Hasan AŞKAR 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 hayırlı günler arkadaşlar 2 adet sorum olacak 1. 96 model clx efi sıralı sistem 4 nokta enjeksiyonlu döküm manifolt arabada beyin resetleme yapılıyor mu yapılıyor ise tam olarak nasıl yapılıyor bilgi verebilir misiniz 2. arabanın aks larını değiştirdim birinden şanzıman yağı kaçırıyor galiba akis keçesi değişmesi mi gerekiyor ustaya sorduğumda yenilesen bi süre sonra yine akıtmaya başlar diyor bilgi alabilir miyim @Coşku Mert @Çağlar Bayur @Mustafa YILDIRIM Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 beyin reset eecV te şöyle: yok, ama ksımen var, kutup başını sökünce uzun dönem yakıt bilgisi sıfırlanır, sonraki 50-100 km sürüşte yerine oturur, tek nokta enjeksiyondaki reset denen ile aynı değildir 1 Yorum bağlantısı
Fatih Poyraz 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Zamanında aşağıdaki bilgiyi ekran alıntısı yapmıştım. Sizin araçta EEC IV beyin olduğu için paylaşıyorum. Yorum bağlantısı
Baran Arslan 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Hocam bu alıntıdaki yöntem doğru mudur herkes farklı yöntemler sunuyor Yorum bağlantısı
Fatih Poyraz 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Baran Arslan yazdı: Hocam bu alıntıdaki yöntem doğru mudur herkes farklı yöntemler sunuyor Yöntem doğru ama ben elektrikten falan hiç anlamam diyorsan Çağlar abinin dediği gibi akşamdan kutup başlarını sök sabah tekrar tak bu da resetler. Yorum bağlantısı
Hasan AŞKAR 16 Ocak 2023 Yazar Paylaş 16 Ocak 2023 2. arabanın aks larını değiştirdim birinden şanzıman yağı kaçırıyor galiba akis keçesi değişmesi mi gerekiyor ustaya sorduğumda yenilesen bi süre sonra yine akıtmaya başlar diyor bilgi alabilir miyim Yorum bağlantısı
Coşku Mert 17 Ocak 2023 Paylaş 17 Ocak 2023 reset konusunda benim yaptığım akü eksi kutup başını söküp en az 1 saat kadar beklemek oluyor. keçe tarafından kaçırıyorsa keçe değişerek sorun çözülür. keçe ve işçilik düzgün olduktan sonra niye kaçırsın? kendi aracımda değiştirdim kaçak vs. yok. 2 Yorum bağlantısı
Hasan AŞKAR 19 Ocak 2023 Yazar Paylaş 19 Ocak 2023 teşekkür ederim - tarafımı + tarafımı tekrar sormak istedim kusura bakmayın emin olmak için Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ocak 2023 Paylaş 19 Ocak 2023 tüm markalarda çok az istisnalar hairç her zaman önce eksi sökülür en son eksi takılır, ford da cfi motor hariç, Yorum bağlantısı
Hasan AŞKAR 19 Ocak 2023 Yazar Paylaş 19 Ocak 2023 İyi geceler arkadaşlar bir problemim daha var araba benzinde giderken yekiniyor sonra düzeliyor bunu yeni benzin aldığım da da yapıyor hafif rampaya koyuyorum yine aynı durumu yaşıyorum benzin filtresi değişti enjektör temizleyici koyuldu sebebi nedir tam olarak benzin pompası mı bu konu hakkında da yardımcı olur musunuz teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Hasan AŞKAR 20 Ocak 2023 Yazar Paylaş 20 Ocak 2023 lpg var lpg de hiçbir sıkıntım yok enjektör temizleyici atmadan önce 160 anca gidiyordu benzin filtresi ve enjektör temizleyici konuldu 190 kadar çıktım ancak yekinme problemim devam ediyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak 2023 Paylaş 20 Ocak 2023 100 le giderken de sorun deam ediyor mu benzinde , rölantisi nasıl Yorum bağlantısı
Hasan AŞKAR 20 Ocak 2023 Yazar Paylaş 20 Ocak 2023 bazen oluyor kasıyor veya boğuyor sonra açılıyor rolentide problemim yok dalgalanma vesayre sorunum yok sadece giderke boşa alıyorum devir 2000 de takılıyor sonra 1500 sonra 1100 yavaş iniyor ona da kelebek sensöründen dediler orjinal buldum takkıp deneyeceğim Yorum bağlantısı
Hasan AŞKAR 21 Ocak 2023 Yazar Paylaş 21 Ocak 2023 bazen oluyor kasıyor veya boğuyor sonra açılıyor rolentide problemim yok dalgalanma vesayre sorunum yok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak 2023 Paylaş 23 Ocak 2023 bu motorda bazen çekiş düşüklüğüyapması gelip gitmesi ilk olarak maf ın sağlıklı bilgi gönderememesi ile olur, soketi söküp deneyin aynı arıza aynı şekilde devam edecek mi Yorum bağlantısı
Hasan AŞKAR 23 Ocak 2023 Yazar Paylaş 23 Ocak 2023 ama gazda yapmıyor maf sensörü tepki veriyor kontrol edildi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts