İçeriğe Yönlendir

420.000 TL Büyük SUV Önerisi

Turan şahin

Recommended Posts

Metin Akbal
Murat Sahın yazdı:

Yapcek bişey yok, hep kitabın ortasından başlıyorsun :D 

500L teknik olarak A8L'nin bagajına girer sanırım :D O L o L değildir. Yoksa honda legendin L'si de olabilir ama  yanına yaklaşamaz işte :crazy:

Passatta da LM yazıyor millet Limited anlıyor mesela 😁

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Çağlar Bayur yazdı:

Larossa da olabilir? kırmızı favorim

Çok sevdiğin telefonlarını acmadigin bir mankenin soyadı da olabilir. Soldan sağa 4 harfli :fiuw:

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Akbal yazdı:

Çok sevdiğin telefonlarını acmadigin bir mankenin soyadı da olabilir. Soldan sağa 4 harfli :fiuw:

:wub: meşgule attım

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Murat Sahın yazdı:

Santa fe

korea ce de öğrenmek lazım santa fe alınacaksa zira tampon flan lazım olursa koreden geliyordu bi ara :D 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mustafa Tüfekçi yazdı:

güzel de başlıkta suv yazıyor

Cem Işık yazdı:

7 abi

fazla yol yapmayana iyiymiş

Ali Gök yazdı:

korea ce de öğrenmek lazım santa fe alınacaksa zira tampon flan lazım olursa koreden geliyordu bi ara :D 

şimdi chabi var , ifuluınsır, ondan rica ederiz artık

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Bunları SUV diye alıp satıyorlar. Picasso MPV diye. Tek fark bunda jant lastik büyük ,:P 

Bide 5008 de var mı bilmiyorum sürüş modu var. Kar kış çamur kum

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ali Gök yazdı:

Parçacı halleder o işi :) Bir ara iyi niyetlenip baya araştırmıştım. Sonra ev alınınca o kaldı. Yoksa güzel bir örneğini bulup pazarlığını bile yapmıştım. Güzel araba.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Ali Gök yazdı:

Tampon korede üretiliyorsa nereden gelecek?

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Köksal Yılmaz yazdı:

Tampon korede üretiliyorsa nereden gelecek?

türkiyedeki hyundai servislerinden gelebilir normaldede gelemiyordu 

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Santa Fe' de parça sıkıntısı görmedim duymadım. Japon/Kore parçacılarında, X parçanın OEM harici 4-5 farklı yan sanayi ürünü dahi bulunabiliyor. Depo kapağının bile orjinali ve 2 farklı yan sanayi ürünü var.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Bu büyük suv'lardan lpg takılanı da olsa süper olur. 

Yorum bağlantısı
Ali Gök

bir ara ben ciddi niyet etmiştim  her sordugum aman ha dedi. yetkili serviste tanıdık vardı parçasını biz bile bulamıyoruz bikaçtane servise gelen araba var adam arayınca korkuyorum değişik bir parça soracak diye diyordu. değişik araba almaya pek çekinmem normalde bundan çekinmiştim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)
Ali Gök yazdı:

türkiyedeki hyundai servislerinden gelebilir normaldede gelemiyordu 

Kaç yıl hyundai kullandım, yaygın modellerini geçtim sonata sahibi arkadaşlar var, parça sorunu duymadım. Hatta siparişimle tr de olmayan parçayı(yaygın satışı olmayan) servis getirtmişti 10-15 günde. 

2.2 crdi ye ne kadar yakınsam 2.7 v6 ya o kadar uzağım.

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Tamer Topaç yazdı:

Mitsubishi Outlander da olabilir. Honda CRV de var ama pahalı. 

Köksal Yılmaz yazdı:

Kaç yıl hyundai kullandım, yaygın modellerini geçtim sonata sahibi arkadaşlar var, parça sorunu duymadım. Hatta siparişimle tr de olmayan parçayı(yaygın satışı olmayan) servis getirtmişti 10-15 günde. 

Bizim çalışanlarımızdan biri dışarıda hyundai araç yapıyor. Sonata gelmesinde ne gelirse gelsin diyorlar. 

2.7 motor konusunda aynı fikirdeyim. 

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Köksal Yılmaz yazdı:

kaporta parçası lazım olursa özellikle sıkıntı denmişti bana . motor dizeline bakmıştım benzinliye hiç bakmadım o dönem benzinli araba tüüü kakaydı :D 

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Mahmut Yıldız yazdı:

Bizim çalışanlarımızdan biri dışarıda hyundai araç yapıyor. Sonata gelmesinde ne gelirse gelsin diyorlar. 

Talep, büyük SUV ve 400 bin fiyat.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Bana göre Hyundai, son 20 yılda kendini en iyi geliştiren marka. Adamlar o kadar çalışıyor ve gelişiyorlar ki, diğer markalar ne iş yapıyor diyorsunuz. Eskiden sevmezdim. İsteklerimi tek bu araç karşıladı. Fiyatı da uygundu. Sıkı bir araştırma sonucu aldım ve çok memnun kaldım. İşçilik, kullanılan malzeme, ince düşünülmüş detaylar ve dönemin teknolojisini düşünürsek F/P olarak en iyisi diyebilirim.

2,2 CRDİ 150-155-197 Hp versiyonları var. Her bir versiyonda iyileştirmeler yapılmış.

Eski 2,0 CRDİ' ler 115 ve 126 Hp versiyonları var.

Yeni 2,0 CRDİ 184 Hp ve sorunsuz.

Eski kasa Santa-Fe' lerde bulunan 2,7 V6' lar biraz talihsiz. Tıpkı Mondeo MK3 TDCİ' ler gibi kasapların elinden geçmiş. Hyundai forumlarında, adamların başına gelmeyen kalmamış.

3,3 V6' lar ise, Amerika pazarı için üretilmiş ve o dönemlerde, birçok ödülle birlikte en sorunsuz araçlar arasında istatistikleri oluşmuş.

2,4 GLS ve 2,0 TCİ' ler hakkında bilgim yok.

Parça konusu, kesinlikle sorunsuz.

Bizim millet arabalardan çok iyi anlıyor, hep elimizde patlıyor :crazy:.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Mahmut Yıldız yazdı:

Dışarıda hyundai araç yaparsa anlamaz tabi, fabrikada yapması lazım :D 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Köksal Yılmaz yazdı:

Dışarıda hyundai araç yaparsa anlamaz tabi, fabrikada yapması lazım :D 

Fabrikada hyundai araç yapabilse niye fabrikada çalışsın dimi :tongue2:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...