Ali Darbaz 15 Nisan 2023 Yazar Paylaş 15 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: 2:38 deki kullanıcı tüketimi kaç oalrak söylemektedir, iyi ki tasarım mühendisi falan olmadın Anlamadım abi, video sonunda 3,7 litre ile yolu bitirmişim. Arkaşlar, pazartesi 11 lokasyona uğrayacağım. Baktım olmuyor Googlede kendime my maps yaptım. Artık bir birine yakın lokasyonları daha iyi kavrayabiliyor ve düzgün rotalar yapabilirim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Nisan 2023 Paylaş 15 Nisan 2023 Ali Darbaz yazdı: Anlamadım abi, video sonunda 3,7 litre ile yolu bitirmişim. Arkaşlar, pazartesi 11 lokasyona uğrayacağım. Baktım olmuyor Googlede kendime my maps yaptım. Artık bir birine yakın lokasyonları daha iyi kavrayabiliyor ve düzgün rotalar yapabilirim. sonu başı bilmem 130 la giderken de anlık ölçtün mühendislikte iki ölçümde aynı şartlar sağlanır videoda 2:38 deki tüketimin kaç 90 la gittiğin yolda? İlkay Başaran yazdı: . Bacanakta var tempra benim arabanın maymun olduğu rüzgarda hiç etkilenmiyor desem yeridir. senin arabanda sorun ara yan rüzrgarda yaprak gibidir tempra Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Nisan 2023 Paylaş 15 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: senin arabanda sorun ara yan rüzrgarda yaprak gibidir tempra Karşıdan gelenden bahsediyorum abi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Nisan 2023 Yazar Paylaş 16 Nisan 2023 Özlemişim hyundai kullanmayı. Karşıya geçip gelcem. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Nisan 2023 Yazar Paylaş 16 Nisan 2023 Araba ucuzdu ama yatak vurur gibi sesi vardı. Bizde sesizce kaçtık. Bize sorun yok dedikleri araba için 80 km yol gittik Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Nisan 2023 Yazar Paylaş 16 Nisan 2023 Hayırlı olsun alırız. Yeğene bunu aldık. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Nisan 2023 Yazar Paylaş 17 Nisan 2023 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: şeker koması Ümit Türk yazdı: Senin mide de sorun yokmuydu Haribo yetkilisinden öğrendiğime göre Almanyada satılan Haribolar domuz etinden yapılıyor. Türkiye de üretilen Haribo sığır etinden yapılıyor ve tüm müslüman ülkelere buradan gönderiliyor. Yani Made in Europa yazan haribolardan uzak durun. 17 Nisan 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 17 Nisan 2023 Paylaş 17 Nisan 2023 Ali Darbaz yazdı: Haribo yetkilisinden öğrendiğime göre Almanyada satılan Haribolar domuz etinden yapılıyor. Türkiye de üretilen Haribo sığır etinden yapılıyor ve tüm müslüman ülkelere buradan gönderiliyor. Yani Made in Europa yazan haribolardan uzak durun. Geçen trt belgeselde vardı. Aynen sığır jelatininden yapıldığını söylüyorlardı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Nisan 2023 Paylaş 17 Nisan 2023 Ali Darbaz yazdı: Haribo yetkilisinden öğrendiğime göre Almanyada satılan Haribolar domuz etinden yapılıyor. Türkiye de üretilen Haribo sığır etinden yapılıyor ve tüm müslüman ülkelere buradan gönderiliyor. Yani Made in Europa yazan haribolardan uzak durun. neden uzak duruyoruz Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 17 Nisan 2023 Paylaş 17 Nisan 2023 Ali Darbaz yazdı: Haribo yetkilisinden öğrendiğime göre Almanyada satılan Haribolar domuz etinden yapılıyor. Türkiye de üretilen Haribo sığır etinden yapılıyor ve tüm müslüman ülkelere buradan gönderiliyor. Yani Made in Europa yazan haribolardan uzak durun. Burayı okuyan Almanların gözü yaşlı Selim Bilgin yazdı: Et derken? Etli jelibon. Antrikotlu var, pirzolalı var, kelle paçalı bile var. Bu arada TR deki doğal kaynak jelibonları nasıl, vegan mı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 kelle paçaya sarımsağı esirgemeyeceksin Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Yer altında tonlarca jelibon rezervi vardı çıkarılmaya başladı mı o? Biz tog diyoruz, siz jelibon diyorsunuz ya olmuyo böle 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 akustik camlı AegeA merso konforu ile favorimiz Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: neden uzak duruyoruz Kullanılan jelatin yüzünden, Avrupa'da domuz jelatini, bizde sığır jelatini kullanılır. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: akustik camlı AegeA merso konforu ile favorimiz Akustik? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Akustik? mersoda yok böle bir cam o derece, vay AegeA vay Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Nisan 2023 Yazar Paylaş 18 Nisan 2023 Unutmuşum söylemeyi. Domuz jelatinli Haribo üretimi yaptığımız ve ihrac ettiğimizi unutmayın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Ali Darbaz yazdı: Unutmuşum söylemeyi. Domuz jelatinli Haribo üretimi yaptığımız ve ihrac ettiğimizi unutmayın. ihracat iyidir döviz lazım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Nisan 2023 Paylaş 18 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: mersoda yok böle bir cam o derece, vay AegeA vay Biz de çok akustik çok akustik çokaustik vardır yaaa. Hem yurdum egeasinda böyle alangirli özellikler olması güzel. Boşuna prim yapmaya devam etmiyor. Her gün yeni bir bilgi yeni bir zam. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Nisan 2023 Yazar Paylaş 18 Nisan 2023 Yunan Dış işleri bakanı Dendias: Yunan ve Türk seçimlerinden sonra Akdeniz'in ortak paylaşımı konusunda Türkiye ile anlaşabiliriz . demiş. Doğalgaz yatakları işlenmeye başlarsa elektrik ucuzlar. Şimdiden Doğalgaz ve Elektrik firmalarına paraları basın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts