Ali Darbaz 9 Ocak 2023 Paylaş 9 Ocak 2023 Merhaba Malesef İş arkadaşım ile bu gün ayrıldık. Ama hayat böyle yapacak bişiy yok. Emir büyük yerden , filocu idari işler personelinden geldi. Planlanan zamandan biraz geç kalınca malesef Focusları kaçırdım. Focuslar 2018 modeldi ve filo kiralayıcı firma tarafından toplanıp piyasaya satışı yapılacakmış. Bu yüzden fabrikadan tedariği bir kaç gün önce yapılan yeni yetme bir araba verdiler bana. Üzerinde multijet 1,6 motor , 6 ileri çift kavrama şanzımanlı, makyajlı kasa 2023 Egea Cross verdiler. Biraz fazla temkinli bir kardeş. Araba her tarafından donanım akıyor. Geri vites lambasından led farlara kadar herşey var. Tanıdığım şanzıman ve bildiğim motor gibi değil. Bunda Adblue tankı var. Tank deyince aklıma ilk gelen hemen Mühteşem Otobil montajını yaptırmak oldu. Böylece Opellerden aractan inmeden ve ücret ödemeden yakıt alabilcektim. Arabada kocaman bir ekran var. Gösterge tablosun dada bir ekran var. Her yer ekran doldu. Lakin bu ekranlarda Apple car play dışında bir yenilik yok. Eskiden aldığım bilgilerin hepsi aynen gösteriyor. sadece kadranın şekli değişmiş. Dikizlere ihtar sistemi koymuşlar her sinyal verdiğimde ötüyor. İstanbul burası arabalar hep silme duruyor. Sinyal verdikce ötüyor. Arabanın jelatinlei üstünde poşetleri duruyordu. Ben göstergeki jelatinleri söktüm ve evime geldim. Araba hoşuma gitti ve seveceğime benziyor. Ama bu işte duygusal bağa yer yok. Ayrıldığınızda üzülüyorsunuz. O yuzden 2023 Fiat Egea Cross için İşte Aşk Olmaz. diyorum. Resimler için yarını bekleyin... 13 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak 2023 Yazar Paylaş 9 Ocak 2023 Zwei üzerinde yesyeni Bridgestone kış lastikleri var. Filo işi sıfır araya hemen lastik değişmişler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak 2023 Paylaş 9 Ocak 2023 şükür ya focus verselerdi verilmiş sadakan varmış , biz de neden cross bulamıyoruz diyorduk, insider torpil var demek ki 2 3 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak 2023 Yazar Paylaş 9 Ocak 2023 @Mustafa Tüfekçi sen istedin ben yaptım. Car playli araba aldım. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Ocak 2023 Paylaş 9 Ocak 2023 Satılık olsaydı alırdım. 1.6 mjet dct tadından yenmez. Carplay bile var. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Ocak 2023 Paylaş 9 Ocak 2023 Bunun yalıtımı sedandan daha iyi, daha çok seversin Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak 2023 Yazar Paylaş 9 Ocak 2023 Eski arabamı 400 bin civarı satacaklar… bu arada eski lineam için 350 bin tl civarı satmışlar. Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 9 Ocak 2023 Paylaş 9 Ocak 2023 Hayirli olsun... Bir onceki egea ile konfor, yalitim ve kalite hissiyati olarak fark var mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak 2023 Yazar Paylaş 9 Ocak 2023 Tevfik Işık yazdı: Hayirli olsun... Bir onceki egea ile konfor, yalitim ve kalite hissiyati olarak fark var mi? 155 bin kmdeki 1,6 multijet + dct şanzıman ile 0 km de 1.6 multijet + dct hissiyati neredeyse aynı. 155 bin olanın sadece şanzıman ve motor takozları eskimiş onun gıcırtısı vardı. Konfor konusunda emin değilim hemen hemen aynı geldi. Ama cross 1 tık daha yumuşak. Selim Bilgin yazdı: Satılık olsaydı alırdım. 1.6 mjet dct tadından yenmez. Carplay bile var. kablosuz şarjda var. Egea cros sanki apple iphone 11 in arabasını yapmışlar gibi. Kaliteli duruyor ve ledler iphone 11 flaşı gibi bembeyaz. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Ocak 2023 Paylaş 9 Ocak 2023 Hayırlı olsun. 600 küsur binlik makina var altında belki 700 Kablosuz car olay kaymaklı olmuş Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Ocak 2023 Paylaş 9 Ocak 2023 Selim Bilgin yazdı: dct tadından yenmez. şehir içinde tam işkence. Sanki commodore işlemcili gibi. Geç tepkileri var. Gazı bırak. 2 sn sonra anlıyor Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 9 Ocak 2023 Paylaş 9 Ocak 2023 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: 155 bin kmdeki 1,6 multijet + dct şanzıman ile 0 km de 1.6 multijet + dct hissiyati neredeyse aynı. 155 bin olanın sadece şanzıman ve motor takozları eskimiş onun gıcırtısı vardı. Konfor konusunda emin değilim hemen hemen aynı geldi. Ama cross 1 tık daha yumuşak. kablosuz şarjda var. Egea cros sanki apple iphone 11 in arabasını yapmışlar gibi. Kaliteli duruyor ve ledler iphone 11 flaşı gibi bembeyaz. Güle güle kullanın. Yalnız merceksiz yapısından dolayı mıdır nedir Egealardaki LED farlar karşıdan geleni çok rahatsız ediyor bence,kaç tane denk geldim sanki uzun yanıyormuş gibi göz alıyor şu malum beyaz ampuller gibi. 9 Ocak 2023 tarihinde Emrah Korkmazz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ocak 2023 Yazar Paylaş 9 Ocak 2023 Bu arada arabada anahtarsız çalıştırma var. Yanına gidip kapı kolunu çekmeniz ile kapılar açılıyor. Ayrıca motoruda çalıştırmak için kontakda düğmeye basmanız kafi. Eğer arabadan inince kitlemek isterseniz, dış kapı kolunda düğmeye basıyonuz kapıları kitliyo. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 9 Ocak 2023 Paylaş 9 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: Bu arada arabada anahtarsız çalıştırma var. Yanına gidip kapı kolunu çekmeniz ile kapılar açılıyor. Ayrıca motoruda çalıştırmak için kontakda düğmeye basmanız kafi. Eğer arabadan inince kitlemek isterseniz, dış kapı kolunda düğmeye basıyonuz kapıları kitliyo. 2013 model İX35'imde de vardı. Civicte de var. Kötü yanı alışınca fena ediyor insanı başka türlü kullanasın gelmiyor. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Hayırlı olsun Ali Darbaz. Olsun daha içi şehir içi arabası. Çok şanslısın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Ocak 2023 Yazar Paylaş 10 Ocak 2023 Kuleli Askeri Lisesine 100 km / 4,6 litre ile geldim. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Güle güle kullan, nice dertli pc lere ulaştırsın seni Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: Kuleli Askeri Lisesine 100 km / 4,6 litre ile geldim. hem de çekmeköy’den deniz seviyesine. Geri dönüş 6,5 olur o zaman. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Hayırlı olsun. Gönlünüze göre olmuş. Yalnız eski aracın ve yeni aracın fotoğraflarında arka planda hep Focuslar var. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hem de çekmeköy’den deniz seviyesine. Geri dönüş 6,5 olur o zaman. Bozma adamın moralini ilk günden 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Ocak 2023 Yazar Paylaş 10 Ocak 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Hayırlı olsun. Gönlünüze göre olmuş. Yalnız eski aracın ve yeni aracın fotoğraflarında arka planda hep Focuslar var. Onlar iade edilecek focuslar. Alınan karar gereği tüm araçlar otomatik dizel araclara cevrilecek. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Ali Darbaz yazdı: Bu arada arabada anahtarsız çalıştırma var. Yanına gidip kapı kolunu çekmeniz ile kapılar açılıyor. Ayrıca motoruda çalıştırmak için kontakda düğmeye basmanız kafi. Eğer arabadan inince kitlemek isterseniz, dış kapı kolunda düğmeye basıyonuz kapıları kitliyo. Jeep'imde de durum aynı. Renault'da ise çıkarken de düğmeye basmak gerekmiyordu. Uzaklaşınca otomatik kilitliyordu. Bu olmaması kötü. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: şehir içinde tam işkence. Sanki commodore işlemcili gibi. Geç tepkileri var. Gazı bırak. 2 sn sonra anlıyor Benim Alfa'da da aynı şanzıman vardı pek sorun yaşamadım. Benzinli ve Alfa olduğu için yazılımı farklı olabilir tabi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts