Cem Işık 17 Ocak 2023 Yazar Paylaş 17 Ocak 2023 Emin Önal yazdı: Bizimkilerin avantajı Zeus 1 yaşındayken, Venüs eve geldiğinde 3 aylıktı. 3 hafta sonunda kankalardı. Yaklaşık 2 yılın sonundaki halleri. Bizimki çok uysal dediğim gibi, ısırmayı falan bilmez hiç. Kedileri de merak ediyor, dayak yemesin diye yaklaştırmıyorum sokakta .uysal bi kedi bulsam arkadaşlık etseler sorun kalmayacak muhtemelen. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2023 Paylaş 17 Ocak 2023 Cem Işık yazdı: ısırmayı falan bilmez ne güzel.. ben günde 150-200 arası ısırılıyorum ama Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Ocak 2023 Yazar Paylaş 17 Ocak 2023 Ertan Çabuk yazdı: Köpeği eğit 😜 Süvas’a göndersem ; ama ağır olur sanırım. Sizin kangallar çekirdek gibi çitler benim köpeği:) 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 Ocak 2023 Paylaş 17 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: ne güzel.. ben günde 150-200 arası ısırılıyorum ama Sendeki mutant... Cem Işık yazdı: Süvas’a göndersem ; ama ağır olur sanırım. Sizin kangallar çekirdek gibi çitler benim köpeği:) Hiç şansı olmaz... 2 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Cem Işık yazdı: Bizimki çok uysal dediğim gibi, ısırmayı falan bilmez hiç. Kedileri de merak ediyor, dayak yemesin diye yaklaştırmıyorum sokakta .uysal bi kedi bulsam arkadaşlık etseler sorun kalmayacak muhtemelen. Bence sağlam dayak yemesi lazım 🤣🤣 Benim kedi dükkan önünde çoğu köpeği benzettiydi. Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Ocak 2023 Yazar Paylaş 19 Ocak 2023 Hakan Tarım yazdı: Bence sağlam dayak yemesi lazım 🤣🤣 Benim kedi dükkan önünde çoğu köpeği benzettiydi. Benim köpeği de benzetiyor işte bütün kediler Dayağa- şiddete karşıyız. Saf zaten yavru kediden bile korkuyor garibim.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Fatih Evcin yazdı: kalan 4 saatte evi koruyor belliki Yok, çiş kaka ve yemek ile geçiyor o süre Bizimki hırsıza yolu gösteren türden. -Bu taraftan abi... 5 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Cem Işık yazdı: Benim köpeği de benzetiyor işte bütün kediler Dayağa- şiddete karşıyız. Saf zaten yavru kediden bile korkuyor garibim.. Hem sopayı yiyor hem de efelikten vazgeçmiyor yani 🤦 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Hayatını zorlaştırmak isteyen evinde köpek beslesin. Nasıl katlanıyorsunuz çok enteresan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Hayatını zorlaştırmak isteyen evinde köpek beslesin. Nasıl katlanıyorsunuz çok enteresan aynı zamanda bela savar, bizim komşuya 3 defa hırsız girdi mesela.. bize gelemiyor, gerçi gelabilse ayrı eğlence çıkar ama , apartmana da 5 defa girdi , meksika olduk 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Ocak 2023 Paylaş 20 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: aynı zamanda bela savar, bizim komşuya 3 defa hırsız girdi mesela.. bize gelemiyor, gerçi gelabilse ayrı eğlence çıkar ama , apartmana da 5 defa girdi , meksika olduk senin evde ne var tam olarak ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak 2023 Paylaş 20 Ocak 2023 Ali Gök yazdı: senin evde ne var tam olarak ? Tilki..... valla saf Tİlki 1 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Ocak 2023 Yazar Paylaş 20 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: Tilki..... valla saf Tİlki köpek görünümlü psikopat tilki diyelim ona biz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts