Cem Işık 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Önder Özcan yazdı: Yavaş at Olanca hızımla attım Ötesine karışmam Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Murat Ersel Çevik yazdı: TSE de onaylandı proje ve motor. 2.0 olarak mı Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Cem Işık yazdı: Olanca hızımla attım Ötesine karışmam RUN! Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Haziran 2023 Paylaş 10 Haziran 2023 Cem Işık yazdı: Abi geçmiş olsun ve hayırlı olsun.. maliyet ne oldu yaklaşık? aracın son durumu nedir ne kadar daha manyaklaştı kısaca?:) 7,65 kalibreden 9 mm’e mi çıktı şimdi canavar? Vallaha maliyet biraz tuzlu oldu. 75 bine aldım motoru. Araç şu an rodaj da ama sakin kullanımda bile fark belli ediyor. Çağlar Bayur yazdı: 2.0 olarak mı 2.3 t Cem Işık yazdı: Nasıl yaa? Andaç'ın araba mı bu? Dikkat etmemiştim o kısma.. Buna amcası olarak razı olamam, böylesi aşırı güçlü ve haliyle tehlikeli bir otomobilin tecrübesiz ellerde silaha dönüşeceği maddi gerçeği karşısında arabaya el koyuyorum. Hemen getirip teslim etsin bana . Adresi özelden atıyorum. Ne kadar yavaş attıysan hala gelmedi. Emre Demir yazdı: motor no okunamadı der geçerlerdi Ersel abi Ya geçmezlerse? Erkut Uysal yazdı: Abi geçmiş olsun... Cepten çıkacak varmış demek ki... Çıktı çıktı. Vallaha fena çıktı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran 2023 Paylaş 10 Haziran 2023 Murat Ersel Çevik yazdı: 2.3 t orjindeki hacim sonradan değişmiş mi oldu? 2.0 değil miydi eskisi? Yorum bağlantısı
İnan Çınar 10 Haziran 2023 Paylaş 10 Haziran 2023 (düzenlendi) Geçmiş olsun abi. Prosedür olarak aynı hacimdeki sandık motor konup onu işletmekle aynı mı merak ettim. Bir ara ecoboost motor rektifiyesi yapanı bulamayıp yeni sandık motor taktiriyordu bazı ecoboost sahipleri. Hacım vb aynı kalıp sadece yeni motor numarası ruhsata işletiliyordu. Bu arada atmosferik 2.0 motor şuan turbolu 2.3 mü oldu? Önceki de turbolu muydu? 10 Haziran 2023 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Haziran 2023 Paylaş 10 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: orjindeki hacim sonradan değişmiş mi oldu? 2.0 değil miydi eskisi? Evet abi İnan Çınar yazdı: Geçmiş olsun abi. Prosedür olarak aynı hacimdeki sandık motor konup onu işletmekle aynı mı merak ettim. Bir ara ecoboost motor rektifiyesi yapanı bulamayıp yeni sandık motor taktiriyordu bazı ecoboost sahipleri. Hacım vb aynı kalıp sadece yeni motor numarası ruhsata işletiliyordu. Bu arada atmosferik 2.0 motor şuan turbolu 2.3 mü oldu? Önceki de turbolu muydu? Motorun yapısı birebir aynı. Hacim değiştiği için tek fark egzost muayenesi. Önceki motor da turboluydu 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts