İçeriğe Yönlendir

İş Arkadaşım Zwei..

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

Yarın 80 km kadar yol yapacam. Olduda yolda kalırım diye depom fulledim... Bir adet battaniye ve fazladan çorap taşıyacam arabada. 

Olduda yolda kaldık. Motor rölantide çalışır vaziyette kalorifer açık ne beklemek sıkıntı yaratırmı ? 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Yarın 80 km kadar yol yapacam. Olduda yolda kalırım diye depom fulledim... Bir adet battaniye ve fazladan çorap taşıyacam arabada. 

Olduda yolda kaldık. Motor rölantide çalışır vaziyette kalorifer açık ne beklemek sıkıntı yaratırmı ? 

rölantide araç içini ısıtacak kadar motor suyun ısınmaz bence. Zorunlu değilse yarınki programı iptal etmelisin. Ya da park halinde yola çıkmadan yol durumu ve önündeki birkaç saatlik yağış durumuna bakmalısın. Sıkıntı ile gittiğin yerde arabayı bırakıp başka araçla dönersin ya da kalırsın. 

geçen sene yolların kapanma sebebi kar değildi. Yaz lastikli araçlardı

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

rölantide araç içini ısıtacak kadar motor suyun ısınmaz bence. Zorunlu değilse yarınki programı iptal etmelisin. Ya da park halinde yola çıkmadan yol durumu ve önündeki birkaç saatlik yağış durumuna bakmalısın. Sıkıntı ile gittiğin yerde arabayı bırakıp başka araçla dönersin ya da kalırsın. 

geçen sene yolların kapanma sebebi kar değildi. Yaz lastikli araçlardı

Çengelköy - Çekmeköy - Maltepe yapacam. Umarım kar tutmaz yerler. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Çengelköy - Çekmeköy - Maltepe yapacam. Umarım kar tutmaz yerler. 

Bu gece sabaha kadar kar yapacak saydığın yerlere. Gündüz yağış yok gibi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Mazotlu arabaları bırakırsanız ac’yi kapatacağız. Yoksa arabanın içi zehir doluyor nefes alamıyoruz. Isınamamın sebebi mazotlu arabalar :) 

göz görmezse gönül katlanır diosun

Ali Darbaz yazdı:

yolculuk arhavi de dağa mı?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

göz görmezse gönül katlanır diosun

yolculuk arhavi de dağa mı?

Çengelköy diye yazdım ya abi

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

O motor rölantide bu havada soğur 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Çengelköy diye yazdım ya abi

fazladan çorap ve battaniye de yazmışsın onlar daha değerli bir veri , o verileri işleyince arhavi geldi aklıma, çengelköyde milyon dolarlık villalar var kimseyi yolda bırakmazlar

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

fazladan çorap ve battaniye de yazmışsın onlar daha değerli bir veri , o verileri işleyince arhavi geldi aklıma, çengelköyde milyon dolarlık villalar var kimseyi yolda bırakmazlar

atik ailesi koşar yardıma. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Az önce karda araba kullandım. Lastikler iyi gibi. Yerde epey kar tutmaya başladı. Ön cam kar , dikizler kar. İçerden ısıtıcıyı açınca hemen dikizlerdeki karlar eriyip gitti. Ön camda buhusu çözüldü. Miss gibi yola hazır hale geldi. 4 km yol sürdüm hiç fena değil. miss. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bu sabah 100 km yol yaptım sabah kar ile uğraştım, akşam ise yoğun tipi ile güreştim . 

Hastalığım artış göstererek dayanılmaz hale gelince yarım saat erken paydos ettim. 

Bu gece erken yatıp uyuyabilirsem sabah 08:00 gibi mesaiye başlıyacağım :( 

Deprem nedeniyle o bölgede görevli ekip arkadaşlarımı aradım. Başlarına bi iş gelmemiş , geceyi arabada geçiricekler. 

Şirket tüm personele sms mesajı attı. Mesajdaki link üzerinden durumumuz ve konumumuzu sorguladı. 

Akşama kadar deprem haberleri izlemekten büyük üzüntü duyuyoruz. Ama biraz uzaklaşmak moral motivasyon kazanmak için internette sörfe çıktım.

Allah debrem bölgesindeki insanlara yardımcı olsun. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Arabanın kmsi 2200 oldu. Çok yakın mesafeler südüğüm için km artmıyor. Deprem olması benim mesaimde bir duraksama yaratmadı. 3200 kadar personelin teknik desteğini veriyorum ve bunlar arasında deprem bölgesinde finansal faliyetlerin ilelemesinde etkin rol oynuyorlar. 

evde tv kanalları kapalı ve netflix ile kızı deprem haberlerinden uzak tutuyorum. Kendimde mümkün mertebe kaçınıyorum. Eşim çok etkilendi ve arkamdan dualar okumalar ve aşırı bağtıl inançlar sergilmeye başladı. 

Aracın 2000 km olmuş olması rodaj felan unutuldu. Bişey yapmak gerekirmiydi fikrim yok. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

rodajı boşver, haberlerden ve gerçeklerden izole etmek çok iyi değildir

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

rodajı boşver, haberlerden ve gerçeklerden izole etmek çok iyi değildir

Ben yeterince takip ediyorum… çoçuğun izlemesine gerek yok abi. 
miyazaki anime filmleri izliyoruz çoçukla akşamları. Diğer zamanlarda tablette kids videoları izliyor. 
Bu şekilde devam edeceğiz.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mert Gülkokan yazdı:

Batıl inanç olayı ailesinin yetiştirme tarzı ile alakalı

yok hayır.. Ailesinde öyle bişiy yok.

instagramda yaşam koçu olduğunu sanan dalkavuklar yüzünden bence. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bu sabah deprem tatbikatı ve debrem çantası çalışmalarımaza kızım aşırı tepki gösterip ağlamaya başladı. Karın ağrısı gibi psikolojik rahatsızlıklarda gösterince alıp ormana götürdüm..

Halen deprem  kelimesine hasaslık gösteriyor. Akşama kadar düzelene kadar gezdireceğim.

B06D7103-0A9D-4AEE-A4C3-3A9DF357928B.jpeg

Yeğenimin satın aldığı Egea Cross üretimi bitmiş fabrika parkında bekliyor. Sevkiyat tırları deprem bölgesine yardım taşımak için gönderilmiş.. teslimatlar 1 2 hafta aksayacakmış.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

çoçuğun izlemesine gerek yok abi. 

79 da bize izletseler idi, 99 da farklı olurdu herşey.

Ali Darbaz yazdı:

Bu sabah deprem tatbikatı ve debrem çantası çalışmalarımaza kızım aşırı tepki gösterip ağlamaya başladı. Karın ağrısı gibi psikolojik rahatsızlıklarda gösterince alıp ormana

tam yazmışım sonra yazılanı yaşamışsın

Ali Darbaz yazdı:

Sevkiyat tırları deprem bölgesine yardım taşımak için gönderilmiş.. teslimatlar 1 2 hafta aksayacakmış.

neden? teslimde sırası gelen gitsin fabrikadan alsın, ceo lar biraz kalksın masada pencereden dışarı baksın selam söyle aynen böyle dedi de, ben sonraki ikurulda yüzlerine de söylerim. fazla lükse alıştık yerimizi bilmiyoruz

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

79 da bize izletseler idi, 99 da farklı olurdu herşey.

tam yazmışım sonra yazılanı yaşamışsın

neden? teslimde sırası gelen gitsin fabrikadan alsın, ceo lar biraz kalksın masada pencereden dışarı baksın selam söyle aynen böyle dedi de, ben sonraki ikurulda yüzlerine de söylerim. fazla lükse alıştık yerimizi bilmiyoruz

Varsa öyle imkan yeğenle gider alırdık yahu. Araba yeğenin Ceo ile işimiz yokki. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Varsa öyle imkan yeğenle gider alırdık yahu. Araba yeğenin Ceo ile işimiz yokki. 

müşteir olan yeğenin açacak telefonu fiat merkeze, öyle lükse gerek yok evrakları halledin fabrikadan ben alıp geleyim diyecek, atlayacak otobüse 2 saatte inecek fabrikaya, tır la araba mı taşınır bu zamanda çok lüks

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Yarın Avrupa yakasında görevlendirildim.

@Tansu Kalafatoğlu çektiği ızdaraba ortak olcam .. 

Izdırap değilde basit tatsızlıklar diyelim depremden sonraki hayatımızda

5-AAF2-BCA-0-DB8-4-FAA-A51-B-6302-AA5109

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Izdırap değilde basit tatsızlıklar diyelim depremden sonraki hayatımızda

5-AAF2-BCA-0-DB8-4-FAA-A51-B-6302-AA5109

ufo olayları gecekse asıl ozaman gör sen.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...