Halil İbrahim KÖSE 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Merhaba, 1993 model 2.0 Renault safrane model araca sahibim. 2.fotoğrafta görmüş olduğunuz egzoz manifoldu koruma kapağının altında bir adet su hortumu var ve bu araçlarda termostat bu hortumun içine takılıyormuş. Fakat hangi yöne takacağımı kestiremedim, yardımcı olur musunuz? J7r motor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Bilmiyorum. ancak mantığım, bakır görünümlü tarafın motor tarafında olmasını söylüyor.. 2 Yorum bağlantısı
Çözüm Çağlar Bayur 16 Ocak 2023 Çözüm Paylaş 16 Ocak 2023 rover motorlarını kurtarmak için takarlardı , çok pratik birşey. bakırı devirdaim tarafına 2 Yorum bağlantısı
Halil İbrahim KÖSE 17 Ocak 2023 Yazar Paylaş 17 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: rover motorlarını kurtarmak için takarlardı , çok pratik birşey. bakırı devirdaim tarafına teşekkürler hocam. Bende bir kaç video izlemiştim belki bu videoya bile bakmışımdır ama yön kısmını anlatırken atlamış olabilirim Çağlar Bayur yazdı: 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts