İçeriğe Yönlendir

420.000 TL Büyük SUV Önerisi

Turan şahin

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

Çeker problem değilse ilk kasa 5008 bulunur. Zaten SUV değilde siz MPV arıyorsunuz gibi.  Hazır MPV demisken elimizde bütçenize uygun grand Picasso var geniş geniş :P

• Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Çeker problem değilse ilk kasa 5008 bulunur. Zaten SUV değilde siz MPV arıyorsunuz gibi.  Hazır MPV demisken elimizde bütçenize uygun grand Picasso var geniş geniş :P

Tam senin grand’ı önerecektim , benden erken davranmışsın :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kutluay Selçuk
(düzenlendi)
Doğan Arşiray yazdı:

büyük değilki?

gayet büyük,babamgilde var,hem MPV tarzı aile aracı hemde çekiş kontrol sistemi falan var

yerdende baya yüksek,3008 yere daha yakın

Aile tipi Cross over gibi birşey

tarihinde Kutluay Selçuk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ümit Türk yazdı:

Kötü örnek örnek değildir :) 

Fatih Evcin yazdı:

Land alacak olanlara iki tane almasını öğütlüyordu Çabi, o kısım nasıl olacak? :) 

Mustafa Tüfekçi yazdı:

Şu grandın ilanını gönderir misin?

Doğan Arşiray yazdı:

Aman diyeyim... Benzinli olmadiktan sonra o tip ara model amerikana girilmemeli. Freemont , dodge journey ayni.

Ben de. 

Tam olarak bu dediğini bir arkadaş yapmıştı. Kasa amerikan, motor alman, şanzıman bilmem ne, motorun enjektörler fransız turbo italyan falan gibi garip bir durum vardı. Araba arıza yapınca amerikancı volkswagenciye, volksvagenci kiacıya, kiacı enjektörcüye, enjektörcü tekrar amerikancıya yönlendirmişti. Arızalı sattı arabayı :D 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
(düzenlendi)
Murat Sahın yazdı:

Şu grandın ilanını gönderir misin?

Ciddi alıcıya İskonto yaparız güzel :)

tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Murat Sahın yazdı:

Kötü örnek örnek değildir :) 

Nasıl yani araç mı kötü. 

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Bütçeyi biraz arttırmanız mümkün ise, makyajlı 197 Hp (2010-2011) Santa Fe ya da, ara makyajlı 155 Hp (2009-2010). Bir de, 2006-2009 arası 150 Hp olanlar var diğer iki versiyona göre biraz fazla yakıyor.

Özetle,

Genel olarak rakipleri arasında en az yakan araç. Parçası bol ve uygun, kronik sorunu ben duymadım. İçi çok geniş, kendi de yeterince büyük.

Havalandırma sistemi mükemmel, 7 kişilik versiyonlar çift klimalı.

197 Hp olanlar 6 ileri, diğerleri 5 ileri otomatik. 4x4 sistemi çok sağlıklı çalışıyor.

Performans olarak sizi üzmez. 197 Hp ler ise, çok çok iyi.

Bu arada illa SUV demez iseniz, Mustafa' nın aracı çok temiz. Bakmanızı öneririm.

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Yarı otomatikmiş. İptal. Dün valide ya sen ya biz büyük araba alalım ailecek sığabileceğimiz bir şey olsun dedi, aklıma senin araba gelmişti ama bana ya manuel ya tam otomatik olmalı. 

Ümit Türk yazdı:

Nasıl yani araç mı kötü. 

İyi mi? :) 

Tamer Topaç yazdı:

Bütçeyi biraz arttırmanız mümkün ise, makyajlı 197 Hp (2010-2011) Santa Fe ya da, ara makyajlı 155 Hp (2009-2010). Bir de, 2006-2009 arası 150 Hp olanlar var diğer iki versiyona göre biraz fazla yakıyor.

Özetle,

Genel olarak rakipleri arasında en az yakan araç. Parçası bol ve uygun, kronik sorunu ben duymadım. İçi çok geniş, kendi de yeterince büyük.

Havalandırma sistemi mükemmel, 7 kişilik versiyonlar çift klimalı.

197 Hp olanlar 6 ileri, diğerleri 5 ileri otomatik. 4x4 sistemi çok sağlıklı çalışıyor.

Performans olarak sizi üzmez. 197 Hp ler ise, çok çok iyi.

