Emin Önal 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İkitelli tuzla d100 500T bile Cevizlibağ'dan geri dönüyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 Emin Önal yazdı: 500T bile Cevizlibağ'dan geri dönüyor iett zararda, kibrit kârda Yorum bağlantısı
Emin Önal 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: iett zararda, kibrit kârda Çare kibrit diye demiyoruz boşuna. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Ocak 2023 Yazar Paylaş 12 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bebeeem uzakta kalıyorsun. Yaklaş biraz İkitelli tuzla d100 Böyle böyle anca kurtarcan mtv kasko ve trafiği artık. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 (düzenlendi) Müşterilere temsile gidene 17-19 Egea veriyorlar. Servis hizmeti verene sıfır cross. By Darbaz yapıyorsun bu işi. 12 Ocak 2023 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Ocak 2023 Yazar Paylaş 12 Ocak 2023 Ümit Türk yazdı: Müşterilere temsile gidene 17-19 Egea veriyorlar. Servis hizmeti verene sıfır cross. By Darbaz yapıyorsun bu işi. Avrupa EMAE tarafından sanada teşekur versinler sende alırsın altına 22 gross Bana Avis uydu takip ve sürücü değerlendirme programının telefon aplikasyonu lazım. Avis bana kaç puan verecek merak ediyorum. Arabada tam teşekküldü uydu cihazı varmış . adını bilmediğim için aplikasyonuda indiremiyorum. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: Avrupa EMAE tarafından sanada teşekur versinler sende alırsın altına 22 gross Bana Avis uydu takip ve sürücü değerlendirme programının telefon aplikasyonu lazım. Avis bana kaç puan verecek merak ediyorum. Arabada tam teşekküldü uydu cihazı varmış . adını bilmediğim için aplikasyonuda indiremiyorum. Herşeyi merak etme yahu... 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Ocak 2023 Yazar Paylaş 12 Ocak 2023 Ümit Türk yazdı: Herşeyi merak etme yahu... Otobanda 130 yapabiliyommu, Avis puanımı kırıyormu. Hız limiti varmı sen onu söyle. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: Otobanda 130 yapabiliyommu, Avis puanımı kırıyormu. Hız limiti varmı sen onu söyle. Bu konuyla ilgili bilgim yok ama böyle bir konuyu da senden duyuyorum. Bizim ekip kalabalık bir ekip. Öyle bir konu da geçmedi hiç. Herkes kafasına göre. Otoban da 130 senin yasal hakkın zaten. Avis karışmaz buna. Kurallara uyduktan sonra sorun oluşmaz nihayetinde. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Ocak 2023 Yazar Paylaş 12 Ocak 2023 Ümit Türk yazdı: Bu konuyla ilgili bilgim yok ama böyle bir konuyu da senden duyuyorum. Bizim ekip kalabalık bir ekip. Öyle bir konu da geçmedi hiç. Herkes kafasına göre. Otoban da 130 senin yasal hakkın zaten. Avis karışmaz buna. Kurallara uyduktan sonra sorun oluşmaz nihayetinde. Tamam, ben zaten 105 km hızı geçmemde işte soruyom. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: Tamam, ben zaten 105 km hızı geçmemde işte soruyom. Yemiş gibi davranalım 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 Ümit Türk yazdı: Müşterilere temsile gidene 17-19 Egea veriyorlar. Servis hizmeti verene sıfır cross. By Darbaz yapıyorsun bu işi. ofise dönmesin diye öyle bir çaba içinde müdürler seviyor demek ki Murat Sahın yazdı: Yemiş gibi davranalım 105 in altına düşmem diyordur malum tork tadına bakıldı artık 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Ocak 2023 Yazar Paylaş 12 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: ofise dönmesin diye öyle bir çaba içinde müdürler seviyor demek ki 105 in altına düşmem diyordur malum tork tadına bakıldı artık ya abi sen müeccinmisin nesin anlamadım. efsunlu bu adam. Yatırım maksadlı ne oyunuyorsa ona oynayın . ytd. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: şehir içinde tam işkence. Sanki commodore işlemcili gibi. Geç tepkileri var. Gazı bırak. 2 sn sonra anlıyor marka model bazlı oluyor tabii, genelleme olmasında Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 Selçuk Bakış yazdı: Ayar otomatikte de olsa bir çok modelde ilk hareketi şoförden bekliyor. Mesela pugda otomatikte kalmıyor, bir tık aşağı çekiyoruz otomatiğe alıyor, aynı hareketi yapınca otmatikten çıkıyor 500de biraz daha iyiydi bu otomatik silecek, hassasiyeti ayarlayabiliyorsunuz bunda da ayarlanır. yanlış bence, bende 2 mod var mesela, ya manuel ya oto, oto dayken direk çalışır, sadece hassasiyet ayarı vardır, çok mini çiselemeyi algılasın yada algılamasın diye düşün, sonrası hız ayarını duruma göre yapar, ilk hareket yok yani, kola bir kademe ekleme maliyetinden kaçmak derler buna Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: yanlış bence, bende 2 mod var mesela, ya manuel ya oto, oto dayken direk çalışır, sadece hassasiyet ayarı vardır, çok mini çiselemeyi algılasın yada algılamasın diye düşün, sonrası hız ayarını duruma göre yapar, ilk hareket yok yani, kola bir kademe ekleme maliyetinden kaçmak derler buna camda buz veya kar var erimeye başladı, marşa basar basmaz silecek çalışacak? Bence de bu doğru mesela Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: ya abi sen müeccinmisin nesin anlamadım. efsunlu bu adam. Yatırım maksadlı ne oyunuyorsa ona oynayın . ytd. O kadar mı ya. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 (düzenlendi) Selçuk Bakış yazdı: camda buz veya kar var erimeye başladı, marşa basar basmaz silecek çalışacak? Bence de bu doğru mesela ı ıhh değil aslında eksik, olması gereken; 2 mode diye yazmışım yanlış oldu aslında 3 mod var bende, kapalı-manuel-oto diye modlar olmalı, ayrıca otoda hassasiyet ayarıda olmalı, geri vitese takınca oto arka silecek devrede olsun yada olmasın diye seçimde olmalı ayrıca 12 Ocak 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Ocak 2023 Yazar Paylaş 12 Ocak 2023 (düzenlendi) Bumu uydu şeyiniz. Çöpünü arabama atmışlar. 12 Ocak 2023 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Ocak 2023 Yazar Paylaş 12 Ocak 2023 Arabanın akşam güneşinde hali. Lastiklere bu kış güvenicez. dostlar bu motor o motora hiç benzemiyor. eski egeada bulunan motor çok başkaydı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Ocak 2023 Yazar Paylaş 12 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: çok şık kaç tl bu paketin sıfırı Arabanın tasiye edilen fiyatı.. 1.6 M.Jet 130 HP DCT Lounge Otomatik Dizel 735.900 TL 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Ocak 2023 Paylaş 12 Ocak 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: ı ıhh değil aslında eksik, olması gereken; 2 mode diye yazmışım yanlış oldu aslında 3 mod var bende, kapalı-manuel-oto diye modlar olmalı, ayrıca otoda hassasiyet ayarıda olmalı, geri vitese takınca oto arka silecek devrede olsun yada olmasın diye seçimde olmalı ayrıca Tam ford tarifi yapıyorsun. Yoksa siz eski bir ford kıllanıcısımısınız? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Ocak 2023 Yazar Paylaş 12 Ocak 2023 Otomatik silecek bugün çalıştı. Ben olayı anlamamışım. Hep kapalıymış ben A işareti olan iki alandan birini seçmem kafi imiş. miss gibi çalışıyor. Ön camdaki su zerreleri yoğunlaştıkca silecek çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts