Ali Darbaz 30 Ocak 2023 Yazar Paylaş 30 Ocak 2023 Bu showroomda araç bekleyenlerin listesi önümde şu an 10 farklı model için total 2000 kişi listede bekliyor. Sadece 4,5 milyon Tl olan xc90 için 1000 kişi sırada… Tamer Topaç yazdı: Koltuğa oturup çek. Sahi bu zwei Zimbabve gibi birşey mi, ne oluyor, nerede ne kaçırdım? Zwei Almancada “İki” demek.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: Sadece 4,5 milyon Tl olan xc90 için 1000 kişi sırada PArası olan bile layıkıyla harcayamıyor... 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: bu volvö ler yuan lamı ödeniyor yurt dışına? müdürleri bu sıfırı vermeden önce , bakımı eskik bir kullanımş vermişti havuzdan, dolayısı ile telafi ettiler ikincisi ile O zaman müdürün ismi mi Zimbabve? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ocak 2023 Yazar Paylaş 30 Ocak 2023 Evet hayırlı haber geldi… 699 bin tl değerinde fiat egea cross 1.6 urban satışı gerçekleşti… 20 güne teslimm Tamer Topaç yazdı: O zaman müdürün ismi mi Zimbabve? zwei 2 demek Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: Bu showroomda araç bekleyenlerin listesi önümde şu an 10 farklı model için total 2000 kişi listede bekliyor. Sadece 4,5 milyon Tl olan xc90 için 1000 kişi sırada… tüm türkiye volvo satışının yaklaşık %20 si tek bu showroom dan mı geçecek yani Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: zwei 2 demek Hiç o açıdan bakmamıştım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ocak 2023 Yazar Paylaş 30 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: tüm türkiye volvo satışının yaklaşık %20 si tek bu showroom dan mı geçecek yani gecen sene sadece 400 araç gelebilmiş.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: gecen sene sadece 400 araç gelebilmiş.. 2022 de tüm volvo satışının %5 i bu showroomdan geçmiş yani , şimdi hedef %20 ise tebrik etmeli Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ocak 2023 Yazar Paylaş 30 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: 2022 de tüm volvo satışının %5 i bu showroomdan geçmiş yani , şimdi hedef %20 ise tebrik etmeli araba gelirse tabi.. yalnız %5,6 olacak.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: araba gelirse tabi.. yalnız %5,6 olacak.. çinden 4000 arabalık liman otopark görselleri paylaşılmış her yerde 190K görüntünlenme var, yoldadır gelir 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 Bu sabah hava 5 dereceydi. İkitelli’den bayrampaşa’ya geldim. Kalorifer kapalı. Kontağı kapattığımda motor suyu sıcaklığı 50 dereceydi. En fazla bu kadar çıkmış. Hem de ön panjur tıkalı vaziyette. Ama yakıt tüketimi tatmin edici Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu sabah hava 5 dereceydi. İkitelli’den bayrampaşa’ya geldim. Kalorifer kapalı. Kontağı kapattığımda motor suyu sıcaklığı 50 dereceydi. En fazla bu kadar çıkmış. Hem de ön panjur tıkalı vaziyette. Ama yakıt tüketimi tatmin edici 5 derecede kalorifersiz beni götürecek arabayı yakarım. Net. 1 2 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 Sani Gerşon yazdı: 5 derecede kalorifersiz beni götürecek arabayı yakarım. Net. peki bi soru. Kaloriferi açınca aracımız ısınıyor. Burada sıkıntı yok. İstanbul’un sabah trafiğindeyiz. Dur kalk, düşük hız, trafik ışıkları, bekleme süreleri vs bol. 1- kaloriferi açmadan, koltuk ısıtma pedi ile ısınarak 3,5lt yakmak 2- kaloriferi açarak ısınarak giderek 6lt yakmak Unutmamak lazım, aynı yolda dizeller 7, benzinliler 10-12 litre yakıyor. 1 mi 2 mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ocak 2023 Yazar Paylaş 30 Ocak 2023 Hasta oldum. Boğazım çok kötü.. kendime 27 derece otomatik klima açma recetesi yazıyorum. 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ocak 2023 Yazar Paylaş 30 Ocak 2023 Tamer Topaç yazdı: Hiç o açıdan bakmamıştım. Okunuşu güzel “Zıvay” Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: peki bi soru. Kaloriferi açınca aracımız ısınıyor. Burada sıkıntı yok. İstanbul’un sabah trafiğindeyiz. Dur kalk, düşük hız, trafik ışıkları, bekleme süreleri vs bol. 1- kaloriferi açmadan, koltuk ısıtma pedi ile ısınarak 3,5lt yakmak 2- kaloriferi açarak ısınarak giderek 6lt yakmak Unutmamak lazım, aynı yolda dizeller 7, benzinliler 10-12 litre yakıyor. 1 mi 2 mi? 2 Normalde sıcak sevmem ama kışın soğuk havada arabanın sıcak hava üflemesi çok hoşuma gidiyor. Benimki 22 Auto ayarlıyken içeriyi çok güzel yapıyor bu arada, keşke ev de böyle rahat ısınsa. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 Sani Gerşon yazdı: 5 derecede kalorifersiz beni götürecek arabayı yakarım. Net. Arabayı söndürmeye geleni de kovalarım. Tansu Kalafatoğlu yazdı: peki bi soru. Kaloriferi açınca aracımız ısınıyor. Burada sıkıntı yok. İstanbul’un sabah trafiğindeyiz. Dur kalk, düşük hız, trafik ışıkları, bekleme süreleri vs bol. 1- kaloriferi açmadan, koltuk ısıtma pedi ile ısınarak 3,5lt yakmak 2- kaloriferi açarak ısınarak giderek 6lt yakmak Unutmamak lazım, aynı yolda dizeller 7, benzinliler 10-12 litre yakıyor. 1 mi 2 mi? Çok uç noktalar (çok borcum var ama arabayı kullanmam gerekiyor, bu yüzden mutlaka tasarruf yapmak zorundayım) hariç 2. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 Selim Bilgin yazdı: 2 Normalde sıcak sevmem ama kışın soğuk havada arabanın sıcak hava üflemesi çok hoşuma gidiyor. Benimki 22 Auto ayarlıyken içeriyi çok güzel yapıyor bu arada, keşke ev de böyle rahat ısınsa. 22 dereceye ayarlayınca 1,5 katı yakıyor. Ama en yüksekte ısıtmak istiyorsak böyle sıkışık trafikte 2 katına çıkıyor. Hava da soğuk 5 derece tabi. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 22 dereceye ayarlayınca 1,5 katı yakıyor. Ama en yüksekte ısıtmak istiyorsak böyle sıkışık trafikte 2 katına çıkıyor. Hava da soğuk 5 derece tabi. Yol kaç km?? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: peki bi soru. Kaloriferi açınca aracımız ısınıyor. Burada sıkıntı yok. İstanbul’un sabah trafiğindeyiz. Dur kalk, düşük hız, trafik ışıkları, bekleme süreleri vs bol. 1- kaloriferi açmadan, koltuk ısıtma pedi ile ısınarak 3,5lt yakmak 2- kaloriferi açarak ısınarak giderek 6lt yakmak Unutmamak lazım, aynı yolda dizeller 7, benzinliler 10-12 litre yakıyor. 1 mi 2 mi? 2 Sabah ayazında buz gibi direksiyonu tutmak, montla teddy bear gibi gezmek bana göre değil. O araç içi ısınacak. Nokta. Her şey yakıt olsa, elektrikli alın geçin derim. Ben sizi anlıyorum, az yaktırmak size keyif veriyor ama, karşılığında konforu götürüyor, hastalığı getiriyorsa, bana göre iş eğlenceden çıkar. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 Mert Gülkokan yazdı: auto 22 de iken dışarısı 5 derece ise klima kompresörü devreye girmiyor dimi ? Buğu yoksa ki normalde olmuyor, AC'yi kapalı tutuyorum. AC kapalı da fan auto çalışabiliyor, biraz değişik bizim klimatronik. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1- kaloriferi açmadan, koltuk ısıtma pedi ile ısınarak 3,5lt yakmak 2- kaloriferi açarak ısınarak giderek 6lt yakmak Unutmamak lazım, aynı yolda dizeller 7, benzinliler 10-12 litre yakıyor. 1 mi 2 mi? akşam yemeğinde iskender mi, kemalpaşa tatlısı mı? olmuş, ikisi apayrı dünyalar, birinde burnun donarken mabadın ısınır anca, diğerinde kraliyet konforu yolcuğu olur, şahinle rde böyle idi konfor seviyesi max. Tansu Kalafatoğlu yazdı: aynı yolda dizeller 7, yok 17 yakar? deposu mu delik nedir o dizellinin? Ali Darbaz yazdı: Okunuşu güzel “Zıvay” tzıvay Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: akşam yemeğinde iskender mi, kemalpaşa tatlısı mı? olmuş, ikisi apayrı dünyalar, birinde burnun donarken mabadın ısınır anca, diğerinde kraliyet konforu yolcuğu olur, şahinle rde böyle idi konfor seviyesi max. yok 17 yakar? deposu mu delik nedir o dizellinin? tzıvay tamam iskenderi iskenderde yemecesine yapılır bu kıyas @Sani Gerşon yarım saat 8 km yolculuk. Çok konforlu olsa nolur ki? Koltuk pedi kıçı ve sırtı yakacak kadar ısıtıyor. Kaldı ki bu kadar süre dışarıda da vakit geçiriyoruz. Fanusta gezmiyoruz sokakta. Uzun yolculuklarda zaten motor devamlı çalıştığı için yakıt etkilenmiyor. Veya aracı şehir içinde çok fazla kullanıyorsak motor bloğu iyice ısındığı için yine yakıt etkilenmiyor. hibrit araç alınca tüketimi azaltma hırsı oluyor nedense. Eskiden ben de çok sallamazdım ama bunu ancak devamlı kullanan anlayabilir 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: Okunuşu güzel “Zıvay” Gırtlaktan, tok bir şekilde ve uzatarak. ZIvaaaaayy... 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Ocak 2023 Paylaş 30 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: tamam iskenderi iskenderde yemecesine yapılır bu kıyas @Sani Gerşon yarım saat 8 km yolculuk. Çok konforlu olsa nolur ki? Koltuk pedi kıçı ve sırtı yakacak kadar ısıtıyor. Kaldı ki bu kadar süre dışarıda da vakit geçiriyoruz. Fanusta gezmiyoruz sokakta. Uzun yolculuklarda zaten motor devamlı çalıştığı için yakıt etkilenmiyor. Veya aracı şehir içinde çok fazla kullanıyorsak motor bloğu iyice ısındığı için yine yakıt etkilenmiyor. hibrit araç alınca tüketimi azaltma hırsı oluyor nedense. Eskiden ben de çok sallamazdım ama bunu ancak devamlı kullanan anlayabilir En azından seninki uğraşınca gerçekten az yakıyor, bazıları gibi hiper türküsü söyleyip 2.0 benzinli kadar yakmıyorsun. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts