Çağlar Bayur 13 Şubat 2023 Paylaş 13 Şubat 2023 Ali Darbaz yazdı: ufo olayları gecekse asıl ozaman gör sen. ben sordum, sms attılar, yok ağbi kar taitline gittik dediler, sunshine village ski resorttlar , dönüşte uğrayacaklar bu sene uludağda kar az imiş Tansu Kalafatoğlu yazdı: Izdırap değilde basit tatsızlıklar diyelim depremden sonraki hayatımızda şu haritaya bakınca çekmeceden avcılara giden kaç ana arter var? acil durumda? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Şubat 2023 Paylaş 13 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: ben sordum, sms attılar, yok ağbi kar taitline gittik dediler, sunshine village ski resorttlar , dönüşte uğrayacaklar bu sene uludağda kar az imiş şu haritaya bakınca çekmeceden avcılara giden kaç ana arter var? acil durumda? Kanal istanbul şart diyorsunuz yani. Üstüne 10 tane köprü olacakmış 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Şubat 2023 Paylaş 13 Şubat 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kanal istanbul şart diyorsunuz yani. Üstüne 10 tane köprü olacakmış yetmez ama şimdilik olabilir 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Şubat 2023 Paylaş 14 Şubat 2023 Ali Darbaz yazdı: Maşallah Nereye girdin ya hu. Bu kadarı bende bile yok hem de okullar kapalıyken nispeten trafik rahat Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Şubat 2023 Yazar Paylaş 14 Şubat 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Nereye girdin ya hu. Bu kadarı bende bile yok hem de okullar kapalıyken nispeten trafik rahat Allah bana duble trafik gösterdi... 1730 da mesai bitti ama ben eve 2000 da vardım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Şubat 2023 Paylaş 14 Şubat 2023 Ali Darbaz yazdı: Allah bana duble trafik gösterdi... 1730 da mesai bitti ama ben eve 2000 da vardım. Ama Kemerburgaz’dan yss’ye geçeydin. Ort 5,5 çıkardı. yani anlatmak istediğim şey buydu. Trafiğe kalınca multijet bile sapıtıyor. Sonuçta ort tüketimde payda gidilen yol. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Şubat 2023 Yazar Paylaş 15 Şubat 2023 Seferi adamın en büyük derdi yemek ve tuvalet ihtiyacı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Şubat 2023 Paylaş 15 Şubat 2023 Ali Darbaz yazdı: Seferi adamın en büyük derdi yemek ve tuvalet ihtiyacı. derdin büyük dostum allah kolaylık versin Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Şubat 2023 Yazar Paylaş 15 Şubat 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: derdin büyük dostum allah kolaylık versin senin trafik derdin daha büyük.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Şubat 2023 Yazar Paylaş 16 Şubat 2023 Benim motorun genleşme kabından egzosun içine boru gidiyor. Amaç neydiki. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Şubat 2023 Paylaş 16 Şubat 2023 Ali Darbaz yazdı: Benim motorun genleşme kabından egzosun içine boru gidiyor. Amaç neydiki. oooo emisyon. Soğuk motorda suyu hızlı ısıtmak için olmalı ama olmaz. O zaman da katalizör soğur, emisyon çok artar. bilemedim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Şubat 2023 Yazar Paylaş 16 Şubat 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: oooo emisyon. Soğuk motorda suyu hızlı ısıtmak için olmalı ama olmaz. O zaman da katalizör soğur, emisyon çok artar. bilemedim Rölantide kalorifer açınca , 3 diş hararet kısa sürede 1 dişe düşüyor Az önce bir köyde yıkılan ailenin arabasını gösterdiler. 1,3 doblo içinde motor çalışır yatıyorlarmış. günlük 250 - 350 mazot yakıyormuş araba. Hava -10 derece görüyormuş. Termostat bozuk olduğunu düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Şubat 2023 Paylaş 16 Şubat 2023 Ali Darbaz yazdı: Rölantide kalorifer açınca , 3 diş hararet kısa sürede 1 dişe düşüyor Az önce bir köyde yıkılan ailenin arabasını gösterdiler. 1,3 doblo içinde motor çalışır yatıyorlarmış. günlük 250 - 350 mazot yakıyormuş araba. Hava -10 derece görüyormuş. Termostat bozuk olduğunu düşünüyorum. -10 çok soğuk. Ben onu 2 derecede 1.3 multijette denedim. Rölantide çalışırken kalorifer 1.fanda ve en sıcak ayarda açılırsa kısa süre sonra sıcak üflemiyor. Belki ılık üflüyordur. İçeride birkaç kişi de olunca battaniye altında idare edecek sıcaklık oluyordur 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Şubat 2023 Paylaş 20 Şubat 2023 Ali Darbaz yazdı: Kapı altında fitil varmış bazılarına malzemeden çalıp mı satmışlar nedir? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Şubat 2023 Paylaş 20 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: bazılarına malzemeden çalıp mı satmışlar nedir? toyoto da yok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Şubat 2023 Paylaş 20 Şubat 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: toyoto da yok izolasyon keçelerinden çalınma hikayesini sağır sultan duydu nasıl yok 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Şubat 2023 Yazar Paylaş 20 Şubat 2023 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: bazılarına malzemeden çalıp mı satmışlar nedir? yeğenim egeasını teslim aldık. Onun paket urban donanım. Fitilleri yerinde eksik yok. ekran güccük ve göstergesi analog ve dotmatrix ekrana sahip. Çok beğendim.. 130 hp dct model 20 Şubat 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Şubat 2023 Paylaş 20 Şubat 2023 sıraya girenlerde şans yüzüne gülmüş, en son 1000 kişi miydi bu bayide sıra? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Şubat 2023 Yazar Paylaş 20 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: sıraya girenlerde şans yüzüne gülmüş, en son 1000 kişi miydi bu bayide sıra? Bu bayide sıra marta verilmişti. Lakin sırası gelen biri 699 bin tl olan fiyatı yüksek bulunca yeğene tombala vurdu. Kaçırmadan aldı.. Şu kadranların güzelliğine bak.. @Mustafa Tüfekçi 1.6 olanlarda fitil standartmış. Soğukta üşümesinler diye. Fakat 1.4 ler içeriyi aşırı sıcak yaptığı için fitil yokmuş. Altdan yel alsın şöför sıcaktan ölmesin istemişler. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Şubat 2023 Paylaş 20 Şubat 2023 Ali Darbaz yazdı: Lakin sırası gelen biri 699 bin tl olan fiyatı yüksek bulunca yeğene tombala vurdu. doğuş taktiği, yeni birşeyler yok yani Yorum bağlantısı
Ümit Türk 21 Şubat 2023 Paylaş 21 Şubat 2023 Ali Darbaz yazdı: Bu bayide sıra marta verilmişti. Lakin sırası gelen biri 699 bin tl olan fiyatı yüksek bulunca yeğene tombala vurdu. Kaçırmadan aldı.. Şu kadranların güzelliğine bak.. @Mustafa Tüfekçi 1.6 olanlarda fitil standartmış. Soğukta üşümesinler diye. Fakat 1.4 ler içeriyi aşırı sıcak yaptığı için fitil yokmuş. Altdan yel alsın şöför sıcaktan ölmesin istemişler. Standart egea göstergesi 2021 easy paketlerin hepsinde bu gösterge var. Benim araç urban start stop yok mesela ama yeni kasa egealar da var. İlginç bir üretim macerası. Yorum bağlantısı
Recommended Posts