağlar Bayur yazdı: bu hafta demiştik yarın son işte, her yarın dünü aratır der tibetli Hafta bitmedi Çabi, hafta bitmedi Oğuzkan Erışık yazdı: Ben yarı otomatik için beyin parası harcadım bir tek. Duyan da araba sanayiden çıkmadı zannedecek 😀 senin arabaya yaptığın bakımlar neyse benim yaptıklarım da öyleydi. Önleyici bakım iyidir abi. Edc şans işi. Arkadaşım 15bindeki megane 4 de serviste sıfır şanzıman taktırdı garantiden. Ben 230 binde değiştirdim. Söyleyeceklerim bu kadardır. 😀 Beyin değişiminin tam olarak hangi kısmı önleyici bakım oluyor? Biraz açsana bunu Enjektör vs onları hesaba katmıyorum. Dizel alırken enjektörü falan göze almayan ata binsin. Sadece şanzıman kısmına odaklanıyorum. Tansu Kalafatoğlu yazdı: bitmedi. Bir de kavraması olmayanlar var Bunu da cimere yazalım. Ustaya vermediğin kavrama değişim ücretini devlete vergi olarak ödemelisin. Çağlar Bayur yazdı: iyi haber: onların tamir parası yok kötü haber: dil altı hapı tedariği lazım Her şey bozulur, bazıları tamir edilebilir, bazıları çöp. Fark burada 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Ben yarı otomatik için beyin parası harcadım bir tek. Duyan da araba sanayiden çıkmadı zannedecek 😀 senin arabaya yaptığın bakımlar neyse benim yaptıklarım da öyleydi. Önleyici bakım iyidir abi. Edc şans işi. Arkadaşım 15bindeki megane 4 de serviste sıfır şanzıman taktırdı garantiden. Ben 230 binde değiştirdim. Söyleyeceklerim bu kadardır. 😀 Şans işte. Garantisi bile olsa arabasız kalabilirsin birden 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 19 Ocak 2023 Yazar Paylaş 19 Ocak 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Zaten piyasa bu ikilemde ötürü ilerlemiyor. Amaç ayağımız yerden kesilsin dertsiz olsun ise egea 2023 kuş serisi tadında. Ama amaç beklentimiz yüksek hacim güvenlik hissi vs ise ya rakamlar 700 bandına cikicak 3 4 yaşındaki araba için ya da rakam düşüp 2000 2010 modellere binicez. Şartlar ayağımızı yerden kessin dedirtiyor aslında. Çok biniyorum. Yoksa 350-400 bin liraya gider passat alır binerdim. Ama işletme maliyetleri yüksek olur diye çekiniyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Alabildigin en modelli arabayı kredi ile almak mantıklı senin için. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: O kadar basit onu servisteki faturaya söyle Tansu Kalafatoğlu yazdı: bilmeyen adam bile yapabiliyor GE plaka neresi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: onu servisteki faturaya söyle GE plaka neresi? Hibrit cenneti Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: İyide daha dün dediydin Yaptık bir hata 🤣 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 19 Ocak 2023 Yazar Paylaş 19 Ocak 2023 Ümit Türk yazdı: Yaptık bir hata 🤣 Ben anlamam, getir urbanı Yorum bağlantısı
Süleyman Can 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: iyi haber: onların tamir parası yok Bizim evde bi fön makinesi var abi o da hiç bozulmuyor. 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 19 Ocak 2023 Yazar Paylaş 19 Ocak 2023 Elimdeki satılsa https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-boyasiz-1.3-egea-urban-1027510222/detay şuna yapışacağım hemen ama, bakalım, golf gitsin diye bekliyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hibrit cenneti avro geçerli mi? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: Beyin değişiminin tam olarak hangi kısmı önleyici bakım oluyor? Biraz açsana bunu Enjektör vs onları hesaba katmıyorum. Dizel alırken enjektörü falan göze almayan ata binsin. Sadece şanzıman kısmına odaklanıyorum. Beyin için demedim geri kalan harcamalar için dedim abi Tansu Kalafatoğlu yazdı: bitmedi. Bir de kavraması olmayanlar var Onlar aküllü arabaya biniyor sonra kendini avutuyor çakı çakmak tarak kibrit diye 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 19 Ocak 2023 Yazar Paylaş 19 Ocak 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Beyin için demedim geri kalan harcamalar için dedim abi Tamam işte, sana telefonda da söylemiştim, enjektör turbo partikül falan bunlar dizelin doğasında var. Dizel alırken kabulleniyoruz. Ama işte senin çevre var, ben olsam sıfır beyin kepirtirlerdi bana Oğuzkan Erışık yazdı: Onlar aküllü arabaya biniyor sonra kendini avutuyor çakı çakmak tarak kibrit diye Öyle deme, adam marmarada eskimo kültürü yaşıyor. Enteresan bir durum tamam ama öyle seviyor demek ki 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: Ama işte senin çevre var, ben olsam sıfır beyin kepirtirlerdi bana İşte senin de çevren var demekki. Alacaksan al çözeriz her türlü abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts