Mustafa Tüfekçi 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Sendeki car play kablosuz Galiba. Navigasyon açıkken müzik uygulaması ne kullanıyon. Navigasyon sesi sadece sürücü hoparlör de geliyor dimi sende de Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ocak 2023 Yazar Paylaş 25 Ocak 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Sendeki car play kablosuz Galiba. Navigasyon açıkken müzik uygulaması ne kullanıyon. Navigasyon sesi sadece sürücü hoparlör de geliyor dimi sende de Bendeki Car play kablosuz. Ayrıca kablosuz şarj olayım var. Arabanın içine girdiğim anda araba telefonuma bağlanıyor. EN son nerde kaldıysam hangi müziği dinliyorsam çalıyor . Navigasyon otomatik açılıp bana o saatlerde nere gidiyorsam bana orayı öneriyor. Mesai bitimiyse evi, Mesai başlangıcı işi gibi. Bende 3 telefon bağlı. 3 telefonda bluethootdan aynı anda işlem görebiliyor. İphone Car Play ile iphone ekranı zaten önüme geliyor ama, aynı anda Android telefonumda muzik player olarak kullanabiliyor. Müziği Andoridden dinlerken navigasyonu İphone üzerinden yapabiliyorum. Hangi telefonum çalıyorsa ona cevap verebiliyorum. Android Car uygulaması denemedim. Sanırım kablo ile çalışıyor yada hiç yok bilemedim. Ama araba İphone 11 ile çok güzel çalışıyor. Navigasyon yaparken hangi hoparlörden geldiğini anlamıyorum. Galiba bir sürü hoparlörü var ama bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: robot istilası Robot üretse bu kadar su kaçmazdı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Ocak 2023 Yazar Paylaş 26 Ocak 2023 Zwei nedeniyle Güvenli sürüş eğitimine girdim. Tüm gün defansif sürüş eğitimi alacam . Tüm gün iki İnspector ile beraber yolda araba kullancam.. Artık benim gibi hiperci bir adamı geçiririlermi geçirmezlermi akşam öğrencez. 1 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Ocak 2023 Yazar Paylaş 26 Ocak 2023 Tamer Topaç yazdı: Egea candır. İkame olanı canandır abi bize gıcıklık olsun diyemi Sixt anahtarlıkla çekiyon.. üstünü kapasaydın bari Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: abi bize gıcıklık olsun diyemi Sixt anahtarlıkla çekiyon.. üstünü kapasaydın bari Telefonda plaza bebeleri konuşuyor. Premium segment vereceklerdi. Ama, araç yok. Gerçekten araç yok. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Ocak 2023 Yazar Paylaş 26 Ocak 2023 Birşey arıyorum ama bulamadım henuz. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: Zwei nedeniyle Güvenli sürüş eğitimine girdim. Tüm gün defansif sürüş eğitimi alacam . Tüm gün iki İnspector ile beraber yolda araba kullancam.. Artık benim gibi hiperci bir adamı geçiririlermi geçirmezlermi akşam öğrencez. pulse glide taktiğini daha net uygulamaya başladım. Fark ciddi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 (düzenlendi) @Tansu Kalafatoğlu Corolla verin bari dedim. Az kala tabanvay gidecektim. Bunu zor buldular. Bi ara XC 60' lar havalarda uçuşuyordu. Ali Darbaz yazdı: Birşey arıyorum ama bulamadım henuz. Nedir bu? 26 Ocak 2023 tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: Beni ve hyundai i10 lu günlerimden tanıyor.. Hiç birimiz unutamıyoruz. Hepimizde travma 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: Tüm gün defansif sürüş eğitimi alacam . 5985 ten 7 şer geri say derse sükünetini koru Tansu Kalafatoğlu yazdı: pulse glide taktiğini daha net uygulamaya başladım. Fark ciddi bir de tapa gaz tekniği var Ali Darbaz yazdı: Birşey arıyorum ama bulamadım henuz. ikea yı taşlamıyor muyduk en son? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 Ümit Türk yazdı: Bizim bu kadar vaktimiz yok sertifikasını alan geziyor yani Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Ocak 2023 Yazar Paylaş 26 Ocak 2023 Herkese cross full paketvar.. Sani Gerşon yazdı: Hiç birimiz unutamıyoruz. Hepimizde travma o zamanlar fakir ama gururlu genç modundaydım. Kıymetim bilinmedi. 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Ocak 2023 Yazar Paylaş 26 Ocak 2023 Vodafone Red ile ücretsiz yıkamada yaptık. Ayda 1 hakkım var.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Ocak 2023 Yazar Paylaş 26 Ocak 2023 Olm bizdemi yıkamacı olsak.. adamın 1000 hp 2JZ motorlu E46 arabası var. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: Olm bizdemi yıkamacı olsak.. adamın 1000 hp 2JZ motorlu E46 arabası var. E90 bu. Ayrıca tek yıkama parasıyla olmaz bu işler. 1 2 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 Tamer Topaç yazdı: @Tansu Kalafatoğlu Corolla verin bari dedim. Az kala tabanvay gidecektim. Bunu zor buldular. Bi ara XC 60' lar havalarda uçuşuyordu. Nedir bu? en çok yakan şirket arabası en yakan şahsi kibritten az yakar 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: Olm bizdemi yıkamacı olsak.. adamın 1000 hp 2JZ motorlu E46 arabası var. konuyu yanlış irdelemişsin, 1000 hp 2jeze si var olabildiği için yıkamacı olmuş Yorum bağlantısı
Ümit Türk 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: sertifikasını alan geziyor yani Alan yaşıyor da bizde telefonlara yetişemiyoruz adam o bar bu bar benim geziyor 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 Selim Bilgin yazdı: E90 bu. Ayrıca tek yıkama parasıyla olmaz bu işler. Kara para da yıkıyorlar mis gibi oluyor a böyle parfümlü 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ocak 2023 Paylaş 26 Ocak 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Kara para da yıkıyorlar mis gibi oluyor a böyle parfümlü bonkördür aaa böölle beleşe arabaları da yıkıyor hayırsever Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Ocak 2023 Yazar Paylaş 26 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: konuyu yanlış irdelemişsin, 1000 hp 2jeze si var olabildiği için yıkamacı olmuş Ahanda bu da o arabanın videosu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts