Ali Darbaz 29 Mart 2023 Yazar Paylaş 29 Mart 2023 Enflasyon %80 ve Temmuzda asgari ücrete zam olacağını duyduğumdan beri alabildiğim kadar ev eşyası alıyorum. Zaten seney taksitleri minnacık olacak. 2020 ev kredisi başladığımda aylık 405 dolar ödüyordum. Enflasyon ve Türk lirasının değer kaybetmesi nedeniyle 143 dolara kadar düştü. Madem türk lirası değer kaybetmeye devam ediyor. Bende @Çağlar Bayurabinin dediği gibi kapeks yatırımlar ile evi donatıyorum 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Evren Erakçora yazdı: Işığı kıs bari fazla cereyan çekiyor. tv ışık ayarı panel arkasındaki ledlerin ömrünü ciddi etkiliyormuş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Ali Darbaz yazdı: dediği gibi kapeks yatırımlar i ne demişim o ne la Ali Darbaz yazdı: aylık 405 dolar ödüyordum. Enflasyon ve Türk lirasının değer kaybetmesi nedeniyle 143 dolara kadar düştü. şimdiden 2024 yaygın medya başlıklarını yazabilirm ama toplum henüz hazır değil Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mart 2023 Yazar Paylaş 29 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: ne demişim o ne la şimdiden 2024 yaygın medya başlıklarını yazabilirm ama toplum henüz hazır değil Bana kim eve aldığın eşyalar için kapex yatırım demişti. acaba emmimi yoksa hocamı. hatırlayamadım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 ev eşyası yatırım değildir, lakin sağlayacağı huzura paha biçilemez. capexi YMMMMM ler felan kullanır, havalı terimler olunca maaşları yükselir, ama sene sonu kar ı mühendislerden beklerler Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: tv ışık ayarı panel arkasındaki ledlerin ömrünü ciddi etkiliyormuş Kısık mı kullanmak lazımmış? Ben otomatikte kullanıyorum. Ortam karanlıksa ışığı kısıyor. Güneş vurursa açıyor ışığı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Kısık mı kullanmak lazımmış? Haha bana mı soruyorsun bu soruyu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mart 2023 Yazar Paylaş 29 Mart 2023 yahu ben aslında 65 ekran tv almak istemiştim. Ama bir yanlış anlaşılma olmuş 65 inç ekran geldi. Duvara anca sığdı gibi bişey. İdare edecez artık. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Ali Darbaz yazdı: Bana kim eve aldığın eşyalar için kapex yatırım demişti. acaba emmimi yoksa hocamı. hatırlayamadım. Kapex ne len 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kapex ne len yatırımın maliyet şeysi bi de opex felan var, ceo sohbeti gibi mirim, limanda yata yelkenli bezi seçiminde naneli limonata yudumlarken sükseli kelimeler gerekir Examples of CapEx include physical assets, such as buildings, equipment, machinery, and vehicles. Examples of OpEx include employee salaries, rent, utilities, and property taxes. bi de böyle araya ingilizce serpiştir, ecnebi eğitimi almış derler diğer bağlamda heterodoks sisteminde opex yatırımların yerine capex tercih edilmeli falan da dersen havandan geçilmez 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Kapex ne len kepez olmasın o? aldıkça taban yapan 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Mart 2023 Yazar Paylaş 31 Mart 2023 Arabada İphone carplay sürekli ısınıyor ve iletişimi zorlaştırıyor. Farkettim ki, işin ele başı google maps. 2 gündür google maps yerine iphone haritalar ile navigasyonumu yapıyorum. Isınma sorunu %80 çözüldü. batarya ömrümde uzadı.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mart 2023 Paylaş 31 Mart 2023 gittiğin otoparklarda kamu veya özel elektrifikasyona hazır şarj istasyonları hazır mı mesela güzel video konusu olurdu çekime iznin verilen yerlerde Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 31 Mart 2023 Paylaş 31 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: yatırımın maliyet şeysi bi de opex felan var, ceo sohbeti gibi mirim, limanda yata yelkenli bezi seçiminde naneli limonata yudumlarken sükseli kelimeler gerekir Examples of CapEx include physical assets, such as buildings, equipment, machinery, and vehicles. Examples of OpEx include employee salaries, rent, utilities, and property taxes. bi de böyle araya ingilizce serpiştir, ecnebi eğitimi almış derler diğer bağlamda heterodoks sisteminde opex yatırımların yerine capex tercih edilmeli falan da dersen havandan geçilmez Sen bir de plaza bebelerini dinlesen. Direkt uçar kafa atarsın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mart 2023 Paylaş 31 Mart 2023 Tamer Topaç yazdı: Sen bir de plaza bebelerini dinlesen. Direkt uçar kafa atarsın. hiç çekemem valla setedelim miit yapalım Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 31 Mart 2023 Paylaş 31 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: hiç çekemem valla setedelim miit yapalım Fok balığı gibi konuşanlardan hiç bahsetmedim . Tame beeeee u dosyalar bitiiiiiii. izin istyooooooom anlamıoooooooooom olmuooo ooooooo 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Mart 2023 Paylaş 31 Mart 2023 Ali Darbaz yazdı: Arabada İphone carplay sürekli ısınıyor ve iletişimi zorlaştırıyor. Farkettim ki, işin ele başı google maps. 2 gündür google maps yerine iphone haritalar ile navigasyonumu yapıyorum. Isınma sorunu %80 çözüldü. batarya ömrümde uzadı.. nasıl? İos harita carplayde yokki Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Mart 2023 Yazar Paylaş 31 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: nasıl? İos harita carplayde yokki Gayet var ve kullaniyürüm. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Nisan 2023 Yazar Paylaş 3 Nisan 2023 İskoçlu abiyle bugünkü işimiz bitti. Adam köpeğe kediye şaşırdı. Bunlar sokaklarda gezmisi normalmi diye sordu. Köfteci yusufa götürdüm. Aynı yemeği iskoçyada iki kişilik 50 paund vermiş. Türkiyede 4 paunda yeyince şaşırdı. starbucks götürdüm. Tıka basa görünce “ ülkenizde kriz yok asıl kriz iskoçyada dedi. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts