Andaç Başar Çevik 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Broadway’den sonra bir tane Saab 9000 almıştım aslında ama o araba beni çok mutlu etmedi ben de çok fazla paylaşmak istemedim ama bu araba paylaşmaya kesinlikle değer. Forumda eski olanlar eminim bu arabayı tanıyacaktır. Çok söze gerek yok. 2002 Saab 9-3 aero 10 yıl sonra yuvasına geri döndü. 2013 senesinde babam almıştı bunu o zamanlar 102.xxx kilometredeydi. 10 yıl sonra baa 177777 kilometrede bana nasip oldu ve gerekeni yaparak 34EPA99 plakamızı yerine taktık. arabanın genel özelliklerinden bahsedecek olursak: Sunroof Ön koltuklarda ısıtma Karartmalı hafızalı aynalar Hız sabitleme Elektrikli hafızalı ceylan derisi koltuklar ABS TCS Dijital klima Spor ve winter modlu şanzıman DO88 hortumlar Maptun stage 1 yazılım (205 beygirden 230 beygire) Bilstein amortisör takımı Delikli hava soğutmalı diskler ve olmazsa olmaz Nightpanel gibi gibi sayamadığım daha birçok özellik. Karşınızda EPA99 30 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Allah utandırmasın. Kazasız belasız en güzel günlerde binmeni diliyorum. Allah hayırlı ve uğurlu etsin, nazarlardan saklasın. Maşallah. @Servet Aydın Bunlar iyice büyüdü. Şimdi biz ektiyar mı olduk. 🥹😞 8 1 9 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Allah kaza bela vermesin. Güzel günlerde kulanın 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 Ocak 2023 Paylaş 11 Ocak 2023 Andaç hayırlı olsun 🧿 Aracı hatırlayan biri olarak cok kıymetli bir hediye diyebilirim.. Kazasız belasız olsun.. Ersel abi cook yaşlandı artık bakımı falan sende 😂 1 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Ocak 2023 Paylaş 11 Ocak 2023 Vay be Andaç ım hayırlı olsun ilk buluşmaya getir de biz yaşlılar araba görsün 2 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Ocak 2023 Paylaş 11 Ocak 2023 Kendi başına konu açmalar filan. Noluyo la! 1 9 Yorum bağlantısı
İsa Acar 11 Ocak 2023 Paylaş 11 Ocak 2023 Kazasız, belasız ve cezasız, güzel günlerde kullan Andaç 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Ocak 2023 Paylaş 11 Ocak 2023 Servet Aydın yazdı: Kendi başına konu açmalar filan. Noluyo la! Büyüdüler biz ektiyarladık diyom inanamıyon. Kumandalı arabayla oynadığı günleri hatırlıyor musun? 2 2 Yorum bağlantısı
Andaç Başar Çevik 11 Ocak 2023 Yazar Paylaş 11 Ocak 2023 Herkese çok çok teşekkür ederim. Alpay Sumer yazdı: Andaç hayırlı olsun 🧿 Aracı hatırlayan biri olarak cok kıymetli bir hediye diyebilirim.. Kazasız belasız olsun.. Ersel abi cook yaşlandı artık bakımı falan sende 😂 Benim elimden kurtulamaz😂 Servet Aydın yazdı: Kendi başına konu açmalar filan. Noluyo la! Benim de forum vaktim gelmiş demek ki abi 😂 5 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Ocak 2023 Paylaş 11 Ocak 2023 Güle güle kullan, geri dönmesi çok hoş olmuş. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Ocak 2023 Paylaş 11 Ocak 2023 Andaç arabam konusu mu açmış Eyt de çıkmıştı zaten. Demek sahiden ehtiyarız artık. Andaç hayırlı uğurlu olsun. Eski güzelliğin bu defa sende olması da ayrı bir mutluluk. Kazasız belasız inşallah 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Ocak 2023 Paylaş 11 Ocak 2023 Murat Ersel Çevik yazdı: Büyüdüler biz ektiyarladık diyom inanamıyon. Kumandalı arabayla oynadığı günleri hatırlıyor musun? Len sus kapa ört 4 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 11 Ocak 2023 Paylaş 11 Ocak 2023 Murat Ersel Çevik yazdı: Allah utandırmasın. Kazasız belasız en güzel günlerde binmeni diliyorum. Allah hayırlı ve uğurlu etsin, nazarlardan saklasın. Maşallah. @Servet Aydın Bunlar iyice büyüdü. Şimdi biz ektiyar mı olduk. 🥹😞 Servet abi kabul etmezse ben söyleyim, ben bile yaşlı hissediyorum, ara ara baston falan bakıyorum Siz bir de kendinizi düşünün abi. Servet Aydın yazdı: Kendi başına konu açmalar filan. Noluyo la! Yaşlanıyorsun diyeceğim ama İlkay abi ısrarla o zaten yaşlı diyor. Önder Özcan yazdı: Andaç arabam konusu mu açmış Eyt de çıkmıştı zaten. Demek sahiden ehtiyarız artık. Andaç hayırlı uğurlu olsun. Eski güzelliğin bu defa sende olması da ayrı bir mutluluk. Kazasız belasız inşallah Abi cidden hiç biriniz farkında değil misiniz yaşlandığınızın? Yahu ben 38 yaşımda kendimi çoook yaşlı hissediyorum, bu nasıl iş. 1 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 11 Ocak 2023 Paylaş 11 Ocak 2023 maşallah, araç cidden çok güzel. rengi ve hb oluşu ve beni benden aldı 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 11 Ocak 2023 Paylaş 11 Ocak 2023 (düzenlendi) Benim üyeliğimi iptal edermisiniz lütfen ? Benim bu forumda olma sebebim burada çok fazla ektiyar olmasıydı, moral buluyodum... Ben hala genç olduğuma inanıyorum ama böyle konu açılınca moralim bozuludu şimdi... Andaç kazasız belasız kullanman dileğiyle... Hayırlı olsun... 11 Ocak 2023 tarihinde Erkut Uysal tarafından düzenlendi 2 5 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 11 Ocak 2023 Paylaş 11 Ocak 2023 Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin inşallah. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Ocak 2023 Paylaş 11 Ocak 2023 Murat Ersel Çevik yazdı: Kumandalı arabayla oynadığı günleri hatırlıyor musun? Arabalı yatağı sattığı günleri hatırlıyorum, ben de mi ehtiyarladım şimdi 🥲 Hayırlı olsun Andaç bey, kazasız belasız kullanın inşallah. @Murat Ersel Çevikabi bizim büyük oğlan heves etmiyor ama ufaklık bu yaşlara gelmeden konu açarsa şaşırmam:) 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts