Ali Darbaz 1 Şubat 2023 Yazar Paylaş 1 Şubat 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Onun dediğin ? Senin fotoya baktım Umit Fiat Egea 1,3 arabasının tüketimini alıntılayıp , "1.6 dizel çok yakıyor dedin" Bende seni düzelttim. Onun arabası 1.3 manual çünkü. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Şubat 2023 Paylaş 1 Şubat 2023 Ali Darbaz yazdı: Umit Fiat Egea 1,3 arabasının tüketimini alıntılayıp , "1.6 dizel çok yakıyor dedin" Bende seni düzelttim. Onun arabası 1.3 manual çünkü. haa tamam. Genel anlamda yüksekmiş o zaman. ben 40 ortalama ile sürsem püüüüüü Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Şubat 2023 Yazar Paylaş 1 Şubat 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: haa tamam. Genel anlamda yüksekmiş o zaman. ben 40 ortalama ile sürsem püüüüüü Faturaları ben ödemediğim sürece sorun yok. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 Şubat 2023 Paylaş 1 Şubat 2023 Ali Darbaz yazdı: Resim çözünürlüğü okadar düşükki ne kadar ortalama belli olmuyor 5.5 Tansu 1.4 benzinli 10-11 kitre yakan era dan sonra 5.5 bana ilaç gibi geldi. 🤣 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Şubat 2023 Paylaş 2 Şubat 2023 Ali Darbaz servise gidince ; https://www.instagram.com/reel/CmwRlrso4Px/?igshid=MWI4MTIyMDE= 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Şubat 2023 Yazar Paylaş 3 Şubat 2023 Pencereden bakınca göreceğim yere park ettim.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Şubat 2023 Yazar Paylaş 4 Şubat 2023 Bu kadranlar çok güzel... Orta lcd lounge , kadranlar ise bu videodaki gibi olsa tadından yenmez. , Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Şubat 2023 Paylaş 4 Şubat 2023 Depo küçük. Kadran evet hayalet ekran tirt :P tablet için lounge daki bölünüyor diye diyorsun galiba 7" de yeterli. Geri görüş eksik urban da onu da yapacam binmeye başlayınca Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Şubat 2023 Paylaş 4 Şubat 2023 Bide benzin ibaresi analog görünümlü dijital o güzel değil tam analog olsa iyi. Videodaki dizelmiş. Çok o yakıt ortalaması. 1.4 fire ile köprü trafikli otobanda 130 140 li rodajdaki makina Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Şubat 2023 Yazar Paylaş 5 Şubat 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bide benzin ibaresi analog görünümlü dijital o güzel değil tam analog olsa iyi. Videodaki dizelmiş. Çok o yakıt ortalaması. 1.4 fire ile köprü trafikli otobanda 130 140 li rodajdaki makina GOduğunun resim açılmıyor. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Şubat 2023 Paylaş 5 Şubat 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: yss köprüsü mü osman gazi mi boğaz olsa ort hız 66 olmazdı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Şubat 2023 Paylaş 5 Şubat 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yss köprüsü mü osman gazi mi boğaz olsa ort hız 66 olmazdı Halkalidan 1. Köprü üzeri otobanla İzmit. Otobanda 130 140 gittim. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Şubat 2023 Yazar Paylaş 5 Şubat 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yss köprüsü mü osman gazi mi boğaz olsa ort hız 66 olmazdı Yarın sabah için Kaşkol ve şapka takacam.. Yoksa baş edemem bu soğukla Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat 2023 Paylaş 5 Şubat 2023 Ali Darbaz yazdı: Yarın sabah için Kaşkol ve şapka takacam.. Yoksa baş edemem bu soğukla kolayı var, kaloriferi dorğu kullan mesela 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Şubat 2023 Paylaş 5 Şubat 2023 2 sene önce a101’den 50 liraya aldığım piranha koltuk ısıtma şu an trendyolda 500 lira. Çip krizi heralde 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Şubat 2023 Paylaş 5 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: kolayı var, kaloriferi dorğu kullan mesela Koca otobüsü bile ısıtıyom ben. bu kadar problem olmuyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat 2023 Paylaş 5 Şubat 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2 sene önce a101’den 50 liraya aldığım piranha koltuk ısıtma şu an trendyolda 500 lira. Çip krizi heralde yok ugandadaki tırların lastiğine taş gelmiş ondan bence 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Şubat 2023 Paylaş 5 Şubat 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2 sene önce a101’den 50 liraya aldığım piranha koltuk ısıtma şu an trendyolda 500 lira. Çip krizi heralde Çip takacak bir orası kalmıştı, ondan pahalandı. Gerçi ben de aldım ondan. Sabah kızı okula götürüyor eşim. 3 km mesafe, ptc arabayı ısıtıyor ama kızın oturduğu yer soğuk diye almıştım. İşe yarıyor. (bizimki de çiplendi yani ). Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Şubat 2023 Paylaş 5 Şubat 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Çip takacak bir orası kalmıştı, ondan pahalandı. Gerçi ben de aldım ondan. Sabah kızı okula götürüyor eşim. 3 km mesafe, ptc arabayı ısıtıyor ama kızın oturduğu yer soğuk diye almıştım. İşe yarıyor. (bizimki de çiplendi yani ). hadi biraz daha dökülün doğru kalorifer kullanmak altında neler var kimbilir 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Şubat 2023 Yazar Paylaş 5 Şubat 2023 Valla ben doğru kullandığıma inanıyorum. Şurası kesin bu arabada ptc yok Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Şubat 2023 Paylaş 5 Şubat 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hadi biraz daha dökülün doğru kalorifer kullanmak altında neler var kimbilir Bunun kaloriferi doğru kullanmayla ne alakası var. 5 yaşındaki kızın poposu üşümesin diye aldık. O da yol zaten 2-3 km olduğu için. Koltuk ısıtması olan arabaların kaloriferi ısıtmadığı için mi ısıtması var. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Şubat 2023 Paylaş 5 Şubat 2023 Araba çok ısınıyor, 20 dereceye indirdim az önce gelirken. Dün Golf ile çıktım, ısınmıyor cidden, A6’nın kıymetini anladım ama maceramız yakında bitecek gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat 2023 Paylaş 5 Şubat 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hadi biraz daha dökülün doğru kalorifer kullanmak altında neler var kimbilir mesela AC off yaparak başlanabilir faydası olur Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Şubat 2023 Paylaş 5 Şubat 2023 Çağlar Bayur yazdı: mesela AC off yaparak başlanabilir faydası olur Mazotlu arabaları bırakırsanız ac’yi kapatacağız. Yoksa arabanın içi zehir doluyor nefes alamıyoruz. Isınamamın sebebi mazotlu arabalar Yorum bağlantısı
Recommended Posts