Hacı Şenyurt 13 Ocak 2023 Paylaş 13 Ocak 2023 🧿 Güle güle kullan. Değişiklik iyidir her zaman. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Ocak 2023 Paylaş 14 Ocak 2023 Hayirli olsun Ayhan abi 🧿 Takılırsan sorabilirsin.. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 16 Ocak 2023 Yazar Paylaş 16 Ocak 2023 Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan Ayhan Abi Çok çok teşekkür ederim Selçuk hocam. Az daha sizin arabanın başına ekşiyecektik. Emrah Musalli yazdı: Hayırlı olsun Çok teşekkür ederim Emrah hocam. Alpay Sumer yazdı: Hayirli olsun Ayhan abi 🧿 Takılırsan sorabilirsin.. Sorarım tabi kardeşime. Çok çok teşekkür ederim. Mehmet Ozyurek yazdı: Sevşyorum bu astraları Emmi hakkaten yıkayıp paklayınca, bir detaylı temizlik yapınca ben de çok sevdim. İlk kez Zenon farlı bir arabam oldu. Güzelmiş. Pıoneer müzik sistemi vs. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 16 Ocak 2023 Yazar Paylaş 16 Ocak 2023 Fikri Keleş yazdı: Hayırlı olsun Çok çok teşekkür ederim Fikri Bey. Hacı Şenyurt yazdı: 🧿 Güle güle kullan. Değişiklik iyidir her zaman. Hacı bey; çok teşekkür ederim. Beğendim bende. Tavan Port Bagaj, Yedek yaz lastikleri ve müzik sistemi, zenon farlar bir de sonradan takılma hız sabitleme bana hediye oldu. Mahmut Yıldız yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Çok teşekkür ederim Mahmut bey. Ellerinize dillerinize sağlık. Arif Aykın yazdı: Hayırlı olsun 🧿 bu ara bi Opel çoğalması var 😃 opele +1 yazalım. Çok çok teşekkür ederim Arif kardeşim. Tecrübelerinizden faydalanmak isteriz tabi. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 16 Ocak 2023 Yazar Paylaş 16 Ocak 2023 Erkut Uysal yazdı: Kamuflaj olarak kullanabiliriz abi... Ama önce bıyıkları olan bir sigortacıyi, oraya buraya led takan, kurcalayan portifçiyi birde gördüğü arabayı boyama tutkusu olan ektiyar ekibini al aşa etmemiz lazım... Bıyıklı çok rüşvet sevi diyolla (çekirdek, çay, baklava, şalgam, çiğdem vs.), Portifçi uzakta gelemez. Ehtiyar heyetinin de gözlüklerinin çerçeve kısmından geçersek bu iş oldu. Zafer Bakar yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Çok çok teşekkür ederim kardeşim benim. Muharrem Karagülle yazdı: Hayırlı olsun.Allah güle güle kullanmak nasip etsin. Muharrem Bey çok teşekkür ediyorum. Cihat Küçükay yazdı: Hayırlısı olsun, tekerine taş değmesin Amin Cihat bey çok çok teşekkür ederim. Rabbim hiçbirimize kaza bela vermesin İnşallah. Tevfik Işık yazdı: O donem uretilen en iyi ve saglam c sinifi araclardan biri. Kazasiz belasiz kullanin insallah.... Evet Tevfik hocam. Sağlamlık konusunda iddialı bir araç, Performans olarak da fena değil. Çok çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 18 Ocak 2023 Yazar Paylaş 18 Ocak 2023 Tavan bagajımızı da taktık. Yolculuğa hazırız. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak 2023 Paylaş 18 Ocak 2023 Ayhan Asil yazdı: Tavan bagajımızı da taktık. Yolculuğa hazırız. bir güvenlik ilavesi için kapağı iple bir saralım, giderken uçarsa facia olabilir Yorum bağlantısı
Recommended Posts