Bu arada illa SUV demez iseniz, Mustafa' nın aracı çok temiz. Bakmanızı öneririm.

En güzel seçenek Santa fe. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Murat Sahın yazdı:

Yarı otomatikmiş. İptal. Dün valide ya sen ya biz büyük araba alalım ailecek sığabileceğimiz bir şey olsun dedi, aklıma senin araba gelmişti ama bana ya manuel ya tam otomatik olmalı. 

En güzel seçenek Santa fe. 

Şanzıman sarf malzemeleri Yeni :P  volan balata bilya. 

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Şanzıman sarf malzemeleri Yeni :P  volan balata bilya. 

Senede 30 bin çeviriyorum, bende çok sürmez sarf malzeme değişikliği zamanının tekrar gelmesi :D 

Birde yarı otomatiklerin hissiyatını sevmiyorum. Bir kaç tane denedim, sadece dsgyi beğendim. 

Yorum bağlantısı
Serkan Derya

Captiva ve Sorento ilk tercihler olabilir. Sorento'lar da bazı kronik sorunlar var.Daha yeni arkadaşıma aldık.2008 model 200 k km de 345 k TL'ye alındı araç. Captiva'lar yıl ve görüntü olarak bir tık daha modern duruyor.  

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Murat Sahın yazdı:

Land alacak olanlara iki tane almasını öğütlüyordu Çabi, o kısım nasıl olacak? :) 

arkadaşımda 99 modeli var 15-20.000 km geçti dağları tepeleri geçtik pek sorun çıkardı diyemem. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Murat Sahın yazdı:

Land alacak olanlara iki tane almasını öğütlüyordu Çabi, o kısım nasıl olacak?

kaput mandalını araç sahibinden saklarsan bir şey olmaz bunlara :mangal:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Fatih Evcin yazdı:

arkadaşımda 99 modeli var 15-20.000 km geçti dağları tepeleri geçtik pek sorun çıkardı diyemem. 

Çabiye sormak lazım ben bilmem :) 

Çağlar Bayur yazdı:

Söksek? :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Murat Sahın yazdı:

Aynısı müdürümde vardı 

altında passat var şirket aracı daha lüxlerine biniyordu

Ona rağmen xtrail diyordu

Ben kullanmadım ama hoşuma gidiyor

eski ve km yüksek olması dışında sorun görmüyorum 🤣🤣

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Murat Sahın yazdı:

Ama L yazıyor, o L Large'nin L'si değil mi?

Long da olabilir A8L mesela :fiuw:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Murat Sahın yazdı:

Ama L yazıyor, o L Large'nin L'si değil mi?

Larossa da olabilir? kırmızı favorim

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Kendi aracını övüyor denmesin ama bu bütçeye yine en uygun olanı Duster.

Yedek parça, yakıt, mtv, kasko sigorta, emsalleri arasında en uygun olanı 

4x4 işin en büyük artısı bence. aynı zamanda yeni ve yıpranmamış araç bulmak kolay.

Diğer marka modelleri kötülemek için söylemiyorum ama SUV dendi mi, lastiğinden parçasına bir çok şey değişiyor.

Yedek parça da aynı şekilde. motorları kendini ispatlamış piyasada en çok bilinen ve en bol olanlardan.

Ustası tamiri kolay ve ikinci elde piyasası belli olan araçlar.

Benim araç 1.6 benzinli atmosferik, aldığımda yaptığım full bakım harici iki yıldır sadece sarf malzeme değişitiriyorum, yağ filtre vs

Hiç yolda kalmadı, en son tarla  yolunda çamura battım, beni kurtarmaya gelen traktör de battı orası ayrı.

Bilenler var aramızda paylaşıyorum da zaten, her işimde kullanıyorum, yolda otomobil, arazide traktör mantığı, yetmedi çeki demiri taktırıp römork çekiyorum.

Metin Akbal yazdı:

Fiat 500 Lem işte... :D 

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ümit Türk yazdı:

Abi tamam daaa yedun bitirdin bizi :D 

Yapcek bişey yok, hep kitabın ortasından başlıyorsun :D 

Metin Akbal yazdı:

500L teknik olarak A8L'nin bagajına girer sanırım :D O L o L değildir. Yoksa honda legendin L'si de olabilir ama  yanına yaklaşamaz işte :crazy:

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Çağlar Bayur yazdı:

Zaten herkes bulamıyor abi :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...