Serkan Derya 13 Ocak 2023 Paylaş 13 Ocak 2023 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. H kasanın temizi gerçekten büyük keyif. Güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 13 Ocak 2023 Yazar Paylaş 13 Ocak 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun çok abi güle güle kullan Opelclubtr loading Köksal çok çok teşekkür ederim. Sende varsan ölüme giderim. Serkan Derya yazdı: Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. H kasanın temizi gerçekten büyük keyif. Güzel günlerde kullanın. Çok çok teşekkür ediyorum kardeşim. Eksik olmayın. Hasan Karabekiroglu yazdı: Hayırlı olsun. Çok teşekkür ederim kardeşim. Ali Darbaz yazdı: Ooo A16xer candır , heyecandır. Hele birde lpg yok ise üff , Hayırlı olsun. Benim de çok hoşuma gitti araç. Ama lpg var. Çok çok teşekkür ederim Ali Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun , bir kere sürdüm bu makineden gaz pedalının tabandan olması çok hoşuma gitmişti... Rabbim kaza bela vermesin Çok çok teşekkür ederim Talha kardeşim. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 13 Ocak 2023 Yazar Paylaş 13 Ocak 2023 Emrah Korkmazz yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Emrah hocam çok çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 13 Ocak 2023 Paylaş 13 Ocak 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun çok abi güle güle kullan Opelclubtr loading Pusuda bekliyoruz... 2 3 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 13 Ocak 2023 Paylaş 13 Ocak 2023 Hayırlı olsun. Allah, sağlık ve mutlulukla binmeyi nasip etsin. Kara#akbaba nasıl bir isimlendirme, buna takıldım 🤣🤣 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 13 Ocak 2023 Paylaş 13 Ocak 2023 Kaka akraba diye okudum :-D hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Ocak 2023 Paylaş 13 Ocak 2023 Hayır olsun herkeste bi Opel tutkusu başladı 😁 Kazasız belasız. Buna android vs hakkaten meşakkatli. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 13 Ocak 2023 Yazar Paylaş 13 Ocak 2023 İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın Çok çok teşekkür ederim İsa bey. Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 13 Ocak 2023 Paylaş 13 Ocak 2023 Yeni aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullanın.Bende bu araçların otomatiğinden hanıma almayı düşünuyorum. Nasip. Ayhan Asil yazdı: ama bir Focus değil. %100 Haklısınız. Ama Focusun boşluğunu dolduracak az sayıdaki araçtan birisi. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 13 Ocak 2023 Yazar Paylaş 13 Ocak 2023 Celalettin Süğürtin yazdı: Hayırlı olsun. Allah, sağlık ve mutlulukla binmeyi nasip etsin. Kara#akbaba nasıl bir isimlendirme, buna takıldım 🤣🤣 Saygılar sunarım Celalettin hocam. Aklıma geldiği şekilde yazdım. Olmamışsa değiştiririm başlığı. Çok çok teşekkür ederim. Murat Gedik yazdı: Kaka akraba diye okudum :-D hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Çok çok teşekkür ederim Evren bey. Metin Akbal yazdı: Hayır olsun herkeste bi Opel tutkusu başladı 😁 Kazasız belasız. Buna android vs hakkaten meşakkatli. Çok çok teşekkür ederim Metin kardeşim. Tutku değil de denk geldi. Bakımlı da olunca alıp kullanalım dedik. Şu piyasa ortamında bakımlı ve ekonomik araç bulmak hakkaten çok zor oldu. Murat Gedik yazdı: Kaka akraba diye okudum :-D hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Gözlük olsa ondan oldu diyeceğim. Ehtiyar olunsa ondan diyeceğim ama hiçbiri değil. Çok çok teşekkür ederim kardeşim benim. Erkut Uysal yazdı: Pusuda bekliyoruz... Birine bakıp çıkacağız desek. Olmaz mı. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Ocak 2023 Paylaş 13 Ocak 2023 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Ocak 2023 Paylaş 13 Ocak 2023 bence güzel hareket. hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 13 Ocak 2023 Yazar Paylaş 13 Ocak 2023 Çok çok teşekkür ederim. Gönlünüze sağlık. Doğan Arşiray yazdı: bence güzel hareket. hayırlı olsun. Biraz boyumuzu aştık. Maddi anlamda bir dönem sıkışacağız biraz. Çok teşekkür ederim kardeşim. Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Ellerinize dillerinize sağlık Metin hocam. Çok çok teşekkür ederim. Aytac Sakal yazdı: Maşallah... Kazasız Belasız Cezasız. Rabbim razı olsun. Çok çok teşekkür ederim abi. Yurdaer Elay yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın Yurdaer bey. Gönlünüze sağlık. 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Ocak 2023 Paylaş 13 Ocak 2023 Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan Ayhan Abi 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 13 Ocak 2023 Paylaş 13 Ocak 2023 Hayırlı olsun 🧿 bu ara bi Opel çoğalması var 😃 opele +1 yazalım. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 13 Ocak 2023 Paylaş 13 Ocak 2023 Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 13 Ocak 2023 Paylaş 13 Ocak 2023 Hayırlı olsun.Allah güle güle kullanmak nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 13 Ocak 2023 Paylaş 13 Ocak 2023 Hayırlısı olsun, tekerine taş değmesin 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 13 Ocak 2023 Paylaş 13 Ocak 2023 O donem uretilen en iyi ve saglam c sinifi araclardan biri. Kazasiz belasiz kullanin insallah.... 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 13 Ocak 2023 Paylaş 13 Ocak 2023 Ayhan Asil yazdı: Birine bakıp çıkacağız desek. Olmaz mı. Kamuflaj olarak kullanabiliriz abi... Ama önce bıyıkları olan bir sigortacıyi, oraya buraya led takan, kurcalayan portifçiyi birde gördüğü arabayı boyama tutkusu olan ektiyar ekibini al aşa etmemiz lazım... 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts