Çağlar Bayur 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Ali Gök yazdı: ben evin %90 ına kredi kullandırrım diyen mütahitte varmıydı haberlerde çay içmek isterim ekranda hepsi bir masum bir mağrur, al evde besle o derece sevesin gelir... Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: ekranda hepsi bir masum bir mağrur, al evde besle o derece sevesin gelir... evde muabbet kuşlarıyla başımız dertte yumurtlicak oğlan görecek diye 20 muabbet kuşu parası harcadım beklemedeyiz işin tuhafı eve gelen her kuş da evin bir bireyi olduğu için başkasına vermekde söz konusa olamıyor evde nufus iyice artı bakalım nasıl olacak 16 Ocak 2023 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal2 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Merhabalar, Geçtiğimiz günlerde açıklanan "Yeni Evim" kampanyası ile alakalı başvuru süreci bugün itibari ile başladı. Ancak ilk etapta anlatılan gibi projeler vs. ilan edilmedi ya da ben bulamıyorum. Yoksa biz mi müteahhiti bulup bankalara başvuracağız. Konu hakkında daha detaylı bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Açıklanan kampanyanın resmi adresi " https://yenievimkampanyasi.com.tr/" Yorum bağlantısı
Barış Özarslan 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 müteahhitleri kurtarma kampanyası .. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 ilk açıklandığı günden beri bilinenler halinde hiç bir detay verilmemiş ya da gözden kaçırdım. Ben kendi adıma 1+1 imi, 2+1 e çevirmek istiyorum fakat kredi veren banka yok, özel bankalarda faiz oranları yüksek. Ve diğerleri diyerek, farklı duruma olanlar için de bir şeyler açıklanmasını bekliyordum açıkcası. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 marka konutların internet sitelerinden evi bulup, bankalara başvurulacak, toki gibi değil yani , detayda açıklamlarda eksik veya çelişen bilgiler çok, ilk bir haftada kafa göz yararak düzelir İsa Acar yazdı: Ben kendi adıma 1+1 imi, zaten hazırda 1 tapu var ise bu kampanyaya başvurulamyor, hanedeki erkek kadın birnin 1 tapusu var ise, yok ise 1 yıldan uzun süre önce satmış olması lazım Yorum bağlantısı
Osman Ünal2 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: marka konutların internet sitelerinden evi bulup, bankalara başvurulacak, toki gibi değil yani , detayda açıklamlarda eksik veya çelişen bilgiler çok, ilk bir haftada kafa göz yararak düzelir zaten hazırda 1 tapu var ise bu kampanyaya başvurulamyor, hanedeki erkek kadın birnin 1 tapusu var ise, yok ise 1 yıldan uzun süre önce satmış olması lazım Abi o zaman yoğun bir araştırma süreci olacak gibi duruyor daha şimdiden. Çünkü ilk açıklamalarda projeler ilan edilecek konut almak isteyen kişiler oradan bakıp evleri bulacak gibi anlaşılmıştır . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Osman Ünal2 yazdı: Abi o zaman yoğun bir araştırma süreci olacak gibi duruyor daha şimdiden. Çünkü ilk açıklamalarda projeler ilan edilecek konut almak isteyen kişiler oradan bakıp evleri bulacak gibi anlaşılmıştır . o toki nin evleri içindi, bu özel sektörde marka inşaatları için, zaten daha bankalar da ne yapacağını bilmiyordur, bugün yine zorunlu karşılık kuralları değişti, onun la uğraşıyorlardır, geçen hafta da değişmişti, onu yapamadan yine değişti. Yorum bağlantısı
İsa Acar 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: ... zaten hazırda 1 tapu var ise bu kampanyaya başvurulamyor, hanedeki erkek kadın birnin 1 tapusu var ise, yok ise 1 yıldan uzun süre önce satmış olması lazım Ve diğerleri diye beklediğim durum bu işte Çağlar abi. 0,69 olmasın da misal 0,99 olsun; limit 2 milyon değil de 1 milyon olsun. Yılbaşından önce en fazla halk bankası veriyordu, o da 500 bin TL. idi. 500 bin üst limit tabi, onay çıkarsa 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 İsa Acar yazdı: Ve diğerleri diye beklediğim durum bu işte Çağlar abi. 0,69 olmasın da misal 0,99 olsun; limit 2 milyon değil de 1 milyon olsun. Yılbaşından önce en fazla halk bankası veriyordu, o da 500 bin TL. idi. 500 bin üst limit tabi, onay çıkarsa Ben 2 den 1 milyon aldım Özel bankadan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Dernek? bu arada alan var mı alacak olan? Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 17 Ocak 2023 Paylaş 17 Ocak 2023 Şartlar arasında şöyle bir madde var. Anladığım kadarı ile yazıyorum. "Bahse konu olan taşınmazın el değiştirmemiş olması" gibi bir şey var sanırım. Bu durumda müteahhitlerin arsa karşılığı mal sahibine vermiş oldukları daireler bu kampanyadan yararlanabilecek mi? İsa Acar yazdı: Yılbaşından önce en fazla halk bankası veriyordu, o da 500 bin TL. idi. 500 bin üst limit tabi, onay çıkarsa Evler 2-3 milyon ve daha fazlası ama orta gelirli insanın elinde en az 1,5 Milyon nakit olması bekleniyor. 2 Milyon evler ya 1+1 ya da 2+1 zaten. Kime nasıl ne kadar kredi verecekler merak konusu 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Ocak 2023 Paylaş 17 Ocak 2023 (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: Şartlar arasında şöyle bir madde var. Anladığım kadarı ile yazıyorum. "Bahse konu olan taşınmazın el değiştirmemiş olması" gibi bir şey var sanırım. Bu durumda müteahhitlerin arsa karşılığı mal sahibine vermiş oldukları daireler bu kampanyadan yararlanabilecek mi? Evler 2-3 milyon ve daha fazlası ama orta gelirli insanın elinde en az 1,5 Milyon nakit olması bekleniyor. 2 Milyon evler ya 1+1 ya da 2+1 zaten. Kime nasıl ne kadar kredi verecekler merak konusu direkt müteahhitten alınması lazım tapunun öyle anlıyorum. sonuçta müteahhit birisine tapu ile veridyse o konut ikinci el olmuş olmazmı? 17 Ocak 2023 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 17 Ocak 2023 Paylaş 17 Ocak 2023 Doğan Arşiray yazdı: direkt müteahhitten alınması lazım tapunun öyle anlıyorum. sonuçta müteahhit birisine tapu ile veridyse o konut ikinci el olmuş olmazmı? Valla abi bilmiyorum işte ortada bi şey var ama o ortada olanın ne olduğunu bilen yok. Sitelerde bu şekilde ev ilanları dolu emlakçılar tarafından verilmiş. Sanki kredi çıkıyormuş gibi başlıklara yazmışlar 0,69 kredi ile diye Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2023 Paylaş 17 Ocak 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Bahse konu olan taşınmazın el değiştirmemiş olması" gibi bir şey var sanırım. Bu durumda müteahhitlerin arsa karşılığı mal sahibine vermiş oldukları daireler bu kampanyadan yararlanabilecek mi? olmaz, satıcının marka inşaat şirketi olması lazım sıfır oğlu sıfır yani ve A sınıfı yalıtım sertifikalı olacak açıklamada. bir tek firma ismi eksik aslında yekten onu yazsalar tek satırda herşeyi anlardı herkes yorucu oluyor böylesi 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 17 Ocak 2023 Paylaş 17 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: sıfır oğlu sıfır Kız oğlu kız gibi yani El değmemiş kağıt üstünde bile olsa 1 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 17 Ocak 2023 Yazar Paylaş 17 Ocak 2023 İlanlarda taşerondan olan dairelerin bir kısmında 0.69a uygun yazanını gördüm Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 17 Ocak 2023 Paylaş 17 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: olmaz, satıcının marka inşaat şirketi olması lazım sıfır oğlu sıfır yani ve A sınıfı yalıtım sertifikalı olacak açıklamada. bir tek firma ismi eksik aslında yekten onu yazsalar tek satırda herşeyi anlardı herkes yorucu oluyor böylesi İhale şartnamesine 1997 cc, euro 6.1 dizel bluemotion motorlu, D sınıfı, koltuk ısıtmalı, bej iç döşemeli yazanlar gibi. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 17 Ocak 2023 Paylaş 17 Ocak 2023 Selim Bilgin yazdı: İhale şartnamesine 1997 cc, euro 6.1 dizel bluemotion motorlu, D sınıfı, koltuk ısıtmalı, bej iç döşemeli yazanlar gibi. Boyun ısıtmasını unutmayalım 😂 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Ocak 2023 Paylaş 17 Ocak 2023 Bu krediyi usulüne uydurup çekebilen kişiye bence ev hediye edilmeli. Labirentten beter bir sistem. istanbul için azami hane geliri 80.000 olacak. Tamam. Şimdi 5 milyonluk kredi çekelim. 15 yıllık çektik ve aylık 59.500 lira ödeme yaptı. Halbuki kurala göre 80.000 x 0,4 = 32.000 bin liradan fazla ödemem olamaz. Nasıl olacak 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Ocak 2023 Paylaş 17 Ocak 2023 Bu hesapları yapabilen adam zaten 30 yaşında ilk evini almış oluyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2023 Paylaş 17 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu krediyi usulüne uydurup çekebilen kişiye bence ev hediye edilmeli. Labirentten beter bir sistem. istanbul için azami hane geliri 80.000 olacak. Tamam. Şimdi 5 milyonluk kredi çekelim. 15 yıllık çektik ve aylık 59.500 lira ödeme yaptı. Halbuki kurala göre 80.000 x 0,4 = 32.000 bin liradan fazla ödemem olamaz. Nasıl olacak hesabını yapmıştık diğer konuda, hane maaş gelirini 120 bin olarak bak , zaten orta gelirin ortlama maaşları şu an 70-120 bin TL arası, sorun yok? Yorum bağlantısı
Recommended Posts