Tansu Kalafatoğlu 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Tek katlı bir ev vardı. Fay kırığının o kadar üstündeki, eve giren basamak 2 metre öteye kaymış, ev aynen duruyordu. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tek katlı bir ev vardı. Fay kırığının o kadar üstündeki, eve giren basamak 2 metre öteye kaymış, ev aynen duruyordu. acaip birşeydi bu capon görse harakiri yapar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: acaip birşeydi bu capon görse harakiri yapar Bencede. Ama adam şanslı. Evin altındaki beton eğer temelse, o ev 15 sene sonra 4 kat daha fazla olacaktı. Hesaplar torunlara göreydi 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bencede. Ama adam şanslı. Evin altındaki beton eğer temelse, o ev 15 sene sonra 4 kat daha fazla olacaktı. Hesaplar torunlara göreydi Radye temeldir o yoksa duramazdı. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Var mı bu 0,69'dan kredi çekebilen, birilerinin çektiğini duyan 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Dalaman' da iş yerinden arkadaşlar çekti diye duydum. Ben ise kalk bankasından 0,99 oran ile 500 bin çektim, 10 yıl. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Var mı bu 0,69'dan kredi çekebilen, birilerinin çektiğini duyan kredi çekmek mümkün olunca 10 sene boyunca aylık 45 bin tl ödeyebilecek kaç kişi vardırki? büyük şehirlerde 2 milyondan aşağı sıfır 2+1 ev yok. kredi dediğin şey o miktarda yada daha fazlası cebinde nakit varken, o parayı bozmamak için yapılan ve mantıklı birşey. yoksa borç harç iş mi yapılır. bundan 3 sene önce insanlar maaşla kredi ödeyebiliyordu... süt 5 tl idi. şimdi 41 tl sek süt migorsta. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Doğan Arşiray yazdı: kredi çekmek mümkün olunca 10 sene boyunca aylık 45 bin tl ödeyebilecek kaç kişi vardırki? en yetkili ağızdan yapılan açıklamalara konu edilen orta gelir grubundaki hane geliri 70-120 bin TL olarak hesaplanmakta, 6 ay önceki maaş skalası, yanlış mı hesapladılar ki mi ki 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: en yetkili ağızdan yapılan açıklamalara konu edilen orta gelir grubundaki hane geliri 70-120 bin TL olarak hesaplanmakta, 6 ay önceki maaş skalası, yanlış mı hesapladılar ki mi ki resmi fakrilik sınırı kaç para ona bakmak lazım. tuik sitesinde 2022 için bir rakam görmedim, 2023 e gelmeden. https://data.tuik.gov.tr/Search/Search?text=yoksulluk sınırı anlayan beri gelsin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Doğan Arşiray yazdı: resmi fakrilik sınırı kaç para ona bakmak lazım. tuik sitesinde 2022 için bir rakam görmedim, 2023 e gelmeden. https://data.tuik.gov.tr/Search/Search?text=yoksulluk sınırı anlayan beri gelsin. çok teknik şey onlar, ağır matematik içeriyor, medya açıklamaları daha hoş onları takip et, koyun pirzolası tadında Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: çok teknik şey onlar, ağır matematik içeriyor, medya açıklamaları daha hoş onları takip et, koyun pirzolası tadında vejeteryanım ben. yani epistemolojik açıdan kopuğum konudan. ancak çocukların tabağından kalırsa yerim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tek katlı bir ev vardı. Fay kırığının o kadar üstündeki, eve giren basamak 2 metre öteye kaymış, ev aynen duruyordu. Tek katlı eve attıkları temel çoğu apartmanda yok, maşallah. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Doğan Arşiray yazdı: vejeteryanım ben. mercimek de kuzu gibi protein kaynağıdır 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Nisan 2023 Paylaş 5 Nisan 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Tek katlı eve attıkları temel çoğu apartmanda yok, maşallah. şimdilik tek katlı 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Nisan 2023 Paylaş 7 Nisan 2023 Doğan Arşiray yazdı: kredi çekmek mümkün olunca 10 sene boyunca aylık 45 bin tl ödeyebilecek kaç kişi vardırki? büyük şehirlerde 2 milyondan aşağı sıfır 2+1 ev yok. kredi dediğin şey o miktarda yada daha fazlası cebinde nakit varken, o parayı bozmamak için yapılan ve mantıklı birşey. yoksa borç harç iş mi yapılır. bundan 3 sene önce insanlar maaşla kredi ödeyebiliyordu... süt 5 tl idi. şimdi 41 tl sek süt migorsta. bu sene 45 i ödeyebilen varsa sıkıntı yok zaten enflasyonla 2 senede çerez parası olur :d Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: en yetkili ağızdan yapılan açıklamalara konu edilen orta gelir grubundaki hane geliri 70-120 bin TL olarak hesaplanmakta, 6 ay önceki maaş skalası, yanlış mı hesapladılar ki mi ki Hesap doğru da rakamların 4-5 öğretmen maaşı olmasında bir sorun var. Doğan Arşiray yazdı: kredi çekmek mümkün olunca 10 sene boyunca aylık 45 bin tl ödeyebilecek kaç kişi vardırki? büyük şehirlerde 2 milyondan aşağı sıfır 2+1 ev yok. İstanbul için o 2'yi 5 yapalım. Hatta 0,69'a uygun olursa 7 filan yapmamız gerekiyor. 8 Nisan 2023 tarihinde Selim Bilgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: mercimek de kuzu gibi protein kaynağıdır kirmizi cizgim ezogelin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 Doğan Arşiray yazdı: 7 milyon... şaka gibi. Ne o fabrikami kurduk evmi aliyoruz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan 2023 Paylaş 8 Nisan 2023 Doğan Arşiray yazdı: 7 milyon... şaka gibi. bedava? nerde? Yorum bağlantısı
Recommended Posts