Ali Darbaz 4 Mart 2023 Yazar Paylaş 4 Mart 2023 Erkam Elma yazdı: Balıkesirde 2 aydır bekliyorum diye bugün istanbulda bir bayi aradım bugün yazılsanız Temmuzdan önce gelmez araç dedi her yerde aynı durum. Bizim Küçükyalı Otokoç showroomu sadece bu ay 650 araç teslimatı yapmış. Bunda benim yeğenin arabası ile iş arkadaşımın arabası dahil. Kızım ile ufak bir tanıtım yaptık Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Mart 2023 Paylaş 4 Mart 2023 Ali Darbaz yazdı: Bizim Küçükyalı Otokoç showroomu sadece bu ay 650 araç teslimatı yapmış. Bunda benim yeğenin arabası ile iş arkadaşımın arabası dahil. Kızım ile ufak bir tanıtım yaptık 77 Bin TL’ye gayet iyi bence. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Mart 2023 Yazar Paylaş 4 Mart 2023 Selim Bilgin yazdı: 77 Bin TL’ye gayet iyi bence. 776,500 olacak. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Mart 2023 Paylaş 4 Mart 2023 Ali Darbaz yazdı: 776,500 olacak. Yok artık, Tofaş o kadar ediyor mu ya? 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Mart 2023 Yazar Paylaş 4 Mart 2023 Selim Bilgin yazdı: Yok artık, Tofaş o kadar ediyor mu ya? yahu biz koymuyoruz okadar vergi. Varmı vergi muafiyeti olacak bir durum. Vergisiz epey ucuza alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Mart 2023 Paylaş 4 Mart 2023 Selim Bilgin yazdı: Yok artık, Tofaş o kadar ediyor mu ya? Ölüsü bile para . Düşündüğün gün alaydın şuan 200 bine kadar üstüne koymuştu. Sen yeni düşündün bide öyle düşün Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Mart 2023 Paylaş 4 Mart 2023 Samandağ karayolları şantiyesinde fulledim adblue’yi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Mart 2023 Yazar Paylaş 4 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Samandağ karayolları şantiyesinde fulledim adblue’yi free adblue … ben şirkete masraf yazacam Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Mart 2023 Paylaş 4 Mart 2023 Bizim 2022 egea çift kavrama dizel, 2 kişi 2 valiz ile istanbuldan antakyaya 5,3 yaktı. İkitelliden Kuzey marmaraya girdik adapazarından devlet otoyolundan ankaraya geldik. Yine özel otoyol ve dört yoldan çıktık. hız sabit 130-145 arası. Pozantı inişi biraz daha yavaş yarın dönüyoruz. Araba biraz yüklü bakalım kaç yakacak 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart 2023 Paylaş 4 Mart 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Ölüsü bile para . misli ile müstehak bu müşterilere Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Mart 2023 Paylaş 4 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yine özel otoyol ve dört yoldan çıktık. Ankara-Niğde özel otoyol, Niğde’den sonra devlet. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Mart 2023 Yazar Paylaş 4 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bizim 2022 egea çift kavrama dizel, 2 kişi 2 valiz ile istanbuldan antakyaya 5,3 yaktı. İkitelliden Kuzey marmaraya girdik adapazarından devlet otoyolundan ankaraya geldik. Yine özel otoyol ve dört yoldan çıktık. hız sabit 130-145 arası. Pozantı inişi biraz daha yavaş yarın dönüyoruz. Araba biraz yüklü bakalım kaç yakacak Sana heç yakışıyomu 145 km ile şirket aracı kullanmak. Hedef kartınızda fabrika verilerinde yakıt tüketimi yapmak yokmu.. bu haliylen bile çok az yakmış.., Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Mart 2023 Paylaş 4 Mart 2023 Ali Darbaz yazdı: Sana heç yakışıyomu 145 km ile şirket aracı kullanmak. Hedef kartınızda fabrika verilerinde yakıt tüketimi yapmak yokmu.. bu haliylen bile çok az yakmış.., hız sınırı napim. Şirket değil, kamu aracı hatayda trafik denetimi yok. Eds çalışmıyor. Zaten antakya içinde polis asker ve görevli çalışanlar haricinde insan yok. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Mart 2023 Yazar Paylaş 4 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hız sınırı napim. Şirket değil, kamu aracı hatayda trafik denetimi yok. Eds çalışmıyor. Zaten antakya içinde polis asker ve görevli çalışanlar haricinde insan yok. Hükümet değişince en lüks kamu aracı Ford Mondeo olacak. Ondan sonra boy boy egea ve corolla göreceğiz. Yok öyle mercedesler Bmwler. Tcg Anadolu hizmete girmiş. Hayırlı olsun bu arada. 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 Ali Darbaz yazdı: Hükümet değişince en lüks kamu aracı Ford Mondeo olacak. Ondan sonra boy boy egea ve corolla göreceğiz. Yok öyle mercedesler Bmwler. Tcg Anadolu hizmete girmiş. Hayırlı olsun bu arada. Düzen değişse de Mercedes değişmez demiş eskiler. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mart 2023 Yazar Paylaş 5 Mart 2023 Selim Bilgin yazdı: Düzen değişse de Mercedes değişmez demiş eskiler. evet… 6 lı masa dağılırken bile her biri 760il ile konağı terk ettiler.. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 Ali Darbaz yazdı: Hükümet değişince en lüks kamu aracı Ford Mondeo olacak. Ondan sonra boy boy egea ve corolla göreceğiz. Yok öyle mercedesler Bmwler. Tcg Anadolu hizmete girmiş. Hayırlı olsun bu arada. 1-Bir ata sözümüz derki gelen gideni aratır. 2-Öncelikle mondeonun yeniden üretime başlaması lazım. 3-Muhalefetteki belediyelerden kaçı elindeki Mercedes, BMW ve Audi marka araçları elden çıkardı? 4-Tcg anadolu hayırlı olsun bunda hemfikirim. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 Ali Darbaz yazdı: evet… 6 lı masa dağılırken bile her biri 760il ile konağı terk ettiler.. yanlış bilgi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mart 2023 Yazar Paylaş 5 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: yanlış bilgi Hangi bmw Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 Ali Darbaz yazdı: Hangi bmw bemevesi hiç olmayan da var, Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 Mercedes’e biniyor demesinler diye A8 kullanıyor bazıları. 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mart 2023 Yazar Paylaş 5 Mart 2023 Neyse hanımın ilk maaşı harcıyoruz… 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Mart 2023 Paylaş 5 Mart 2023 (düzenlendi) Giderken zor çektim. Çok araba var pres olmuş şekilde 5 Mart 2023 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts