Murat Ersel Çevik 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Nazar var ya o nazar yedi bitirdi beni. 19 Mayıs haftası Ankara gezisi burnumuzdan geldi. 20 Mayıs ta araba bir anda stop etti ve kompresyonu kesti. Ambulansla acile kaldırdık kalp krizi dediler. Bir atardamar kırılmış. Piston hakkın rahmetine kavuşunca dedik ha tamir ha yeni motor. Yurtdışında yaşayan bir arkadaşım çok özel bir motor önerdi. Motor 2.0 dan 2.3 Troll-r a geçiş yaptı. Pistonlar çelik dökme 305 ps güç. Büyük intercooler vs. Her şerde vardır bir hayır. 3 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Murat Ersel Çevik yazdı: Motor 2.0 dan 2.3 Troll-r a geçiş yaptı. Pistonlar çelik dökme 305 ps güç. Büyük intercooler vs. 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 abi geçmiş olsun yeni motor hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Hayırlı olsun yeni arab.. pardon motorunuz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Bu arabalara nasıl parça nasıl motor buluyorsunuz ya.. Millet C5'e bulamıyor. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 piston strok mu büyük çap mı? enjektörler tolere edecek mi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: abi geçmiş olsun yeni motor hayırlı olsun Teşekkürler Mehmet. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun yeni arab.. pardon motorunuz Sağolasın kardeşim. Mehmet Ozyurek yazdı: Bu arabalara nasıl parça nasıl motor buluyorsunuz ya.. Millet C5'e bulamıyor. Saab candır gerisi heyecandır. Arayan mevlasını da motorunu da buluyor abi. 🤣🤣🤣🤣 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Geçmiş olsun Abi, tuv ruhsat işleri nasıl olacak. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: piston strok mu büyük çap mı? enjektörler tolere edecek mi Piston wösnerr piston abi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Abi motor swap işinde yazılım ve mekanik entegre işleri kolay mı oluyor? Yani zorlu ve zaman alıcı şeyler değil mi? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Abi motor swap işinde yazılım ve mekanik entegre işleri kolay mı oluyor? Yani zorlu ve zaman alıcı şeyler değil mi? Motor ve blok aynı. Sıkıntı yok. Beyin de aynı. Sadece kalibre etmek gerekiyor. O da çok zor değil. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 İşte sırf bu yüzden bu güzelliklerden mahrum kalıyoruz.Bende olsa bu makine Ümraniye sanayide 1 2 sene yatardı. Hakkini vermek lazım 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun Abi, tuv ruhsat işleri nasıl olacak. Motor değişiminden sonra proje çizildi TSE de onaylandı proje ve motor. Tuv de muayeneyi müteakip noter de işlendi. Motor gücü %30 üzeri değiştiği için egzost muayenesi de yapıldı. Fikri Keleş yazdı: İşte sırf bu yüzden bu güzelliklerden mahrum kalıyoruz.Bende olsa bu makine Ümraniye sanayide 1 2 sene yatardı. Hakkini vermek lazım Aslında herhangi bir arabada yaşayacağın süreci yaşıyorsun Fikri. 4 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Yurt dışında arkadaşım yokki motor parçası bulayım Gerçi saab arabam da yok Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Haziran 2023 Paylaş 8 Haziran 2023 Fikri Keleş yazdı: Yurt dışında arkadaşım yokki motor parçası bulayım Gerçi saab arabam da yok Ben varım 🤣🤣 Saablandıralım seni. 🤣🤣 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Abi geçmiş olsun ve hayırlı olsun.. maliyet ne oldu yaklaşık? aracın son durumu nedir ne kadar daha manyaklaştı kısaca?:) 7,65 kalibreden 9 mm’e mi çıktı şimdi canavar? 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Abi geçmiş olsun. Bahaneyle level atlamış EPA. Cem Işık yazdı: 7,65 kalibreden 9 mm’e mi çıktı şimdi canavar? Direk roket olmuş. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Murat Ersel Çevik yazdı: Ben varım 🤣🤣 Saablandıralım seni. 🤣🤣 Allah saabına bağışlasın Fişekti, mermi olmuş. Yorum bağlantısı
Emre Demir 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 motor no okunamadı der geçerlerdi Ersel abi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Geçmiş ve hayırlı olsun Murat. Andaçın elinden alırsın sen bunu Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Önder Özcan yazdı: Geçmiş ve hayırlı olsun Murat. Andaçın elinden alırsın sen bunu Nasıl yaa? Andaç'ın araba mı bu? Dikkat etmemiştim o kısma.. Buna amcası olarak razı olamam, böylesi aşırı güçlü ve haliyle tehlikeli bir otomobilin tecrübesiz ellerde silaha dönüşeceği maddi gerçeği karşısında arabaya el koyuyorum. Hemen getirip teslim etsin bana . Adresi özelden atıyorum. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Cem Işık yazdı: Adresi özelden atıyorum. Yavaş at 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Abi geçmiş olsun... Cepten çıkacak varmış demek ki... 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Haziran 2023 Paylaş 9 Haziran 2023 Servet Aydın yazdı: 🍆 Neeeee? Ne var yani neeee? Yorum bağlantısı
Recommended Posts