Ali Cihangiroğlu 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: aynı internet sitesinde 1.3 tce yazmadın sanırım aha ben yazdım. Buz gibi soğudum Buji ve Bobin Arızası Karbon Birikimi Durdur-Başlangıç Hataları Aşırı Yağ Tüketimi Turboşarj Arızası Temizleme Valfi Arızası Mındar bu motor yanlış, sadece karbon birikmesi olabilir her direkt enjeksiyonluda olduğu gibi ki bunda bu iş içinde bir numara yapmışlar, 300 bin km de oda anca olur yağ tüketimi olabilir denmiş oda yok üzgünüm, senin motor tce nin dengi değil başka sorunu yok, sorunu yok hatta turbo düz turbo, değişken geometrili değil her turbo gibi, arızasını duymadım temizleme valf arızası yok öyle birşey, egr saçmalığı zaten bu motorda yok S&S 2020 lerde vardı oda 1.0 tce lerde, 1.33 tce lerde hiç olmadığı gibi bu zaten motorla ilgili bir durumda değil, S&S beyni değişimiyle halledilen birşeydi 2021 de tamamen bitti buji bobin yok öyle birşey olmadı kardeş, aşırı besleme doyotanın işi değil, o iş diğer japonların, özelliklede Nissanın, yabancı gelmedi dimi, biryerden tanıdık geldi sanırım haa mındar değil über 17 Aralık 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: karbüratör candır. az önce temizliğini yaptığım, tam üstüne geldi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 @Ali Cihangiroğlu valla ben bilmem. Ben duymadım ben görmedim yok. Yazıyor orada tce’de yoksa doyoda da yok 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: karbüratör candır. toplum henüz hazır değil Yorum bağlantısı
Recommended Posts