Murat Sürmeli 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Evet, hortimgen beyler. Aldığım araçta ya vardı yada yolda battı bilmiyorum ama bir vida var. Havada inme vs yok. Lastikçiye gideceğim büyük ihtimal, başka tavsiye var mıdır yada lastikçinin yapacağı iç yama en iyi çözüm mü? Elimde lastik spreyi ve pompa var ama kullanmadım bir inme olmadığı için Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Murat Sürmeli yazdı: Evet, hortimgen beyler. Aldığım araçta ya vardı yada yolda battı bilmiyorum ama bir vida var. Havada inme vs yok. Lastikçiye gideceğim büyük ihtimal, başka tavsiye var mıdır yada lastikçinin yapacağı iç yama en iyi çözüm mü? Elimde lastik spreyi ve pompa var ama kullanmadım bir inme olmadığı için fitili bas geç. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Doğan Arşiray yazdı: fitili bas geç. Fitil yok, Tamir spreyi var Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Eylül Paylaş 12 Eylül onarmak için diyorum. lastiği janttan çıkartmadan dışarıdan tamir ettir. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Fitiller nette 80 100 lira. Tamirci tamir ederse 300 500 lira. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Eylül Paylaş 12 Eylül (düzenlendi) Fitil lastiğin balansını bozar lsstikçi akrabam kesinlikle yaptırmayın derdi, en iyisi içten yama. 12 Eylül tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Murat Sürmeli yazdı: Fitil yok, Tamir spreyi var tamir spreyi içindeki köpük nasıl temizlenir bilgisi almadan dağ başında kurtlar ayılar yeme tehlikesi haricinde kullanmayın 6 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Çağlar Bayur yazdı: tamir spreyi içindeki köpük nasıl temizlenir bilgisi Konuyla ilgili harf alalım mı abi? Detay verirsen bilgilenmis oluruz.. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Eylül Paylaş 12 Eylül Metin Uzunoğlu yazdı: Fitil lastiğin balansını bozar lsstikçi akrabam kesinlikle yaptırmayın derdi, en iyisi içten yama. bozmuyor, kac gram zaten. 5 filandir. belki 20 kere yaptirdim. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Nedense lastik fitili bana sağlıklı gelmiyor, içten yama en temiz çözümdür. Hatta böyle durumlarla sık karşılaşanlar için jelli lastik kullanmak daha da iyi çözümdür , çivi de girse vida da girse lastikteki jel hemen tamir ediyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Cem Işık yazdı: Nedense lastik fitili bana sağlıklı gelmiyor, içten yama en temiz çözümdür. Hatta böyle durumlarla sık karşılaşanlar için jelli lastik kullanmak daha da iyi çözümdür , çivi de girse vida da girse lastikteki jel hemen tamir ediyor. youtube da testleri var. hic bir sorun olmuyor. sonucta 2 3 mm delik yamıyorsun. lastikci sokup takip icten yamadiginda para kazanacak. tabi fitil onermez. Çağlar Bayur yazdı: tamir spreyi içindeki köpük nasıl temizlenir bilgisi almadan dağ başında kurtlar ayılar yeme tehlikesi haricinde kullanmayın yada eski cöp lastikse surekli gezilebilir. Metin Akbal yazdı: Fitiller nette 80 100 lira. Tamirci tamir ederse 300 500 lira. budur 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Cem Işık yazdı: Nedense lastik fitili bana sağlıklı gelmiyor, içten yama en temiz çözümdür. Hatta böyle durumlarla sık karşılaşanlar için jelli lastik kullanmak daha da iyi çözümdür , çivi de girse vida da girse lastikteki jel hemen tamir ediyor. Sıkıntı yok abi bende daha önce fitil yama yaptırmıştım o lastiği de 3 sene kullandım. Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Metin Akbal yazdı: Sıkıntı yok abi bende daha önce fitil yama yaptırmıştım o lastiği de 3 sene kullandım. Fitili yaparken hunharca şişliyor ya lastikçi, o görüntü canımı sıkan, lastiğe zarar verdiğini hissediyorum ama benimki psikolojik bir sıkıntı olmalı Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Cem Işık yazdı: Fitili yaparken hunharca şişliyor ya lastikçi, o görüntü canımı sıkan, lastiğe zarar verdiğini hissediyorum ama benimki psikolojik bir sıkıntı olmalı yok bence de öyle orada aslında o fitilin gireceği bir boşluk yok, zorlayarak yer açıp fitili takıyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Arabada taşıyorum uzun yolda bagajı boşalt stepneyi çıkar kriko kaldır sök tak bayağı yorucu olur ki başıma geldi 😅 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Tamir spreyi arabamda taşıyorum.. Dağ başında kurtların basacağı bir yerde değilsem kullanmam.. Pompa da taşıyorum. Gerekirse şişirip en yakın lastikçiye gidiyorum.. Hep içten yama yapılıyor. Qashqai de üç defa lastiğim patladı. üçünde de hava 16-19 aralığında kaldı ve daha fazla inmedi.. Hava basmadan lastikçiye gittim. Murat Sürmeli yazdı: Evet, hortimgen beyler. Aldığım araçta ya vardı yada yolda battı bilmiyorum ama bir vida var. Havada inme vs yok. Lastikçiye gideceğim büyük ihtimal, başka tavsiye var mıdır yada lastikçinin yapacağı iç yama en iyi çözüm mü? Elimde lastik spreyi ve pompa var ama kullanmadım bir inme olmadığı için Lastikçiye yakın bir yerde iken vidayı sök.. belki de kısa vidadır ve delmemiştir.. ki hava azalmıyorsa muhtemelen öyledir. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Önüme bu düştü, fitil işi epey kolaylaşmış https://www.facebook.com/share/r/J42f1tvFnai9QJFS/?mibextid=oKfgLb 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 14 Eylül Paylaş 14 Eylül Fitil yaptırdık (lastiğe) 100tl tuttu, yama 200tl idi, önermedi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts