Gencay Bengli 18 Ocak 2023 Paylaş 18 Ocak 2023 Merhaba, 2013 Golf 7 kasada elektronik park freni nasıl sökülür ? Bir fotoğraf paylaşıyorum. Googledan biraz araştırdım. Okla gösterdiğim boşluktan biraz yüklendim; fakat gelecek gibi değildi fazla da zorlamak istemedim. Bir tecrübesi olan varsa çok makbule geçecek. Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Çözüm Cem Işık 18 Ocak 2023 Çözüm Paylaş 18 Ocak 2023 Burada detaylıca anlatılmış. https://www.youtube.com/watch?v=Xd1JOOaslA0 2 1 Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 18 Ocak 2023 Yazar Paylaş 18 Ocak 2023 Cem Işık yazdı: Burada detaylıca anlatılmış. https://www.youtube.com/watch?v=Xd1JOOaslA0 Cem Bey çok teşekkür ediyorum. Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 18 Ocak 2023 Yazar Paylaş 18 Ocak 2023 Bu kadar detaylı söküm olmadan, sağdan soldan ince bir materyalle bastırsam, düğme bir ihtimal kendini boşa alır mı? 7.dakika 27. saniyede 3 tane tırnaktan bahsediyor. Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Ocak 2023 Paylaş 18 Ocak 2023 Gencay Bengli yazdı: Bu kadar detaylı söküm olmadan, sağdan soldan ince bir materyalle bastırsam, düğme bir ihtimal kendini boşa alır mı? 7.dakika 27. saniyede 3 tane tırnaktan bahsediyor. Sanmıyorum ama alsa bile o delikten düğmeyi çıkartmak problem olacaktır zannımca. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Ocak 2023 Paylaş 18 Ocak 2023 şöyle bir aslısak gelir bence bir keresinde e34 bmw arabamın vites topuzunu sökemeyince, var gücümle aslımamla ve topuzun serbest kalması ile kendime sağlam bir yumruk atmıştım. iki gün patlak dudakla gezdim kimse inanmadı tabi kendimi dövdüğüme. 1 13 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 18 Ocak 2023 Paylaş 18 Ocak 2023 Gencay Bengli yazdı: Bu kadar detaylı söküm olmadan, sağdan soldan ince bir materyalle bastırsam, düğme bir ihtimal kendini boşa alır mı? 7.dakika 27. saniyede 3 tane tırnaktan bahsediyor. Tirnaklara denk gelen noktalara ince metal bir cubuk sokarak bosa cikarabilirsiniz sanirim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak 2023 Paylaş 18 Ocak 2023 (düzenlendi) Gencay Bengli yazdı: Bu kadar detaylı söküm olmadan, sağdan soldan ince bir materyalle bastırsam, düğme bir ihtimal kendini boşa alır mı? 7.dakika 27. saniyede 3 tane tırnaktan bahsediyor. videodan da gözüken sağı solu çizmeden öndeki tırnağı kırmadan pıt diye yukarıya gelmez o parça 18 Ocak 2023 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 18 Ocak 2023 Yazar Paylaş 18 Ocak 2023 Alpay Sumer yazdı: ne icin cikariyosunuz? Oto kuaför sonucu sanırım o bölgeden su girdi Üzerindeki led yanmıyor. Dolayısıyla ekranda park freni arızası var. Söküp olursa tamir olmadı değişim yapacağım. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Ocak 2023 Paylaş 18 Ocak 2023 Gencay Bengli yazdı: Oto kuaför sonucu sanırım o bölgeden su girdi Üzerindeki led yanmıyor. Dolayısıyla ekranda park freni arızası var. Söküp olursa tamir olmadı değişim yapacağım. emniyet kemerini takıp tusuna basınca yanıyormu? Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 18 Ocak 2023 Yazar Paylaş 18 Ocak 2023 Alpay Sumer yazdı: emniyet kemerini takıp tusuna basınca yanıyormu? Yanmıyor. Elektrik park freni de yanmıyor, auto hold tuşu da. 1 Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 18 Ocak 2023 Yazar Paylaş 18 Ocak 2023 Bu düğmelerin sigortası var mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts